Alobar, με έβαλες σε σκέψεις με το μήνυμά σου...
Μερικά διαζύγια όμως είναι καλό να παίρνονται μια κι έξω. Ακόμα και διαζύγια σχέσεων (αυτό κι αν πρέπει να το ακούω εγώ:Ρ)
Γι\'αυτό ας προχωρησουμε η καθεμία το διαζύγιο της μέχρι τέλους.
Printable View
Alobar, με έβαλες σε σκέψεις με το μήνυμά σου...
Μερικά διαζύγια όμως είναι καλό να παίρνονται μια κι έξω. Ακόμα και διαζύγια σχέσεων (αυτό κι αν πρέπει να το ακούω εγώ:Ρ)
Γι\'αυτό ας προχωρησουμε η καθεμία το διαζύγιο της μέχρι τέλους.
Δεν διαβαζω τα παντα ξερεις... Και νομιζω οτι κανεις εδω δεν το κανει αυτο.Quote:
Originally posted by Remedy
καλως τον γουινστον ρε!
που ζεις εσυ παιδι μου?απο αλλο φορουμ εισαι?
... Ανώνυμη, μ\' άρεσε αυτό που είπες για τον μεγάλο έρωτα... αν δεν υπάρχει στη ζωή σου, σου εύχομαι μια ωραία... μετωπική σύγκρουση και υγεία να έχεις... :P ... ας μη βγούμε \'οφ - τόπικ\' με το δικό μου θέμα... κάποιοι πρώην αλκοολικοί απλά καταφέρνουν και γίνονται ελεγχόμενοι πότες... το \'απλά\' βέβαια έχει ολόκληρο μηχανισμό από πίσω, αλλά δεν είναι επί του παρόντος... :) ... σου εύχομαι ό,τι ποθείς!...
:)
Vince, εγω για την αλλαγη θα μεινω στο σπιτι με τους δικους μου....να πιω Champagner :-) και υστερα θα βγω με φιλους μου να μεθυσω ωστε να φυγει το 2009 μαζι με ολες μου τις σκεψεις, αναμνησεις και καημους και να ξυπνησω το 2010 ζαλισμενη απο ερωτα,ποτο η απο τις ιδιες σκεψεις παλι....
Το σιγουρο ειναι οτι θα περασω ομορφα....
Ευτυχισμενο το νεο ετος......
πιες ενα ντραμπουι και για μενα :P Καλα να περασεις!!
Μια απο τα ίδια Άνοιξη... σήμερα φέρθηκα σαν καταναλωτικό όν περνώντας ώρες στην αγορά, παίρνοντας μικρά και μεγάλα δωράκια για τους ανθρώπους που αγαπω....Quote:
Originally posted by anoiksi
Vince, εγω για την αλλαγη θα μεινω στο σπιτι με τους δικους μου....να πιω Champagner :-) και υστερα θα βγω με φιλους μου να μεθυσω ωστε να φυγει το 2009 μαζι με ολες μου τις σκεψεις, αναμνησεις και καημους και να ξυπνησω το 2010 ζαλισμενη απο ερωτα,ποτο η απο τις ιδιες σκεψεις παλι....
Το σιγουρο ειναι οτι θα περασω ομορφα....
Ευτυχισμενο το νεο ετος......
Το βράδυ θα βρεθώ με πρόσωπα συγγενικά, θα ακούσω το ανιψάκι μου να κουνιέται μεσα στην κοιλιά της μανούλας και ξαδέρφης μου, θα φάμε, θα πιούμε και μετά....
θα βγώ σε φιλικά σπίτια με πρόσωπα τα πιο πολλά αγαπημένα και μετά για μπαρότσαρκα:)
Στάνταρ θα μεθύσω, μέχρις ενός σημείου βέβαια, και γενικότερα να περάσουμε καλά που λέμε!
Αν δεν βγάλουμε με κέφι και χορό τούτη τη βραδιά πώς θα κυλήσει η χρονια?
:))))
Καλή χρονιά σε όλους, σε όλους, μέσα από την ψυχή μου το εύχομαι το 2010 να σας φέρει κοντά σας αυτό που περισσότερο επιθυμείτε:)
Χαίρομαι που είστε καλά. Εγώ τις γιορτές μου τις περνάω με αυξημένη δόση ψυχοφαρμάκων και τώρα έχω αρχίσει να πίνω και την πρώτη μπυρίτσα. Εύγε.
Vince, οι γιορτές δεν είναι πάντα εύκολες...Quote:
Originally posted by vince
Χαίρομαι που είστε καλά. Εγώ τις γιορτές μου τις περνάω με αυξημένη δόση ψυχοφαρμάκων και τώρα έχω αρχίσει να πίνω και την πρώτη μπυρίτσα. Εύγε.
μερικές φορές μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια μεγάλη πίεση..
Έχω περάσει πολλές δύσκολες γιορτές vince και φέτος είναι η πρώτη φορά που θα αλλάξω χρόνο χωρίς την γιαγιάκα μου..
τι να κάνουμε όμως, προχωράμε, αυτά έχει η ζωή η άτιμη, έχει και τις αναποδιές της...
Επειδή λες οτι δεν είσαι καλά, κάνε κουράγιο, και αυτό, θα περάσει...
Εύχομαι το νέο έτος να σου απαλύνει τον πόνο της καρδιάς. :)
Τι είναι αγάπη για σένα weird?
Αγάπη είναι αυτό που με κάνει να είμαι πιο κοντά, σε επαφή, με ότι ομορφότερο και λαμπερότερο έχω μέσα μου.Quote:
Originally posted by vince
Τι είναι αγάπη για σένα weird?
Για σένα καλέ μου vince τι είναι η αγάπη?
υγ. θα πρέπει να φύγω, είναι ωραία η ερώτηση που έθεσες, ας την απαντήσουν κι όσοι άλλοι θέλουν, θα χει ενδιαφέρον :)
Καλό βράδυ.
Οικογενειακα,βασιλοπιτα...ν α δω σε ποιον θα τυχει το φλουρι φετος:)
Δεν σκοπευω να κανω κατι xtreme φορουμ,τσατ,τηλεοραση,μουσ� �κη....ολα αυτα ειναι πραγματα που μου αρεσουν...μπορει και να βγω εξω αλλα δεν το βλεπω θελω ηρεμια και θαλπωρη:)
Τι είναι αυτό που θέλουμε και δεν έχουμε;Quote:
Originally posted by weird
Για σένα καλέ μου vince τι είναι η αγάπη?
Αν έχουμε αγάπη θέλουμε χρήμα. Αν έχουμε χρήμα θέλουμε σεξ.
Επομένως δεν υπάρχει απάντηση weird. Ο άνθρωπος πάντα θέλει αυτό που δεν έχει. Απαντάω λοιπόν την ερώτηση για τον εαυτό μου.
Τι είναι αυτό που δεν έχω
Απάντηση: Υγεία
Τι είναι η υγεία? Σωματική? Ψυχική? Τι είναι η υγεία? Δεύτερη ερώτηση.
Keep, σε νιώθω φίλε. Τα eXreme sports είναι για τους extreme τύπους. Αλήθεια τρελάθηκαν όλοι απ\'ότι φαίνεται. Πες μια μπυρίτσα να δεις γιατρειά. Όλες κουκλάρες θα σου φαίνονται μετά.Quote:
Originally posted by keep_walking
Οικογενειακα,βασιλοπιτα...ν α δω σε ποιον θα τυχει το φλουρι φετος:)
Δεν σκοπευω να κανω κατι xtreme φορουμ,τσατ,τηλεοραση,μουσ� �κη....ολα αυτα ειναι πραγματα που μου αρεσουν...μπορει και να βγω εξω αλλα δεν το βλεπω θελω ηρεμια και θαλπωρη:)
winston man εισαι η ειμαι τυχερη γιατι θα το πιω και το ντραμπουι μιας και ειναι πολυ νοστιμο, μα θα πιω και μπυρες και ουισκι και σφινακια limes φραουλα και βοτκα κερασι...εχω πολυ ορεξη....και εσυ να περασεις καλα και να σου μπει το ετος οπως θελεις :-)....
weird μου ευτυχισμενο το νεο ετος και ειμαι σιγουρι οτι η γιαγιακα σου θα κανει μαζι σου ρεβεγιον μιας και κατηκει στην καρδια σου...σε βλεπει απο επανω και θελει να σου μπει ομορφα ο χρονος...ηξερα οτι εισαι πολυ γλυκια, θα χαρουν πολυ για τα δωρακια τους ολοι...
Vince, ξερεις δεν ειναι ολοι χαρουμενοι που βγαινουν εξω και γλεντανε και νομιζουν πως θα τελειωσουν τα βασανα τους επειδη μπηκε το νεο ετος, ουτε ειναι ολοι χαρουμενοι που λενε οτι ειναι...απο οσο καταλαβα σου λειπει η αληθηνη αγαπη...και εγω σε ρωταω ποιος την εχει?Μηπως ειναι ολοι οι δεσμευμενοι ευτυχισμενοι?Εγω μια φορα στοχο εβαλα το 2010 να αγωνιστω για οτι αγαπω και επειδη το 2009 πονεσε πολυ η καρδια και η ψυχη μου θα προσπαθησω να μην μου την αγγιξει κανεις μα κανεις...Ρωτας τι ειναι αγαπη, για μενα σημαινει να νοιαζεται ο αλλος για σενα, να τον εμπιστευεσαι, να δεχεται και να δεχεσαι οτι εχει να σου προσφερει ειτε καλα ειτε κακα και κυριως να νιωθει ο ενας τον αλλον, να σου μιλαει χωρις να του το ζητας...δεν ξερω θα μπορουσα ακομα πολλα να γραψω...
Vince ειμαστε xtreme τυποι...κανε αυτο που γουσταρεις και μη θετεις προτυπα:)Quote:
Keep, σε νιώθω φίλε. Τα eXreme sports είναι για τους extreme τύπους. Αλήθεια τρελάθηκαν όλοι απ\'ότι φαίνεται. Πες μια μπυρίτσα να δεις γιατρειά. Όλες κουκλάρες θα σου φαίνονται μετά.