Originally posted by Paolo_1
Quote:
Originally posted by Αφωτεινή
Παολο ,
εισαι απρόθυμος και αρνητικός ή εχεις απογοητευτει απο τις αποτυχημενες προσπάθειες ?
Αυτο που θελεις ειναι το πιο ομορφο πραγμα στον κόσμο.Αλλα δεν ειναι το πιο ευκολο.
Τα κορίτσια ΔΕΝ ειναι απλησίαστα.Μην απογοητευεσαι και κακιώνεις με ολες..
Να ξεκινήσεις να βγαίνεις εξω.Μη βάζεις σκοπο να βρεις γκόμενα σωνει και ντε,φλέρταρε και χαλάρωσε.
Ειμαι γυναικα και σου λέω να εισαι ο εαυτός σου.Εισαι ικανοποιημένος?και βγήκα τις προάλλες με δυο φιλες που θέλουν οτι και εσυ..
Μην τα παρατας.
Σεβαστές οι απόψεις σου αλλά διαφωνώ.Μη με συγκρίνεις με τις φίλες σου γιατί αν μια γυναίκα βγει έξω με σκοπό να βρει άντρα,ΘΑ ΒΡΕΙ.Δεν είναι το ίδιο. Το ότι οι κοπέλες είναι απλησίαστες και απαιτητικές δεν το λεω μόνο εγώ,αλλά σχεδόν όλοι οι άντρες που είναι μόνοι.Επιπλέον αν βγεις με τις φίλες σου και σας φλερτάρουν κάποιοι άγνωστοι δεν θα τους απορρίψετε αμέσως;Μ\'αυτό θέλω να πω ότι και το να βγαίνει κάποιος συχνά δεν του εξασφαλίζει και περισσότερες γνωριμίες.
Πιστεύω ότι είμαι σε μια ηλικία που είναι πολύ άσχημο να είσαι μόνος.Είναι η ηλικία που οι φίλοι και οι γνωστοί σιγά σιγά αραιώνουν,δουλεύουν και τον ελεύθερο χρόνο που τους περισσεύει τον αφιερώνουν στις σχέσεις τους(και καλά κάνουν,δεν τους κατηγορώ γι\'αυτό) με αποτέλεσμα κάποιες φορές να μην έχεις παρέα ούτε για έναν καφέ.Άσε που νιώθεις και μειονεκτικά όταν βγαίνεις μαζί τους γιατί νιώθεις ότι τους είσαι και βάρος,ειδικά αν είναι μες στην τρελή χαρά του έρωτά τους.Πώς να καταλάβουν την μοναξιά που νιώθεις όταν αυτοί δεν είναι μόνοι;