Quote:
Originally posted by Paolo_1
Ε καλά ρε φίλε νομίζεις ότι είσαι ο μόνος 26αρης που νιώθει αβεβαιότητα για το μέλλον του;Και πως ξέρεις ότι όλοι οι άλλοι είναι cool;Λες ότι μένεις με τους γονείς σου.Συγγνώμη,αλλά ξέρεις πολλούς κάτω των 30 στην Ελλάδα που να μένουν μόνοι τους;
Τα τελευταια χρονια, ιδιως τωρα με την κριση,
κατι τετοιο ειναι αναποφευκτο.
Εδώ άλλοι δουλεύουν και παρόλ\'αυτά δεν το κουνάνε από το σπίτι τους μέχρι να παντρευτούν. Μην το βλέπεις σαν ντροπή να μένεις με τους γονείς σου.
Αλλο αυτο ομως και αλλο να περασεις απο μια μανα σε μια αλλη.
Η συντροφος της ζωης σου, δεν ειναι η μανα σου αλλα ισοτιμο ατομο με εσενα.
Πολυ κακως αν υπαρχουν ατομα που μπορουν να φυγουν απο το σπιτι τους και δεν το κανουν.
Φυσικα και ειναι ντροπη και οχι μονο....
Λίγο το\'χεις,να σε περιμένει κάθε μέρα σπιτικό φαγητό και καθαρά ρούχα από τη μάνα σου;
εσυ απο κουζινα δεν ξερεις κατι?
το πλυντηριο ξερεις να το βαζεις μπροστα?
τα μανταλακια ξερεις σε τι χρησιμευουν?
Αν υποθεσουμε οτι ενας παντρευεται, το πιο λογικο δεν ειναι να δουλευει και η κοπελα?
Αρα με ποια συνθηκη, πιστευεις οτι θα πας σπιτι και θα σε περιμενει κατι?
Αν σχολαει αργοτερα γιατι να μην την περιμενει εκεινη το καθαρο ρουχο?
Εκτος αν εισαι της λογικης οτι θα συντηρεις την συντροφο σου, μονο και μονο για να ειναι σπιτι και να πλενει, μαειρευει, σφουγγαριζει κλπ κλπ.....
Αν εχεις το μαιντανο, σαφως και υπαρχει αυτη η γκαμα γυναικων.
Αν οχι, τοτε με ποιες προδιαγραφες πουλας τετοιο αερα?
Μπορείς να βρεις γυναίκα σήμερα που να σου μαγειρεύει και να σου καθαρίζει;
εχεις τα προσοντα για να σου κανει την δουλα η το θες τσαμπα?
Δεν λέω ότι το να μένεις με τους γονείς είναι και το καλύτερο πράγμα,αλλά απ\'το να μένεις εντελώς μόνος καλύτερα μ\'αυτούς.Άσε που γλυτώνεις και τα ενοίκια.
γιατι τι εχει το να μενεις μονος?
εγω μενω μονος καμποσα χρονια και ειμαι μια χαρα.
Βεβαιως καποια στιγμη θα αλλαξει, αλλα οχι οτι υπαρχει προβλημα....
Θα σου δώσω και μια συμβουλή:αν έχεις τόσο μεγάλο πρόβλημα όταν πλησιάζεις κοπέλες,τότε θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις σιγά σιγά να πηγαίνεις σε οίκους ανοχής.Πίστεψέ με,το μόνο πράγμα που μπορεί να σε ξεμπλοκάρει άμεσα είναι το σεξ.
δεν το βρισκω προβλημα κατι τετοιο, αλλα οχι οτι ειναι η μονη διεξοδος....
Και πως ξεμπλοκαρεις δηλαδη, δινοντας καμποσα ευρω σε μια *****? Πιανεις κουβεντα δηλαδη?
Τουλάχιστον είναι κι αυτός ένας τρόπος να εξοικιωθείς με το γυναικείο φύλο.
ξερεις, προσεγγιζοντας το γυναικειο φυλο,
η επαφη δεν αρχιζει απο το κρεβατι οπως με μια *****.
Ουτε η ιδια, εχει ορεξη για φιλοσοφικη συζητηση.
Βέβαια αυτό έπρεπε να το έχεις κάνει εδώ και κάτι χρόνια,αλλά μπορείς και τώρα.Και εννοείται ότι πρέπει να βρεις και κάτι για ν\'ασχολείσαι,μια δουλειά ή ένα χόμπι για να γεμίζεις τον άχρηστο ελεύθερο χρόνο που έχεις.
ο χρονος ποτε δεν ειναι αχρηστος,
αχρηστο το κανουμε εμεις.
Πιστευω οτι και μια βολτα να κανεις, σε ενα παρκο που λεει ο λογος, εχει πιθανοτητα να γνωρισει καποιος μια κοπελα.
Τωρα απο δικη μου εμπειρια, ποτε μα ποτε δεν κανω προσωπικες γνωριμιες στο χωρο εργασιας μου για ευνοητους λογους.