Originally posted by poupoulaki
Quote:
Originally posted by Αφωτεινή
Λοιπόν πουπουλακι,
αντιμετώπισα παρόμοιο προβλημα αμέσως αφου γέννησα και συνεχίστηκε για 1 χρόνο περίπου..είχα το ιδιο συναίσθημα..\"Τον αγαπώ αλλα δεν τον επιθυμώ ερωτικά..δεν με φτιάχνει ,τα κανει ολα αλλιώς απο οτι θα ηθελα και γενικώς δεν θέλω καν να μπω στη διδικασία αφου δεν θα ικανοποιηθω\".Εκανα πολλες προσπάθειες αλλα κι αυτος δεν εβλεπε το προβλημα.Φυση ρομαντικός.Με κουβέντα (αφου ειδε οτι οδευουμε στην αποχή και δεν το ηθελε αυτο),αρχίσαμε να κάνουμε κόλπα.Π.χ να βρισκόμαστε σε ξενοδοχείο ή λέγαμε ανοιχτα πράγματα που δεν εχουμε δοκιμάσει,φτιάξαμε την εικονα μας (σεξυ εσωρουχα ,γυμναστική)και τα πράγματα βελτιώθηκαν πολυ.Επίσης θυμάμαι τον φλέρταρα μπροστά σε αλλους και του αρεσε..και εκανε κι αυτος το ιδιο.Δεν ειμαστε οπως πριν τα παιδια ή οπως στην αρχή,αλλα δεν το θέλω αυτό.Η σεξ-ζωή εξελίσσεται μαζί μας.Μόλις το αποδέχτηκα αυτό χαλάρωσα κιολας.
Βέβαια,στη δική μου περίπτωση,η ερωτική ζωη μας ηταν φλογερή στην αρχή.Εσυ λες πως απο την αρχή ειχες \"θεματακι\".
Πάντως πιστεύω πως θα ηταν καλό να προσπαθήσετε οι δυο σας σαν παρεακι αγαπημένο..
Η αληθεια ειναι πως το σκεφτηκα και αυτο...και δοκιμασα να βρεθουμε και αλλου...η να τον πλησιασω πχ στην παραλια..κπλ.. Πραγματικα ημαστε καλο και ταιριαστο κατα τ αλλα ζευγαρι και την θελουμε την σχεση μας , τα συζηταμε ολα και το παλευουμε.
το καλοκαιρι που πηγαμε για μια εβδομαδα διακοπες, βελτιωθηκαν τα πραγματα, ισως γιατι κι εγω ημουν πιο χαλαρη,η αληθεια ειναι πως εδω στο σπιτι εχω αναλαβει πολλες υποχρεωσεις τις οποιες δυστυχως δεν μπορω να μοιραστω γιατι δεν τις βγαζει εις περας και λογο κουρασης και λογο αφηριμαδας θα ελεγα..
το θεμα μας ομωσ δεν ειναι η επιθυμια μας,συνεχιζω να εχω επιθυμια,εξαλου ειπαμε ειμαι 25 χρονων βραζει το αιμα μου ..xexexex...
ο τροποσ του με χαλαει, το ολο ερωτικο μασ συνολο.. και με τρομαζει γιατι αρχιζω και φαντασιονομαι νεοτερους αντρες (της ηλικιας μου)..λεσ και ειναι αυτο το προβλημα..ενω εκεινοσ φου φτου για 33αρης και κορμι εχει και απ ολα.Δεν του λειπει τιποτα.. οποτε για αλλη μια φωρα νιωθω τυψεις για τις σκεψεις μου.
και ναι , σαφως αλλαξα καπως ερωτικη συμπεριφορα κι εγω για να κανουμε βηματα μπροστα, το θεμα ειναι ομως πως εκεινος δεν παιρνει προτοβουλιες.. δεν ξερω αν με καταλαβαινεισ:)
κατα τάλλα πραγματικα ειναι υπεροχος.