Quote:
Originally posted by RainAndWind
Μάλιστα.Σαφώς η lola δεν είναι η lola και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από την ανάλυση που έκανε.Δύσκολο να γίνουν τόσο εκ διαμέτρου αντίθετα posts και ο καθένας με λίγη κρίση το διαβλέπει.
Αλλά δε με ενδιαφέρουν τόσο οι λεπτομέρειες όσο το ότι οι απόψεις που εκφράζονται είναι ενδιαφέρουσες και αξίζουν σχολιασμού.
Όπως και κατανοώ τι εννοείς λόλα και τι θέλησες να αναδείξεις.Θα προτιμούσα όμως να το έκανες ανοιχτά,με τη δική σου ταυτότητα.Φαντάζομαι τους λόγους παρολαυτά όπως και την ταυτότητα την ίδια.Και δε με πειράζει καθόλου ειλικρινά.Σε αρκετά έχεις δίκιο.
Παρολαυτά έκανες το λάθος να βάλεις πάνω από τη βοήθεια για τον berdemeno και τον αδερφό του ένα σου προσωπικό στόχο,όχι την προστασία του κακοποιημένου εφήβου αλλά την ανάδειξη απόψεων δικών σου,ως τμήμα ενός γενικότερου puzzle μετάδοσης γνώσης μέσω πειραματισμού.Μπήκες δηλαδή ήδη κι εσύ στο παιχνίδι της αγνόησης του αλλότριου πόνου για να εισπράξεις μία δικαίωση.
Θεωρείς πως κάνοντας χρήση του προβλήματος ενός άλλου για να δικαιωθείς είχες πιθανότητες να με πείσεις;Ήδη με τη φύση του \"φτιάχνω σενάριο για να σε ωθήσω σε επιθετικότητα\"ακύρωσες τη δική σου προσπάθεια.Φτιάχνοντας ένα puzzle με εφαλτήριο μία εικονική ιστορία και μετά περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να δώσεις έναν προβληματισμό,ενώ αδιαφόρησες για το παιδί που θα μπορέσει να πάρει βοήθεια μέσω της γνώσης που παρέχεται στον αδερφό του,μάνι μάνι αυτοαναιρείσαι.Έκανες χρήση ενός thread για να μου δείξεις κάτι,πατώντας πάνω σε άλλον...Κι εσύ κακοποίησες λοιπόν επιπρόσθετα αλλά για \"αγνό\"σκοπό.Το ίδιον όφελος όμως ήταν ο αγνός σκοπός και η δικαίωση.
Κατανοώ την ανάλυση.Αλλά ενώ είναι λογική και καλοστημένη σε επιχειρήματα,το γεγονός πως ξεκινάει σε λάθος βάση παραμένει για μένα.
Βάζουμε λοιπόν κάτω τα σημεία.Ένα μέλος χτίζει ένα σενάριο,όπου για να με(\"μας\"θα μου επιτρέψεις να τονίσω,γιατί δε με θεωρώ τον κατεξοχήν πρωταρχικό στόχο σου)ΝΑ ΜΑΣ λοιπόν προβληματίσει πάνω σε κάτι(έστω και σημαντικό και άξιο ανάγνωσης)με/μας χρησιμοποιεί ως πειραματόζωα.Well done,you get a zero.
Aδιαφορεί για την προστασία ενός εφήβου και βάζει πάνω από εκείνον το πέρασμα της δικής της(\"του\"θα μου επιτρέψεις)αυτοεπιβεβαίωσ� �ς.Παρτακισμός με επίφαση το γενικό καλό.Υψηλός ο σκοπός,χαμηλό το μέσον.Well done,you get a zero.
Η ανάλυση η δική μου πώς σου φάνηκε αλήθεια.Πίστεψέ με δεν είμαι άτομο που αρέσκεται σε τέτοιους χειρισμούς.Και έχω υποστεί αρκετούς χειρισμούς ώστε να τους αναγνωρίζω στο καπάκι.;)
Οπότε έκανες και λάθος στην επιλογή του ατόμου ακόμη που θα χρησιμοποιούσες ως πίθηκο στο εργαστήριο της ατομικής σου ψυχολογίας.Γιατί επέλεξες ένα άτομο που γνωρίζει κάποια από τα κόλπα της στραβοσκοπικής υψηλοφροσύνης με ταπεινό κίνητρο.Ήταν πάλι λανθασμένη επιλογή.Παίρνεις το νόμπελ,αλλά χάνεις το σεβασμό μου.(άσε που δεν υπάρχει στην καμία να σεβαστώ άτομο που πατάει επί πτωμάτων για ανέβει,αναγνωρίζω τα ηθικά κενά στους ανθρώπους γύρω μου,έστω και ιντερνετικά).
Θα σου πρότεινα(και καθόλου δεν το λέω ειρωνικά,γιατί παρόλη την κριτική μου που ίσως να την εκλαμβάνεις ως \"βαριά\" κατά τόπους,δεν είμαι ωστόσο ανάλγητη,κρατάω χώρο για ανακατατάξεις και επαναξιολογήσεις)να αναρωτηθείς γιατί η δική σου ανάγκη για δικαίωση βρίσκει τόσο χαλαρή αντίσταση στη χρήση των άλλων γύρω σου ως μέσο της-γιατί την αναγάγεις σε αυτοσκοπό χωρίς να την περνάς από κρισάρα;)
Όσο για τη λευκή σημαία,σου λέει κάτι το γεγονός πως προτιμώ να σου θέτω επιχειρήματα και να κάνουμε διάλογο,παρόλο που αναγνωρίζω πως με\"ψιλοπούλησες\"χρησιμοπο ιώντας με ως μέρος του puzzle σου;