Originally posted by oboro
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Σοφία...δεν είμαι Θεός, είμαι άνθρωπος και απλά λέω την άποψη μου. Μπορεί να είμαι λάθος και να μη συμβαίνει τίποτα απ όλα αυτά.
Σίγουρα όμως έχω το δικαίωμα να εξωτερικεύω τις απορίες μου και να γράφω ότι με ενοχλεί.
Ζήτησα απ τον αντμιν να κοιτάξει αν υπάρχουν διπλά ή τριπλά προφίλ. Απ τη στιγμή που απαγορεύεται, δεν βλέπω που είναι αθέμιτο να κάνω κάτι τέτοιο.
Τέλος.... Ομπ...σε καμία περίπτωση δεν έίμαι ρατσίστρια απέναντι στους ομοφυλόφυλους. Αρκεί να σου πως ένας απ τους καλύτερους φίλους μου είναι ομοφυλόφιλος και τον λατρεύω.
Άλλωστε δεν νομίζω πως υπάρχει πουθενά δική μου άποψη πως είμαι κατά των ομοφυλόφυλων όπως έγραψε η γουιν.\\
Ο κρίνο είχε γράψει κάπου πως είχε πάει με άντρα και γω είπα πως δεν υπάρχει περίπτωση να πάει ένας άντρας με άντρα και να μην είναι γκει ή τουλάχιστον μπαι. Που είναι η ρατσιστική μου διαθεση?
Παντου. Οι παραθεσεις και μονο θα επιαναν ολοκληρο νεο θρεντ ισαξιο των επικων. Γιατι ρατσισμος δεν ειναι να αποκαλουμε λουγκρες ανθρωπους που αντιπαθουμε προσωπικα - ρατσισμος ειναι να μην εχουμε φιλους γκεϊ... Ημαρτον.
Κριμα που επιλεγεις να παρουσιασεις τα κινητρα σου σαν αθωα. Στοχοποιειτε συστηματικα μερικοι εδω μεσα, και απο τα δυο \"στρατοπεδα\". Νομιζω οτι πλεον εχετε ξεφυγει ομως...
Quote:
Ομπ...πάλι δεν κατάλαβες....δεν είπα πως οι τοποθετήσεις της Μάνιας είναι για γέλια, αλλά πως το θέμα της άρκτος δεν είναι για γέλια, αλλά ιδιαίτερα ευαίσθητο και σοβαρό.
Ναι, οντως καταλαβα λαθος ή μαλλον διαβασα λαθος. Επισης, κι εγω θα εκνευριζομουν φοβερα αν σε ενα τοσο ευαισθητο θεμα μου με αρχιζαν απο το πουθενα στις ηθικολογιες. Δεν ειδα ομως δολιες προθεσεις πισω απο τις τοποθετησεις της Μανιας - μαλλον υπερβολικη αντιδραση απεναντι σε ενα θεμα που μαλλον την ενδιαφερει και εκεινη (του θυματος και του θυτη) απο αλλη ισως οπτικη.