Quote:
Originally posted by Αφωτεινή
Αν εχω καταλάβει καλά ,μονο κάποιος που εχει ακομα την κρίση του με το μέρος του ,μπορεί να αμφισβητήσει την αυθεντία του ψυχιάτρου,οπως θα έκανε με τον παθολόγο,οφθαλμίατρο κτλ.
οχι δεν εχεις καταλαβει καλα.
Ο ασθενης δεν μπορει να αμφισβητησει την αυθεντια του ψυχιατρου.
Αν το κανει το πιο πιθανο ειναι να σταματησει ο γιατρος την \"θεραπεια\"
Σε σχεση με τον παθολογο η τον οφθαλμιατρο η σχεση ειναι διαφορετικη.
Αν πας να παρεις πχ γυαλια και ο οφθαλμιατρος σου δωσει 2 βαθμους πανω, τοτε θα ζαλιζεσαι και του λες,
κοίτα γιατρε, δεν βλεπω μια με αυτα που μου εδωσες, για τσεκαρε το παλι.
Εκει ο γιατρος δεν μπορει να κανει κολπα, η βλεπεις καλυτερα η δεν βλεπεις.
Και αν αυτος επιμενει, του χτυπας φιλικα την πλατη και του λες περαστικα και αντε γεια.
Ο ψυχιατρος θα επιμενει οτι φταιει πχ η παιδικη σου ηλικια και το απωθεις, για παρε ενα ροζ χαπακι να μην το απωθεις....
Τι γίνεται ομως με τον άνθρωπο που είναι χαμένος,και ξαφνικά βρεθεί στο να αναζητά τη λύση στα \"τυφλά\"?
Που μπορεί να φτάσει μια τέτοια ανάλυση?
Με ενδιαφέρει παντως να την παρακολουθήσω.
αυτος ειναι σε χειροτερη θεση.
Στους μοναδικους που μπορει να ελπιζει ειναι σε συγγενεις η φιλους που μπορουν να κρινουν σαν τριτο ματι.
Εισαι καλυτερα η σε βλεπω χειροτερα κλπ.
Και παλι ομως δεν θα καταφερεις κατι,
η αυθεντια του ψυχιατρου ΔΕΝ αμφισβητείται.
Και μιλαω απο προσωπικη εμπειρια,
γιατι εχω αμφισβητήσει ψυχιατρο σε εκτενη μας διαλογο (μιλαω για γνωστο ονομα) οπου οταν πηγε να μου το παιξει αυθεντια εγω του ανταπαντησα οτι ειναι εμπορος χαπιων.
(του ειπα βεβαια και αλλα, αλλα δυστυχως δεν μου επιτρεπουν οι κανονισμοι του φορουμ, να γραψω τους πληρεις διαλογους..... :PPPPP
η συζητηση μας τελειωσε με την ατακα, μακρια απο εμενα γιατι ετσι και σε ξαναπετυχω, οσες φαω και οσες φας και μετα δεν θα σου φευγει το αγχος με τιποτα.... )