Γιατί \"σου αρέσει πολύ να νιώθεις ότι τα ελέγχεις όλα\";
Printable View
Γιατί \"σου αρέσει πολύ να νιώθεις ότι τα ελέγχεις όλα\";
Πολλά μπορεί να ισχύουν.Quote:
Originally posted by Mariah
Εγω νομιζω οτι τα κανει για να δει αν ενδιαφερεσαι, και οταν δεν πετυχαινει τον σκοπο της απλα σπαζεται.
Το θέμα είναι τι νιώθει εκείνη.
Αν δεν γίνει ειλικρινής διάλογος όμως, κανένα συμπέρασμα δεν μπορεί να βγεί.
O weird μιλαει σοφα :) και συμφωνω με την αποψη του. Ολες αυτες οοι εικασιες που κανω ειναι πολυ μ@λ@κ@σ@ε@ες. Αν δεν γινει διαλογος με την ιδια δεν προκειται να βγει καμια ακρη.
Rainandwild ειμαι control freak, δεν μπορω να δεχτω την ρευστοτητα, με φοβιζει οταν κατι νιωθω οτι δενειναι στο χερι μου. Αλλο κεφαλαιο μαλλον αυτο ;) αυτος ειναι και ο λογος που τις κανω.
Υγεια.
pickles ημουν με καποιον που ηθελε να τα ελεγχει ολα, μεχρι την παραμικρη λεπτομερια.. αλλα ετσι χανεις την ουσια.
Απολαυσε την σχεση σου, συζητησε το μαζι της, αλλα το κυριοτερο μην αναλωνεσε σε συνεχεις αναζητησεις και σκεψεις, χανεις τα καλυτερα ετσι.
Αυτο προσπαθω σιγα σιγα να κανω, δεν μου ειναι και το ποιο ευκολο αλλα θα την βρω την ακρη.
φιλε μου αν δεν αντεχεις εισαι αναγκασμενος να βρεις κατι πιο συμβατο για σενα.
Βεβαια αυτο τι σημαινει ειναι μια μεγαλη συζητηση.
Γιατι ξερεις το πιο συμβατο, μπορει να σημαινει μια αλλη σχεση οπου στο τομεα που αναφερεις,
να ειναι αψογη κατα τα γουστα σου, αλλα να σου προκυψει αλλο προβλημα σε καινουριο κομματι,
που δεν το φανταζεσαι.
Μια σκεψη ομως που ειναι ευαγγελιο, οσον αφορα τις σχεσεις,
ειναι οτι οι σχεσεις ειναι εθελοντικες και πρεπει να παιρνουμε και χαρα απο αυτες.
Εσυ αυτο κανεις?
Στις δε λυπες που εισπρατουμε, αν υπαρχει κριτικη σκεψη και θεληση παντα μπορουμε να τις μειωσουμε.
Υπαρχει ομως?
Εκανα την εξης μικροπρεπεια (για μενα τουλαχιστον) , βρεθηκαμε για λιγο την τεταρτη και βγηκαμε να πιουμε ενα καφε.Λοιπον δεν της εδινα πολυ σημασια και την ψιλοεφτυνα, και εκανε σαν τρελη μονο τα κλαματα δεν εβαλε. Νιωθω πολυ μ@λ@κ@ς γιαυτο, αλλα ταισα τις ανασφαλειες μου.Πιστευω οτι με αγαπαει, τωρα απο κει και περα....θα δειξει. ;)
Ειδες που η θεία Θεοφανία είχε δίκιο?Quote:
Originally posted by pickles
Εκανα την εξης μικροπρεπεια (για μενα τουλαχιστον) , βρεθηκαμε για λιγο την τεταρτη και βγηκαμε να πιουμε ενα καφε.Λοιπον δεν της εδινα πολυ σημασια και την ψιλοεφτυνα, και εκανε σαν τρελη μονο τα κλαματα δεν εβαλε. Νιωθω πολυ μ@λ@κ@ς γιαυτο, αλλα ταισα τις ανασφαλειες μου.Πιστευω οτι με αγαπαει, τωρα απο κει και περα....θα δειξει. ;)
Δυστυχώς έτσι είμαστε εμείς οι ανθρωποι...
Μετα απο αυτο με παιρνει 3-4 φορες τη μερα τηλεφωνο και γενικοτερα ασχολειται μαζι μου πολυ περισοτερο.Και λεω κοιτα να δεις απο μια μ@λ@κ@α , ενα και καλα φτυσιμο βλεπεις και καταλαβαινεις πολλα. Χρειαζεται ομως παντα να κανεις τετοια περιεργα πραγματα για να δεις αν καποια\\ος σε αγαπαει?
Και αν μετα απο λιγο σε νομιζει παλι δεδομενο και σε φτυνει παλι? Θα παιζετε παλι παιχνιδια?
Το να αγαπας καποιον σημαινει οτι δεν παιζεις παιχνιδια μαζι του για να δεις αν νοιαζετε... σημαινει οτι εισαι καλα για να εισαι με αυτο το ατομο. Δεν ξερω.. δεν μου αρεσουν και πολυ οι ταλαιπωριες...
Συμφωνω μαζι σου αυτο που προσπαθησα να πω οτι ετσι πιστευω οτι θα επρεπε να ειναι. Δεν νομιζω αλλη φορα να μπω στη διαδικασια να γινω καραγκιοζης για να δω. Πιστευω οτι τετοιες ενεργειες φθειρουν τον ερωτα και αποξενονουν. Αλλα λεω επισης οτι καμια φορα παρασυρεσαι απο τις ανασφαλειες σου και κανεις χειροτερο κακο παρα καλο.
χειροτερο κακο χαχαχαχαχαχαχαχα
περισοτερο ενοουσα
Γεια σας και παλι.Συνεχιζω κατι εδω γιατι πιστευω οτι κολλαει πιο πολυ με το θεμα.
Προσπαθω να εξηγησω μια συμπεριφορα: Μου κανει 1-2 αναπαντητες για να την παρω τηλεφωνο να μιλησουμε και μολις την παιρνω μου λεει, μετα απο τα κλασικα \"τι κανεις πως περασες σημερα\"; (τα οποια εγω ρωταω απο ενδιαφερον ,ποτε\' αυτη). , με ψυχρο υφος μου λεει \"θα μιλησουμε αργοτερα\". Επισης εχει κοψει τα \"σαγαπω και φιλακια\". ??????Τι διαολο γινετε ρε;; Με μπερδευει οσο δεν παει αλλο,μια ζεστη μια κρυο.
Εντωμεταξυ οποτε ειμαστε μαζι με τους γνωστους, φιλους και φιλες, σταζει μελι το στομα της. Και απανταει στο τηλεφωνο με αφοσιωση θα ελεγα. Πιστευω οτι πλησιαζει την αρρωστια αυτο το πραγμα. Πειτε μου και εσεις την γνωμη σας.
Ευχαριστω.
Τελικα με εχει πραγματικα γραμενο αυτη η κοπελα. Δεν την απασχολει αποτι φαινεται αν ζω η πεθαινω.Με εκμεταλευτηκαν. χαχαχαχαχαχαχ δε γ!@#@#% τουλαχιστον το καταλαβα.
Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας.
:cool: