Όχι μικρή, τι είναι?
Printable View
Όχι μικρή, τι είναι?
Καλώς την mstroumf!Χρόνια σου πολλά κορίτσι!Πώς είσαι αυτές τις μέρες;:)
ταινια ειναι θεοφανια.. χιχι
Cannes Excerpts: \'The White ribbon\'
http://www.youtube.com/watch?v=rUUuD0oh81o
Γεια σου Rain, χρονια πολλα, καλα ειμαι, εσυ;
... κι επειδή οι καλύτεροι φίλοι μου ήταν, είναι και θα είναι πάντα γένους αρσενικού, να τους αφιερώσω την αγαπημένη ρήση που λέει \'τη γυναίκα καλύτερα να την ακούς όταν σε κοιτάει...\', μιας και από τότε που την αμόλυσε ο στόμας μου τη χρησιμοποιούν κάθε φορά που θέλουν να μου υποδείξουν ότι μιλάω πολύ... σε ελεύθερη μετάφραση είναι το γνωστό \'σκάσε πια, μας τα έχεις κάνει ναααααααααα\'... :P
:P :P :P
Μιά όμορφη γυναίκα πέφτει από τον 122ο όροφο ενός ουρανοξύστη. Καθώς περνάει πέφτοντας από το παράθυρο του 105ου ορόφου, βγαίνει ένα χέρι από το παράθυρο, την αρπάζει, της σώζει τη ζωή από σίγουρο θάνατο και τη ρωτάει επί τόπου:
Θέλεις να σε πηδήξω τώρα;
Όχι! Απαντάει η όμορφη και ντροπαλή γυναίκα.
Άντε χάσου, απαντάει ο άνδρας και την αφήνει να πέσει στο κενό ...;
Μετά από μερικούς ορόφους, ένα άλλο χέρι την αρπάζει από το πόδι και τη σώζει, αλλά ο άνδρας αυτή τη φορά ρωτάει:
Πίπες κάνεις;
Όχι, απαντάει εκείνη αηδιασμένη ...;
Άντε χάσου! Και την αμολάει κι αυτός στο χάος ...;
Η γυναίκα συνεχίζει την πτώση της μέχρι που μένουν περίπου δεκάξη όροφοι γιά να σκάσει στην άσφαλτο και ευτυχώς ένα άλλο χέρι την αρπάζει και πριν τη ρωτήσει ο,τιδήποτε ο άγνωστος, αυτή αρχίζει να ουρλιάζει:
Τον παίρνω, κάνω πίπες, το κάνω από παντού!!!
Άντε και χάσου παλιο*******!!! Της λέει τότε αυτός και την αφήνει να πέσει να γκρεμοτσακιστεί ...;
για αυτο θα τη βριζω οσο ζω την π***ανα την ευα την προτοπλαστη για ολα φταιει αυτη.
δεχομαι οτι λετε για τους αντρες εχετε δικιο αλλα να δεχεσται και αυτα που λενε οι αντρες για εσας και οχι να βγαζετε γλωσσα. ετσι θεοφανια?? ολοι εχουν δικιο αλλα και αδικο!!!! blackwallin!!!
mstroumf το ανεκδοτο που παρεθεσες ηταν απεκτο!!!
απλα τελειο και με νοημα!!!
ακομα γελαω:D
υγ.χαιρομαι που ξαναβρηκες το κεφι σου:)
καλες γιορτες να εχεις!!!:)
Καλό Μαρία. Ελπίζω να θυμηθώ και κω κανενα να γράψω....:)Quote:
Originally posted by mstrouf
Μιά όμορφη γυναίκα πέφτει από τον 122ο όροφο ενός ουρανοξύστη. Καθώς περνάει πέφτοντας από το παράθυρο του 105ου ορόφου, βγαίνει ένα χέρι από το παράθυρο, την αρπάζει, της σώζει τη ζωή από σίγουρο θάνατο και τη ρωτάει επί τόπου:
Θέλεις να σε πηδήξω τώρα;
Όχι! Απαντάει η όμορφη και ντροπαλή γυναίκα.
Άντε χάσου, απαντάει ο άνδρας και την αφήνει να πέσει στο κενό ...;
Μετά από μερικούς ορόφους, ένα άλλο χέρι την αρπάζει από το πόδι και τη σώζει, αλλά ο άνδρας αυτή τη φορά ρωτάει:
Πίπες κάνεις;
Όχι, απαντάει εκείνη αηδιασμένη ...;
Άντε χάσου! Και την αμολάει κι αυτός στο χάος ...;
Η γυναίκα συνεχίζει την πτώση της μέχρι που μένουν περίπου δεκάξη όροφοι γιά να σκάσει στην άσφαλτο και ευτυχώς ένα άλλο χέρι την αρπάζει και πριν τη ρωτήσει ο,τιδήποτε ο άγνωστος, αυτή αρχίζει να ουρλιάζει:
Τον παίρνω, κάνω πίπες, το κάνω από παντού!!!
Άντε και χάσου παλιο*******!!! Της λέει τότε αυτός και την αφήνει να πέσει να γκρεμοτσακιστεί ...;
οι ανδρες θελουν την πριγκηπεσα τους αλλα σε νεα εκδοση δυναμικη και μητρικη και γκομενα ολο το πακετο εγω κραταω τη συντροφικοτητα μεταξυ δυο ανθρωπων
Για μένα όλες οι ανακατατάξεις και επανεξετάσεις στις σχέσεις των δύο φύλων,που \"βγαίνουν\" ίσως ως επιθετικότητα ή άμυνα,οφείλονται στο ότι έχουμε γραμμένα άλλα στοιχεία στο dna μας,που καθώς οι κοινωνικοοικονομικές συνθήκες έχουν επιφέρει αλλαγές στη φύση/ρόλο των φύλων,δημιουργούν συγκρούσεις,ενοχές και απωθημένα.
Τι εννοώ.Η γυναίκα έχει μπει δυναμικά από το ρόλο της νοικοκυράς/μητέρας/τροφού στον κοινωνικό επαγγελματικό στίβο,με αξιώσεις.Παρολαυτά καθώς στη μνήμη του βιολογικού της υλικού είναι κωδικοποιημένα τα διακριτά της στοιχεία από τον άντρα/αρχηγό/θηρευτή/κουβαλητή,αυτό της δημιουργεί ενοχές,τύψεις.Αισθάνεται μπερδεμένη,πολλές φορές παλινδρομεί σε προηγούμενα στάδια,άλλες εκκρεμεί ανάμεσα στο τότε και στο τώρα.Εκεί κάνουμε λάθη,άλλοτε πάνω στην υπερβολική μας προσπάθεια να αποδείξουμε αξίες για τις οποίες οι ίδιες είμαστε γνώστριες αλλά και κάποιες φορές τις αντιπαλεύουμε,άλλοτε στην παραίτηση ή παραμέληση αναγκών μας,άλλοτε με προσπάθεια υπεραναπλήρωσης ή με τάση υποτίμησης του άλλου φύλου να τα διαχειριστούμε όσα συναισθήματα γεννώνται.
Και ο άντρας όμως παρόμοια διλήμματα αντιμετωπίζει.Ποια από εμάς δεν έχει αντιμετωπίσει άντρες με κόμπλεξ απέναντι σε μία ανεξάρτητη γυναίκα,χάνουν τα πρωτεία του ρόλου τους και αυτό τους προβληματίζει,γιατί εκεί υπήρχε ασφάλεια,ενώ τώρα δεν γνωρίζουν πως να χειριστούν κατάλληλα τα νέα δεδομένα.
Εν τω μεταξύ,προβαίνουμε αντί για ανάλυση,πολλές φορές σε ισοπέδωση,αυτές οι φεμινίστριες,αυτοί οι παλιομοδίτες,αυτές οι καριερίστες,οι γκρινιάρες,οι δεν-ξέρουν-τι-θέλουν,αυτοί οι μαμάκηδες,οι νεάρντεταλ,οι οπισθοδρομικοί,οι ευνουχισμένοι.Και πάει λέγοντας.:P:P
Είναι αλήθεια πάντως πως υπάρχουν θέματα προς εξέταση και νέα δεδομένα,που οι αφορισμοί και οι γενικεύσεις δε βοηθάνε στην καθαρή τους ταυτοποίηση και ανάγνωση,αντίθετα,μας κρατάνε χώρια από αλήθειες που έτσι κι αλλιώς πρέπει να βρούμε για να οδηγηθούμε στην ειρήνη ανάμεσα στα δύο φύλα,στην ικανοποίηση των αναγκών και επιβεβαιώσεων μέσα από τις σχέσεις μας και στην ισορροπία.:)
δεν το έχω δει, αλλά θα ήθελα.Quote:
Originally posted by mstrouf
μήπως είδε κανείς τη λευκή κορδέλα;
THE WHITE RIBBON του Μίκαελ Χάνεκε, Δραματική 2009 Ασπρόμαυρη;
είδα το soul kitchen του fatih akin. είναι πάρα πολύ αστείο!
http://www.imdb.com/title/tt1244668/
η γυναικεία σιωπή είναι εκκωφαντική...
εχεις κανένα καλό θέμα να συζητήσουμε?Quote:
Originally posted by arktos
η γυναικεία σιωπή είναι εκκωφαντική...
EIΣTE BAPETEΣ. MIΣH ΣEΛIΔA ΔIABAΣA KAI KONTEΨA NA KOIMHΘΩ :-)
λολ
Ας το πάμε αλλιώς.Που λέτε,χτες στο γυμναστήριο μου την έπεσε ένα αρσενικό,να γλείφεις τα δάχτυλά σου.Το αγαπημένο μου κραγιον είναι κόκκινο.Μου αρέσει το βρώμικο και ανθυγιεινό σεξ και στο κρεβάτι φοράω γόβες.
test,test,test
Ακούει κανείς;:cool::P:P:P