ραψωδέ...σε μένα αρέσουν και τα δύο :P:D
Printable View
ραψωδέ...σε μένα αρέσουν και τα δύο :P:D
ημερολογιο,
σημερα θελω να σου πω αν οτι αν ξαναπερασω αυτα που περασα δεν θα το αντεξω για δευτερη φορα.και ηταν τοσο λιγα σε σχεση με αυτα που εχω σει εδω μεσα.Να μην ξαναερθουν ποτε.Ποτε και σε κανεναν. Θελουμε να ζησουμε οπως πριν.
καληνυχτα και σημερα.
Αγαπητό ημερολόγιο,
σήμερα ξύπνησα κεφάτη...δεν ξέρω γιατί, δεν ξέρω τι έγινε. Νομίζω πως απλά επέτρεψα στον εαυτό μου να νιώσει και πάλι ερωτευμένη παρόλο που έχω να τον δω μέρες, παρόλο που είμαστε απλώς φίλοι, παρόλο που εκείνος δεν νιώθει το ίδιο για μένα.
Αφέθηκα να το νιώσω ξανά αυτόν τον έρωτα, και αισθάνομαι τυχερή για τα συναισθήματά αυτά, τα ολόδικά μου συναισθήματα, που δεν είναι ανάγκη να με πονάνε πάντα, που μπορούν και να με κάνουν ευτυχισμένη.
Αγαπούλα μου, καλή σου μέρα...
πριν μερικά χρόνια γνώρισα τον Μιχάλη...ένα βράδυ μαζεμένοι σε ένα σπίτι που θεωρούσα δικό μου και ας μην ήταν βλέπαμε το eye (το κινέζικο) και ο Μιχάλης κάνοντας χαβαλέ μίλαγε \"κινέζικα\",μόνο που δεν πνίγηκα από τα γέλια εκείνη την πρώτη φορά που τον γνώρισα.Όποτε ερχόταν σπίτι ήταν πάντα μέσα στην τρελή χαρά (εκτός από τις φορές που κόλλαγαν και παίζανε playstation και παρακαλάγαμε να ξεκουμπιστούν:D ),πάντα γελαστός,ευγενέστατος και ένα παιδί που χαιρόσουν να μιλάς μαζί του .Σήμερα έμαθα πως σκοτώθηκε...20 χρονών παλικάρι,ημερολόγιο ...ούτε καν να το πιστέψω δεν μπορώ.Βαρέθηκα να φεύγει κόσμος που αγαπώ,που συμπαθώ.Μόνο για θανάτους μαθαίνω....only....βαρέθηκα ημερολόγιο το ακούς??ΒΑΡΕΘΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
υ.γ.Μιχάλη....καλές ουράνιες διαδρομές να έχεις καλέ μου και είμαι σίγουρη πως πολλοί θα σε έχουν για πάντα στην σκέψη τους
απο την ιδια ανια υποφερουμε :(Quote:
Originally posted by Even_Angels_Fall
Βαρέθηκα να φεύγει κόσμος που αγαπώ,που συμπαθώ.Μόνο για θανάτους μαθαίνω....only....βαρέθηκα ημερολόγιο το ακούς??ΒΑΡΕΘΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
καθολου αγαπητο ημερολογιο παντα γραμμενο σε ειχα και σε θυμομουν μονο οταν βαριομουν. σε παρακαλω ομως σταματα να με τιμωρεις τοσο σκληρα και παψε επιτελους να γελας με ο,τι γραφω οοοοταν γραφω!
με ειχες κανει να πιστεψω πως οσο ασχολουμαι μαζι σου ελαττωνονται οι πιθανοτητες να κανω τα ιδια λαθη.
good wines
(οταν γινω ξανα κανονικη θα ερθω να γραψω ομορφα λογια)
γεια σου ρε ημερολογιο.εχει ωραια μερα σημερα.ηλιος.θα παω για τρεξιμο.περυσι ολη την χρονια δεν περπατουσα καν γρηγορα.χτυπουσε πιο γρηγορα η καρδια μου και φοβομουνα μην παθω κριση πανικου.τωρα τρεχω σχεδον καθε μερα και μου αρεσει τοοοοοοσο πολυ.
φιλια.
ημερολόγιο μου αύριο είναι η γιορτή μου αλλά εγώ θα το γιορτάσω από σήμερα με τους φιλους μου...θα μαζευτούμε στο σπίτι μου πίνοντας μπιρίτσες,κρασάκια και ακούγοντας μουσικούλα...ημερολογιακι μου θα πιω και ένα ποτηράκι στην υγειά όλων των παιδιών εδώ μέσα!:)
αγαπητό ημερολόγιο,
τι κάνεις; καλά; έχεις πολλές σελίδες...
πολλά όνειρα, καημούς, σκέψεις, ντέρτια, στεναχώριες, χαμόγελα... είσαι πλούσιο. σε παρακαλώ, πες στην ιωάννα, τη γιάννα, το γιάννη, το γιαννούλη (αλήθεια, θεός σχωρέστον και τον χαλεπά;)) που γιορτάζουν αύριο, ότι ο ουρανός είναι μεγάλος. και η γη επίσης. και μας χωράει όλους...
πέστους χρόνια πολλά, καλά, καρποφόρα, χαρούμενα, δημιουργικά.
σήμερα είναι των φώτων. χρόνια πολλά και στους φώτηδες και τις φωτεινές...
φως για να βλέπουμε και φωτιά για να ζεσταινόμαστε...
είσαι μια ζεστή γωνιά ημερολόγιο, μ\' αρέσεις, χρόνια πολλά!
Ημερόλογιο...σαν σήμερα γιορτάζω...και όμως παράξενο τα τελευταία χρόνια πάντα έλειπα από το σπίτι,σε άλλη γη σε άλλα μέρη.Και φέτος που είμαι εδώ,πάλι δεν θα γιορτάσω,τους το ξέκοψα,εγώ γιορτές και τέτοια δεν θέλω.Δεν είναι για μένα αυτά!!Ημερολόγιο...με πονάει που δεν θα με πάρει τηλ ή δεν θα στείλει μην με ένα απλό \"χρόνια πολλά να είσαι καλά\".Ημερολόγιο το ξέρω...εγώ φταίω για όλα,επιλογή μου ήταν και μάλιστα λάθος αλλά πια είναι αργά.....πρέπει να μάθω στην ζωή μου να ξεχωρίζω και να αξιολογώ σωστά τα συναισθήματά μου.Αλλιώς ημερολόγιό (τους) θα είμαι πάντα η χαμένη.....
Ευχαριστώ πολύ :D :PQuote:
Originally posted by τι-ποτέ
αγαπητό ημερολόγιο,
σε παρακαλώ, πες στην ιωάννα, τη γιάννα, το γιάννη, το γιαννούλη (αλήθεια, θεός σχωρέστον και τον χαλεπά;)) που γιορτάζουν αύριο, ότι ο ουρανός είναι μεγάλος. και η γη επίσης. και μας χωράει όλους...
πέστους χρόνια πολλά, καλά, καρποφόρα, χαρούμενα, δημιουργικά.
υγ.ημερολόγιο τελικά η συγκεντρωσούλα χθες πήγε πολύ καλά τελικά αν εξαιρέσεις ότι μου βγήκε λίγο ξινό λόγω της γκρίνιας των γονιών μόλις ανακάλυψαν πόσα κουτάκια μπίρας έλειπαν από το ψυγείο :P
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και στις υπόλοιπες ιωαννες και γιάννες του φόρουμ!και στους γιάννηδες φυσικα!
ιωαννα χρονια σου πολλα.ψυχικη και σωματικη υγεια σου ευχομαι.χρονια πολλα και στουσ γιαννηδες η αλλεσ οωαννεσ που υπαρχουν εδω μεσα.
Σ\'ευχαριστώ πολύ αννυ μου :)
Να είσαι πάντα καλά!!!
Αγαπητό ημερολόγιο,
νιώθω εντελώς ανίκανη να δημιουργήσω οποιαδήποτε μοεφή κοντινής σχέσης.
Ο μόνος τρόπος που ξέρω για να σχετίζομαι είναι να ακούω τα προβλήματα των άλλων και να τους στέκομαι. Δεν θεωρώ οτι αξίζω με το να υπάρχω απλά σε μια παρέα. Η προσωπικότητά μου δεν είναι αρκετή.Και όλο δίνω δίνω δίνω, και μετά αισθάνομαι οτι με πετάνε...Όταν τα προβλήματά τους παύουν, όταν δεν χρειάζονται ένα καλό αυτί.
Αισθάνομαι τόσο προδομένη ... σαν στυμένη λεμονόκουπα...Και πραγματικά έχω στυφτεί...τα χω δώσει όλα και τίποτα δεν έχω πάρει πίσω...
Κι είναι άδικο και για μένα και για αυτούς...που τελικά τους το βγάζω ξυνό με τις πληγωμένες αντιδράσεις μου...αντιδράσεις που θεωρούν παράλογες...
Ίσως τελικά να είμαι απλά παράλογη...νιώθω πως κάτι χάνω εδώ...κάτι δεν καταλαβαίνω...
ημερολογιο πες στην φοιβη οτι σχεδον ολοι μας αισθανομαστε καπως ετσι συχνα στην ζωη μας για να μην νιωθει μονη της.και το οτι υπαρχουν ανθρωποι γυρω της που επιλεγουν αυτην να της πουνε τα προβληματα τους μαλλον ειναι καλο.ξερουν οτι εισαι καλη σε αυτο και πιθανον το εκτιμανε.
και επισης οτι καλυτερα ειναι να ειμαστε ολοι λιγο πιο αναισθητοι (οπως η φοιβη απο τα φιλαρακια)
φιλια ημερολογιο.
θα ξαναρθω!
Ημερολόγιο,
θέλω απλά να σου πω πως είμαι πολύ χαρούμενος, πως χαίρομαι που ζω και πως αισθάνομαι ευγνώμων γι\' αυτό. εις το επανιδείν.