μπα δεν εχει νοημα......
μολις τωρα εκλεισε ενας κυκλος τσακωμων,
να ανοιξουμε αλλο?
οποιος θελει να το κανει,
εμπρος πεδιον δοξης λαμπρον!
Printable View
μπα δεν εχει νοημα......
μολις τωρα εκλεισε ενας κυκλος τσακωμων,
να ανοιξουμε αλλο?
οποιος θελει να το κανει,
εμπρος πεδιον δοξης λαμπρον!
Ρε συ πάνο τι λινκ να βάλω.....
Στα σημερινά θέματα είναι, παίζει στα σχετικά πάνω.
Λέγεται THE BOY WHO CRIED WOLF και το άνοιξε χτες η Remedy.
Από σήμερα το πρωί που είδα το χλευστικό διάλογο για τη νοητική υστέρηση με έχει πιάσει ένας κόμπος στο στήθος.
ενταξει βρε κρινο μην υφαρπαζεσαι.μια ιδεα ηταν για μια πρωτη αντιμετωπιση σε πιο ηπιας μορφης αντιπαραθεση.θα μπορουσε η διαχειριση αν ηταν πιο <σφιχτη> -να διαγραφει λογαριασμο και θεματα.και οχι απλα να τα <κλειδωνει>.νομιζω στο τελος ειναι θεμα επιλογης.θελουμε ενα πιο χαλαρο διαχειριστη με κινδυνο να εχουμε παρεκτροπες αλλα να ειμαστε αυθεντικοι και αυθορμητοι απο τη μια η πιο αυστηρη διαχειριση που θα εχει ενα επιπεδο κοσμιοτητας μεν αλλα θα περιοριζει την εκφραση του καθενος?
Ενταξει πες οτι με εξουθενωσε ολη αυτη η ιστορια.....
Τωρα τι να σου πω,
εγω εχω μαθει να αυτοσυγκρατουμαι, οι αλλοι δεν γνωριζω.
Αν εγραφα οτι σκεφτομουν και το αμολαγα, θα με ειχαν παρει με τα σκερπανια....
Τωρα το τι θελουμε,
δεν ξερω αν εχει νοημα.
Ασε να δουμε αν θα γινει κατι διαφορετικο απο οτι γνωριζουμε και
εδω ειμαστε να τα ξανασυζητησουμε.
Ξέχασα, υπάρχει και η αυτορρύθμιση!....Quote:
Originally posted by nature
Ποιος θα προστατέψει αυτούς που έχουν νοητική υστέρηση από το χλευασμό?
Στο θρεντ the boy who cried wolf?
Ο Νίκος? η Σοφία? η Μαρίνα? Ο κρίνο? η Γιώτα? εγώ? ο Βίνς?
??????????????????????
Ναι. Αυτή θα έρθει με το μαγικό της ραβδάκι.
Συγνώμη, αλλά είμαι πολύ θυμωμένη.
Και ας μην έχω νοητική υστέρηση...... Ξέρω όμως ότι κάποιοι συνάνθρωποι έχουν. Και δεν αντέχω αυτό που διάβασα εδώ. Σήμερα.
φυση ....το χαρισμα σου ειναι να μπορεις να ξερεις ισως καλυτερα απο πολλους εδω , το ποσο χρησιμο ειναι μαθαινεις να συμβιβαζεσαι με την μετριοτητα ....Quote:
Ξέχασα, υπάρχει και η αυτορρύθμιση!....Quote:
Ποιος θα προστατέψει αυτούς που έχουν νοητική υστέρηση από το χλευασμό?
Στο θρεντ the boy who cried wolf?
Ο Νίκος? η Σοφία? η Μαρίνα? Ο κρίνο? η Γιώτα? εγώ? ο Βίνς?
??????????????????????
Ναι. Αυτή θα έρθει με το μαγικό της ραβδάκι.
Συγνώμη, αλλά είμαι πολύ θυμωμένη.
Και ας μην έχω νοητική υστέρηση...... Ξέρω όμως ότι κάποιοι συνάνθρωποι έχουν. Και δεν αντέχω αυτό που διάβασα εδώ. Σήμερα.
γιατι αν ολα ηταν τελεια θα ειμαστε πραγματι στον παραδεισο ακομα ....
δεν ειμαστε ομως ουτε υπηρξε ποτε παραδεισος η κολαση!
Ολα βγηκαν απο το μυαλο μας στην προσπαθεια να προσεγγισουμε λυσεις στις αναγκες μας με ενα τροπο που να μην μενουν απεξω οι πιο αδυνατοι και οχι να μην βαριουνται οι πιο ικανοι και αξιοι....
γιατι παντα ισως υπηρχαν , υπαρχουν και θα συνεχισουν να υπαρχουν αντιθεσεις και διαφοροποιησεις ...
εγω πιστευω πολυ στην ατομικη εξελιξη , οταν η συλλογικη το επιτρεπει , αφήνοντας κατα μερος τα μικρα και ασημαντα ...
Καλημέρα Νίκο.
Θα το εκτιμούσα αν απαντούσες σύντομα στους προβληματισμούς που εκθέσαμε εδώ πέρα τα διάφορα μέλη.
Σου εξέφρασα πιο πάνω οτι ενοχλούμαι απο την \"απουσία\" διαχειριστικής παρέμβασης ( όπως και άλλα μέλη εξέφρασαν με άλλους τρόπους) και το γεγονός οτι έχω αποπειραθεί να επικοινωνήσω εγκαίρως μαζί σου για ορισμένο θέμα και δεν μπόρεσα.
Με λύπη μου βλέπω οτι αυτή η απουσία συνεχίζεται, σε δύσκολες μέρες, όπου έχει μάλιστα ανοίξει ένα θέμα με σαφώς υποτιμητικό περιεχόμενο για τους γράψαντες και ενδεχόμενα κακοποιητικό για άλλους ( νομίζω καταλαβαίνουμε όλοι σε τι αναφέρομαι).
Θα ήθελα Νίκο μια πιο επικαιρη δική σου παρουσία.
Quote:
Originally posted by weird
Με λύπη μου βλέπω οτι αυτή η απουσία συνεχίζεται, σε δύσκολες μέρες,
Δυστυχως οι διαχειριστες εχουν ευθυνη για ολα οσα συμβαινουν χωρις σταματημο.
Υπαρχει ετσι η υποθεση εργασιας,
οτι μπορει ελευθερα ο καθενας να μετατρεπει το φορουμ απο αυτο που ηταν σε κατι αλλο.
Για να ειμαι δικαιος,
πρεπει να λεω την γνωμη μου ακομα αν δεν θα ηθελα να ειναι ετσι.
κρινεQuote:
Originally posted by krino
Quote:
Originally posted by weird
Με λύπη μου βλέπω οτι αυτή η απουσία συνεχίζεται, σε δύσκολες μέρες,
Δυστυχως οι διαχειριστες εχουν ευθυνη για ολα οσα συμβαινουν χωρις σταματημο.
Υπαρχει ετσι η υποθεση εργασιας,
οτι μπορει ελευθερα ο καθενας να μετατρεπει το φορουμ απο αυτο που ηταν σε κατι αλλο.
Για να ειμαι δικαιος,
πρεπει να λεω την γνωμη μου ακομα αν δεν θα ηθελα να ειναι ετσι.
η σιωπη ειναι μια μορφη διευθετησης μια ςεντονης συνασθηματικη φορτισης που εειε σκοπιμως καλλιεργηθει εδω απο τοτε που εκανες το βημα στην τριπολη!
αυτοι που φοβουνται το ιντερνετ , προσπαθουν να φιμωσουν αυτο το πρωτοποριακο εργαλειο , ριχνοντας λαδι στην φωτια
ο νικος καλα κανει που απειει μεχρι να κατασταλαξουν τα πνευματα
Quote:
Originally posted by πανος12345
απο τοτε που εκανες το βημα στην τριπολη!
αυτοι που φοβουνται το ιντερνετ , προσπαθουν να φιμωσουν αυτο το πρωτοποριακο εργαλειο , ριχνοντας λαδι στην φωτια
θα προτιμουσα να ειχαμε μεινει απο βενζινα,
να εμενα με τον καημο οτι δεν πηγα..... παρα αυτο εδω.
Οσο για το κατασταλαγμα....
χεχε.... ε αντε τι θα γινει θα κατασταλαξει η θα βγαλουμε ετσι το χειμωνα?
Επιτέλους ας επέμβει κάποιος από τους διαχειριστές.
Είναι λυπηρή η κατάσταση εκεί έξω :(
Η αυτορύθμιση δεν πρόκειται να επέλθει. Η κατάσταση έχει ξεφύγει από μια ομάδα ατόμων που συνεχίζουν να το \"γλεντάνε\". Ας ορισθεί ένα σύστημα κανόνων με κάποιο αριθμό προειδοποιήσεων και στη συνέχεια οριστική διαγραφή... δεν ξέρω... τουλάχιστον για αρχή ας φροντίσουμε να σβηστούν κάποια από τα μηνύματα...
να προτεινω κατι αμεσα ?Quote:
Quote:
ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ
ΟΤΑΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
.................................................. ...................
ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ !
αντε ρε πανε,
να το κανουμε και αυτο....
:cool:
Quote:
να προτεινω κατι αμεσα ?Quote:
Quote:
ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ
ΟΤΑΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
.................................................. ...................
ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ !
Εγώ είμαι μέσα πάνο...
Αγαπητέ Νίκο,
Πράγματι η κατάσταση είναι απογοητευτική. Όντως καταλαμβάνουν πλέον πολύ χώρο και εμφανίζονται με ολοένα αυξανόμενη συχνότητα προσωπικές αντιπαραθέσεις και άσχετα θέματα. Επιπλέον, αναρωτιέμαι αν υπάρχει έστω ένας όρος χρήσης, κανόνας, παραίνεση που να έχει τηρηθεί. Ή μάλλον, ναι, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που συστηματικά αποδοκιμάζεται, η χρήση greeklish. Κατά τ’ άλλα, οι κάθε είδους ακατάλληλες προτροπές, αλλά και απόλυτες θέσεις σχετικά με την αιτιολογία, την τρέχουσα κατάσταση-διάγνωση και πρόγνωση των γραφόντων πάνε σύννεφο, το ίδιο οι βρισιές και οι χαρακτηρισμοί, γίνονται αλλαγές στα προφίλ και διπλοεγγραφές, υπάρχει ακόμα και διαφήμιση, ανακοινώνονται προσωπικά δεδομένα από συναντήσεις, msn, u2u και οι απείρου κάλλους διάλογοι συνεχίζουν να γεμίζουν τις σελίδες.
Παλιότερα θυμάμαι πως υπήρχαν κάποιες παρεμβάσεις, όχι πάντοτε, αλλά έμοιαζαν (εκ του αποτελέσματος) επαρκείς για να διατηρηθεί ή να επανέλθει η ηρεμία και το φόρουμ στους αρχικούς του στόχους. Τώρα, θα συμφωνήσω με κάποια άλλα μέλη που έγραψαν ότι υπάρχει παντελής απουσία διαχειριστικής παρέμβασης (πάντοτε σε συνάρτηση με το μέγεθος της απαιτούμενης παρέμβασης λόγω απαράδεκτων μηνυμάτων που ποστάρονται).
Θα ήθελα να βλέπω άμεσες, ή έστω μετά από σύντομο χρονικό διάστημα παρεμβάσεις που να βρίσκονται (τουλάχιστον) σε συμφωνία με τους όρους χρήσης και τη γενικότερη φιλοσοφία του φόρουμ. Για να πετύχει η περίφημη αυτορύθμιση χρειάζεται και κάποια καθοδήγηση-οριοθέτηση. Η οποία ναι, μπορεί να είναι ολοένα και μικρότερη αν αναφερόμαστε σε ένα παιδί που μεγαλώνει, αλλά όχι σε ένα φόρουμ που μεγαλώνει ενώ ταυτόχρονα έχει λίγα μόνο σταθερά μέλη. Μπορεί να υπάρχουν μεγάλα διαστήματα όπου η παρέμβαση από την πλευρά των διαχειριστών να είναι περιττή, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί ποτέ να σταματήσει η παρακολούθηση και η εγρήγορση.
Ζητάς τη συνδρομή όλων. Η συνδρομή όμως αυτή δεν μπορεί να υπάρχει με τη συνεχή απουσία των διαχειριστών. Αυτό που γράφεις για τη συχνή επικοινωνία με τη Σέλια είναι λίγο σαν να λέω στους φίλους μου ‘εγώ σας σκέφτομαι συνέχεια, μην ανησυχείτε που δεν παίρνω ποτέ τηλέφωνο και έχω να σας δω 10 χρόνια, ούτε εμφανίστηκα όταν με αναζητήσατε’… και να περιμένω βέβαια πως όλοι είναι σε θέση να καταλάβουν το ενδιαφέρον μου και όχι μόνο να συνεχίζουν να με θεωρούν φίλη, αλλά να δείχνουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για εμένα. Όσο για την ελπίδα να φροντίσουν το χώρο τα ίδια τα μέλη, ιδίως τα παλιότερα, μου φαίνεται λίγο ανεδαφικό, χωρίς να υπάρχουν ξεκάθαροι ρόλοι, δικαιώματα και υποχρεώσεις. Δεν αμφισβητώ βέβαια τη σημασία της προσωπικής προσπάθειας και της ευθύνης του κάθε μέλους.
Ως προς τη διαχείριση όμως, η δική μου αίσθηση είναι πως η απουσία παρέμβασης δεν οφείλεται μόνο σε κάποια προσωπική κοσμοθεωρία ή σε μια γενικότερη στάση – άποψη περί διαχείρισης, αλλά και (αν όχι κυρίως) στην έλλειψη χρόνου. Εξάλλου λες πως θα ευχόσουν η κοινότητα κάποια μέρα να χρειάζεται ακόμα λιγότερο από τον ήδη λιγοστό χρόνο που διαθέτεις. Νομίζω όμως ότι η διαθεσιμότητα χρόνου είναι αναγκαία προϋπόθεση. Είναι κατανοητό και καθόλου κατακριτέο, ότι δεν μπορείς να ασχολείσαι συστηματικά με το φόρουμ. Χρειάζεται όμως η παρουσία κάποιου που να μπορεί. Το πώς ακριβώς θα μπορούσε αυτό να γίνει, δεν μου είναι ξεκάθαρο καθώς δεν γνωρίζω όλες τις παραμέτρους λειτουργίας αυτής της προσπάθειας.
Αυτά από εμένα, φυσικά ελπίζω να υπάρξει συνέχεια και να είναι καλύτερη.