thanks sofia:D
thanks arsi:D
Printable View
thanks sofia:D
thanks arsi:D
καλη επιτυχια!!!Quote:
Originally posted by amelie74
Αρσι και Σοφια σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας.
να ειστε παντα καλα:)
κατα τα αλλα...συνεχιζω την μελετη μου για το ECDL και πρωτα ο Θεος,το αλλο Σαββατο δινω εξετασεις για την πρωτη ενοτητα.
σε ευχαριστω πολυ ουινστον.
και συ καλη δυναμη και καλη επιτυχια στους στοχους που εχεις θεσει;)
ameli καλη επιτυχια γλυκεια μου:)
να εισαι καλα ολγακι μου:):):)
...........................
αγχος,αγχος,αγχος!
το Σαββατο,εξεταζομαι στο word και εχω κατααγχωθει.
εχω αγορασει ενα πακετο με τεστ προσομοιωσης και εχω κανει παρα πολυ εξασκηση.
τα αποτελεσματα στα τεστ αυτα, μου βγαζουν ποσοστο επιτυχιας γυρω στο 85-95%.
εχω κατεβασει και απο το ιντερνετ κατι ντεμο.και σε αυτα εχω υψηλο ποσοστο επιτυχιας.
παρολα αυτα φοβαμαι μηπως στην εξετασεις κοπω.
οχι λογω ελλειψης γνωσεων/ικανοτητων/εξασκησης,αλλα λογω υπερμετρου αγχους.
το τεστ περιλαμβανει 36 ερωτησεις και ο χρονος που εχουμε στη διαθεση μας ειναι 45 λεπτα.δλδ μονο 1 λεπτο και κατι, η καθε ερωτηση.
επιτυχων θεωρειται οποιος εχει απο 75% και πανω.
ο πατερας μου,προσπαθωντας να με ηρεμησει,μου λεει οτι ακομα και αν κοπω,δεν ηρθε η συντελεια του κοσμου.
παρολα αυτα ειμαι κατααγχωμενη.
help please!!!!!!!
Αμελι,
αν σκεφτεις λιγο πιο ψυχραιμα, σε ολα τα τεστ πας καλα, αρα οι πιθανοτητες ειναι μαζι σου το Σάββατο.
Προσπάθησε να αφησεις λιγο κατα μερος τί σκεφτονται οι αλλοι για αυτες τις εξετασεις κ δες αν μπορεις μονο αυτο που ειναι: εξετάσεις για ενα πιστοποιητικο.
Καταλαβαινω πώς δεν ειναι ευκολο, αλλα σιγουρα οχι ακατατορθωτο:)
ιωάννα είναι ένα τέταρτο υπόθεση. μην το σκέφτεσαι καν. πήγες, έδωσες, πέρασες, τέλειωσες. ;)
σας ευχαριστω για την εμψυχωση πελαριρι και σοφια.
θα προσπαθησω να αυτοκυριαρχηθω και να ηρεμησω οσο μπορω.
αχ πελ μου,μακαρι να ειναι ετσι απλα,οπως τα λες.;)
TA παιζεις στα δαχτυλα σου αυτα θα το περασεις και μαλιστα με καλο βαθμο!!!!οπως λει και η σοφια οι πιθανοτητες ειναι μαζι σου,αλλα ακομη και αν κοπεις θα το ξαναδωσεις δεν χαθηκε ο κοσμος:)
να σαι καλα Ολγα μου:)
εσυ οταν ειχες δωσει ECDL ποια ενοτητα σε δυσκολεψε περισσοτερο απο τις 3:word,excel,internet?
excel το εδωσα 2 φορες:)
το word να μην το φοβαμαι Ολγακι μου δλδ ε?:P
σημερα πηγα και εδωσα τα λεφτα για την εξεταση.
δινω το σαββατο στις 11 η ωρα τελικα.
και ο Θεος βοηθος που λενε....
Καλή επιτυχία κι από μένα. Δεν είναι δυσκολότερη η εξέταση από τα τεστ που κάνεις. Αφού εκεί τα πας καλά δεν έχεις να φοβάσαι κάτι. Αν ξεπεράσεις κα την αρχική αγωνία θα σου φανεί παιχνιδάκι κι ο χρόνος είναι αρκετός. Να αίσαι ψύχραιμη κι όλα θα πάνε καλά.