Originally posted by nature
Quote:
Originally posted by arktos
Quote:
Originally posted by liveloula
η 2η μερα ψυχοθεραπειας τελειωσε.
ειπαμε παρα πολλα παλι ,αλλα ρε παιδια ο ανθρωπος δεν μ γεμιζει το ματι.
με κοιταει χωρις να μηλαει και βαριεται να ρωτησει κατι.αυτην την εντηπωση μου εδωσε και την αλλη φορα και σημερα.δεν ξερω ισως ειναι ο τυπος του ετσι κλπ.
αυριο παλι θα μου δωσει ενα ερωτηματολογιο να συμπληροσω.θα μου παρει περιπου 2 ωρες. το επομενο ραντευου την αλλη τριτη.
κανονισε επισης με ψυχιατρο(γυναικα) να με παρακολουθουν στενα και οι 2 μαζι πριν τελειωσουν τα φαρμακα μου μιας και συνεργαζονται στενα οι 2 τους.
τον ρωτησα τι συμπερασματα εχει βγαλει αλλα λεει ειναι νωρις ακομα.θα προχωρισουμε σιγα σιγα κλπ.
με ενοχλησε επισης που μπηκα μεσα πινοντας τον καφε μου,και μου την ειπε.τι το περασες εδω καφενειο?ηρεμα ομως μηλισε.
παντως εγω καλος κακος του ανοιγομαι και του τα λεω ολα για μενα.ειναι η τελευταια μου ελπηδα να με βοηθησει καποιος και ευχομαι να με βοηθησουν και οι 2 μαζι.
ειμαι και δυσκολη περηπτωση.
αυταααα.
ψυχοθεραπεια μου κανει η ψυχαναλυση?ξεχασα αν τον ρωτησω.λολ
liveloula, αυτό που σου είπε ο γιατρός για τον καφέ το θεωρώ απαράδεκτο.υπάρχουν και όμορφοι τρόποι να το πει.εγώ στη θέση σου δεν θα μπορούσα να μιλήσω σε αυτόν τον γιατρό.
Εγώ πάλι δεν θα ήθελα να ξαναμιλήσω σε γιατρό ή ψυχολόγο, που θα μετέτρεπε τη θεραπεία σε κουβεντούλα φιλενάδων, συνοδευόμενη ενίοτε και από κανένα ...ταβλάκι με μεζεδάκι.
Μη ξεχνάμε κιόλας ότι απαγορεύεται σε ψυχολόγους και ψυχαναλυτές να αναλαμβάνουν συγγενείς, φίλους ή φίλους φίλων.
Για να προστατευτεί η απαραίτητη απόσταση θεραπευτή- θεραπευόμενου και να μην υπάρχει συναισθηματική εμπλοκή του θεραπευτή.