Quote:
Originally posted by Empneustns
ναι βρε αγορι μου,υποστηριζε εσυ τις ελευθερες σχεσεις \"γιατι αυτα μας εμαθαν\" και που ξερεις,καποτε μπορει να μεγαλωσεις και το παιδι καποιου αλλου και να σου αρεσει.εγω με την ελλιπη μου σκεψη θα προσπαθησω να το αποφυγω.Quote:
Originally posted by PETRAN
Quote:
Originally posted by Empneustns
ετσι πετραν,οταν παντρευτεις με το καλο να μας δινεις την γυναικα σου να την περναμε ενα χερακι ;) και εμεις νερακι στην υγεια σου θα πινουμε :)
Embneusti-μαικήνα της ελειπέστατης σκέψης και του σκοταδισμού δες τι λέω στην τελευταία παράγραφο για το ότι αφού μεγαλώνουμε σε αυτό το κοινωνικό περιβάλλον έτσι αναγκαστικά μαθαίνουμε, Dumbo!
Η θέση μου είναι απλά ότι αυτά δεν είναι δεδομένα και αντικειμενικά όσο όλοι νομίζουν και ότι τα \"πρέπει\", ορίζονται πάντα από το εκάθοστε κοινωνικό περιβάλλον και φυσικά αφού αυτό είναι έτσι, έτσι θα \"παίξουμε\" όλοι. Μερικές φορές δύσκολα αφού κάποια ένστικτα έρχονται σε αντίθεση με τα κοινωνικά πρέπει οδηγόντας σε αμφίσημες αντιλήψεις και στάσεις για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει, γι\'αυτό και υπάρχουν συνήθως μεγάλες διαφορές στις θέσεις μεταξύ των ανθρώπων γι\'αυτά τα θέματα (κάτι που υποδηλώνει και αυτό το θρεντ).
Αυτό ήθελα να πω και όχι \"κάντε σεξ με όλους αβέρτα\"¨όπως βαθειά μέσα σου επιθυμούσες παίζοντας το κομποσκοίνι επαναλαμβάνοντας νοερά την φράση \"το κορμί μου θα παραμείνει παρθένο δεν θα υπο-πέσω στας σατανικάς πειρασμούς του βελζεβούλ-πετραν\" ενώ ταυτόχρονα άρχισες να αλοίφεσαι με φυστικοβούτυρο κάνοντας φαντασιώσεις για τις γυναίκες των άλλων.
Πήγαινε τώρα πίσω στην εκκλησιά να μετανοήσεις για τις μύχιες σκέψεις που σπέρνεις στο διαδύκτιο χριστιανόπουλο του διαβόλου και του χαρδάβέλλα.
Ααα το να μεγαλώνεις το παιδί των άλλων είναι ενάντιο στις ηθικές αρχές σου αλλά για τις γυναίκες των άλλων όχι μόνο δεν λες όχι, αλλά πίνεις και νεράκι στην υγεία του κερατά. ..υποκριτικό παπαδοπαίδι-ρασπούτιν (λολ) αυτό ακριβώς λέω (με τα 2 αυτά ποστ σου είσαι τρανό παράδειγμα αυτών που λέω) και εσύ το παρερμηνεύεις συνέχεια... επειδή είναι στην φύση του ανθρώπου να έχει σεξουαλικές τάσεις γενικά αλλά η κοινωνία προστάζει να είσαι μονογαμικός, οι άνθρωποι συχνά έχουν συγκρούσεις κάτι που μόλίς απέδειξες με την απάντησή σου αναιρώντας το \"ηθικό\" πρώτο ποστ σου.
Το πρώτο ηθικότατο ποστ του empneusti
ειναι θεμα χαρακτηρα,θεμα σεβασμου προς τον εαυτο σου και προς τον συντροφο σου (γιατι αν δεν υπαρχει σεβασμος το μονο σιγουρο ειναι πως το κερατο θα παει συννεφο),αν αγαπας το συντροφο σου,αν βαζεις τον εαυτο σου στη θεση του συντροφου σου,αν εχει κανει και εκεινος κατι παρομοιο,αν θελεις να πληγωσεις καποιον αλλον,αν υπαρχει περιπτωση να νοιωσεις ενοχες(γιατι υπαρχουν και οι καρδιες \"πετρες\").
η λεξη πολυγαμικοτητα ειναι δικαιολογια,γιατι αν εισουν σε μια χωρα που ολοι οι αντρες ηταν 75 χρονων ουτε θα σου περνουσε απο το μυαλο.απλα λιγουρευσαι και θελεις να το αποκτησεις και να το δοκιμασεις γιατι ειναι αγνωστο σε σχεση με το γνωστο που ηδη εχεις.εξαρταται βεβαια και τι εχεις,γιατι αν εχεις κατι που δεν αξιζει το μυαλο ειναι πως θα φυγεις.
οπως κατααβες ανωνυμη οι παραγοντες ειναι παρα πολλοι και η καθε μια περιπτωση ξεχωριστη.το ερωτημα ειναι θα ηθελες να σου το κανουν;γιατι οπως εχεις εσυ προκλησεις εχουν και οι αντρες...και δεν διακινδυνευεται μονο να το μαθει και να χωρισετε,αλλα αλλαζεις και εσυ μεσα στη σχεση μετα απο μια εξωσυζηγικη \"ξεπετα\".εκτος αν ειναι μια σχεση \"ανοιχτη\" που πχ εγω δεν προκειται καν να ειχα μια τετοια γιατι δεν με γεμιζει.
O empneustis μετά από ακριβώς 2 ποστ...
ετσι πετραν,οταν παντρευτεις με το καλο να μας δινεις την γυναικα σου να την περναμε ενα χερακι ;) και εμεις νερακι στην υγεια σου θα πινουμε :)
(χώρια την σεξιστική ατμόσφαιρα που έχει αυτό το γλοιώδες ποστ...
Το να λες ότι έτσι είναι τα πράγματα δεν πάει να πει \"πηγαίνετε με όλους αβέρτα\" όπως εσύ ερμηνεύεις τα λεγόμενά μου με το λάγνο-δήθεν-ηθικό μυαλό σου.΄Εγώ απλά λέω ότι υπάρχουν αυτές οι βιολογικές τάσεις, αλλά η παρούσα κοινωνία (εκάθωστε κουλτούρα) λέει διαφορετικά από αυτά που προστάζουν τα ένστικτα και έτσι ο καθένας πρέπει να προσαρμοστεί σε αυτό.