Μήπως ο Path εννοεί να του δοθεί λίγη ενθάρρυνση?
Αν του πει η κοπέλα του οτι ειναι ανισόρροπος,θα τον βοηθήσει?Να του προτείνει να δει εναν ειδικό για τετοια θέματα,θα συμφωνούσα..
ομως, πιστευω οτι αυτος ,δυσκολα θα κάνει αυτό το βήμα..
Printable View
Μήπως ο Path εννοεί να του δοθεί λίγη ενθάρρυνση?
Αν του πει η κοπέλα του οτι ειναι ανισόρροπος,θα τον βοηθήσει?Να του προτείνει να δει εναν ειδικό για τετοια θέματα,θα συμφωνούσα..
ομως, πιστευω οτι αυτος ,δυσκολα θα κάνει αυτό το βήμα..
δεν πρότεινα να του πει οτι ειναι ανισορροπος.
απλά μην βγάζουμε ότι για το κόμπλεξ του τύπου φταίει η κοπέλα του! κατα τη γνώμη μου δεν φταίει ούτε η πρώην.
ο/η παθ αυτό υποστηρίζει, ότι ειναι κάποια συνομωσία των γυναικών για να κομπλάρουν τους άντρες. λες και οι γυναίκες θέλουν άντρες που δεν μπορούν να λειτουργήσουν στο σεξ...
οκ, μου φαίνεται νορμάλ να στενοχωρηθείς, να σφιχτείς αν σου κάνουν ένα αρνητικό σχόλιο, αλλά όχι σε σημείο να μην μπορείς να λειτουργήσεις με την επόμενη σχέση σου. γι αυτό λέω ότι κάτι παθολογικό παίζει...
οκ, ο τύπος ρώτησε αν ο άλλος το είχε μεγαλύτερο. συνήθως δεν τα ρωτάς αυτά. για να το ρωτήσεις πάει να πει πως έχεις ένα κοληματάκι. εμ τι ρωτάς αν δεν μπορείς να αντέξεις την απάντηση???Quote:
Originally posted by angel7
Καλησπέρα!!
Καταρχάς, θέλω να τονίσω ότι το θέμα το θεωρώ αρκετά σοβαρό.
Είμαι με έναν άνθρωπο εδώ και περίπου ένα χρόνο. Είναι 27 χρονών.
Αυτός ο ανθρωπος είναι ότι καλυτερο μου εχει συμβει(και το εννοω) όμως εχει ένα κομπλεξ. Θεωρεί ότι εχει μικρο πέος και ότι δεν μπορει να με ικανοποιήσει. Βαζει στο μυαλό του πάντα αυτό και δεν μπορει να ευχαριστηθει τίποτα. Φανταστειτε πως ούτε οπτικο πεδιο δεν ειχα όταν καναμε έρωτα. Νιώθει πολύ μικρός, ακόμα και αν του λέω συνέχεια ότι δεν εχει κανένα προβλημα. Οντως δεν εχει κανενα προβλημα γιατι είναι στο μέσο ορο της Ελλαδος..και πραγματικα είναι υπερ-αρκετο!
Από ότι μου είπε εκείνος, το κόμπλεξ δεν το είχε μεχρι που του το δημιούργησε μια κοπέλα, όταν ήταν στα 22. Αυτή η κοπέλα, λοιπον, τον αγαπουσε (όπως ελεγε) και όταν χωρισαν τον κυνηγαγε για 2 χρονια. Μετα από δυο χρονια μιλησανε και την ρωτησε εκεινος εάν ειχε κανει κατι άλλο. Εκεινη ειπε ότι τον περιμενε αλλα έκανε μονο στοματικο ερωτα με έναν αλλον. Εκεινος λοιπον για να την ρωτησε αν ειχε μεγαλυτερο εκεινος και του ειπε πως ναι. Ετσι λοιπον προκληθηκε ολο αυτό και αναπτυχθηκε με τα χρονια. Θεωρει ότι εχει προβλημα και δεν αντεχει να είναι στους μετριους. Δεν αφηνε και δεν αφηνει κανεναν να δει το πεος του. Λεει πως δεν εχει δει μικροτερο ή ιδιο ποτε.
Συχνα εχει ξεσπασματα για γυναικες που σχολιαζουν μεγεθη. Και θεωρει ότι είμαστε ψεύτικες. Ετσι πλεον δεν κανουμε ερωτα εδώ και αρκετους μηνες και δεν βρισκομαστε παρα μονον 2 φορες την βδομαδα, στην καλυτερη των περιπτωσεων, και αυτό με φιλους. Όταν μενουμε καποια στιγμη μονοι αρχιζει παλι και ξανα η ιδια συζητηση.
Όμως σε ολη την τρελα του μου λεει συνεχεια πως υπαρχει λυση. Είναι κατι απλο που θελει να ακουσει από μενα. Αυτό το «κατι» είναι η αρχη για να λυσει όλα τα κομπλεξ του. Μου λεει συχνα ότι το προβλημα ξερει ότι είναι μεσα στο μυαλο του και ότι η λυση είναι παλι μεσα στο μυαλο του και πρεπει και εγω να το αντιμετωπισω ως προβλημα για να βρω την λυση. Ετσι, λοιπον, όλο αυτό το αντιμετωπίζω σαν προβλημα. Αυτή την λυση την ψαχνω παντου. Εχω δοκιμασει ότι μου περναει από το μυαλο. Του λεω ξανα και ξανα ποσο με ικανοποιει γιατι αυτή είναι η ειλικρινης αληθεια! Όμως δεν εχω βρει την λυση που θελει. Απευθυνθηκα σε εσας ελπιζοντας να με βοηθησετε λιγο. Σας ευχαριστω εκ των προτέρων για τον χρονο σας.
επίσης το ότι δεν αντέχει να είναι στους μέτριους εμένα μου φαίνεται λίγο περίεργο.
bre..:)Quote:
Originally posted by claire
δεν πρότεινα να του πει οτι ειναι ανισορροπος.
απλά μην βγάζουμε ότι για το κόμπλεξ του τύπου φταίει η κοπέλα του! κατα τη γνώμη μου δεν φταίει ούτε η πρώην.
ο/η παθ αυτό υποστηρίζει, ότι ειναι κάποια συνομωσία των γυναικών για να κομπλάρουν τους άντρες. λες και οι γυναίκες θέλουν άντρες που δεν μπορούν να λειτουργήσουν στο σεξ...
οκ, μου φαίνεται νορμάλ να στενοχωρηθείς, να σφιχτείς αν σου κάνουν ένα αρνητικό σχόλιο, αλλά όχι σε σημείο να μην μπορείς να λειτουργήσεις με την επόμενη σχέση σου. γι αυτό λέω ότι κάτι παθολογικό παίζει...
κι αν το πήρε βαρέως??Τι να του κάνουμε τωρα?Να τον καταδικάσουμε?
Ασφαλώς δεν φταίει η κοπέλα του..συμφωνώ σε αυτό και μάλιστα πιστευω οτι ειναι πολυ αδικο να της ριχνει το μπαλάκι να γίνει \"μάγα\" και να βρει αυτή την μαγική φράση που θα τον ξεμπλοκάρει..
είμαι λίγο μαχητική χεχε...
και όχι δεν θέλω να καταδικάσω τον άνθρωπο, απλά θέλω να υποστηρίξω την θεματοθέτρια και μου βγήκε κάπως πιο δυναμικά! :D
Καταρχας, ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας…
Διάβασα όλα τα πόστ πολύ προσεχτικα..
Λοιπον,
Τονίζω παλι ότι ψαχνω να βρω μια λυση! Το θελω οσο δεν μπορει να φανταστει κανεις. Μενω σε αυτή τη σχεση όχι γιατι βολευομαι. Αλλα γιατι το θελω. Θα μπορουσα να ειμαι σε άλλη σχεση που δεν θα ειχε κανενα προβλημα ο άλλος με το μοριο του, θα εκανα σεξ(που είναι σημαντικο σε μια σχεση, αλλα όταν το θελουν και οι δυο. Μονο τοτε!) και δεν θα ηταν αναγκη να πνιγομαι στις σκεψεις μου και να περναω ολο αυτό. Πιστεψτε με είναι οσο επώδυνο δεν μπορειται να φανταστειται. Μονο που υπαρχει λυση και δεν την βρισκεις νιωθεις ότι δεν αξιζεις να εισαι μαζι με αυτόν τον ανθρωπο. Όμως δεν είναι ετσι. Θελω να ειμαι εδώ. Θελω να ειμαι μαζι του. Θελω να βρω την λυση. Θελω να χαμογελασει (και οσο εγωιστικο και να φαινεται) από μενα που τον αγαπαω τοσο πολύ. Το ξερει ότι τον λατρευω. Μου τονιζει συνεχεια ότι δεν αμφέβαλλε ποτε για μενα και για τα συναισθηματα μου. Και γι’αυτό αλλωστε μου ανοιξε την καρδια του για ένα τοσο μεγαλο κομπλεξ – εμμονη που εχει, και είναι ακομα εδώ. Και ποναει που ο ιδιος με βαζει σε αυτό το τρυπακι.
Το άλλο για τις ορμες, φυσικα και υπαρχουν. Από μενα δεν το συζητω. Τον θελω οσο τιποτα άλλο. Αλλα και από τον εκεινον το ιδιο συμβαίνει. Αλλα όπως λεει ο ιδιος ότι μονο που σκεφτεται πως εγω ψαχνω μια λυση και τοσο που το εχουμε υπερ-αναλυσει δεν είναι δυνατον να το κανουμε και να είναι όλα οκ.
Αγαπητη Claire, εχεις δικιο! Ο ανθρωπος αυτος εχει τετοιες τασεις. Δεν θα το ελεγα ετσι ακριβως όμως. Θα ελεγα ότι είναι τελειομανής και δεν δεχεται να είναι στο μετριο. Αυτό τον πληγωνει και του καταστρεφει την ψυχολογια. Πιστευει δλδ ότι επειδη είναι μετριο το μοριο του είναι και μετριος ως αντρας. Αν τον δειτε είναι η εννοια του αντρα από εμφανιση και χαρακτηρα! Όμως αυτό δεν το βλεπει. Ή μαλλον το παραβλεπει.
Melissa, δεν ειπα είναι η σημαντικοτερη της ζωης μου αλλα ότι καλυτερο μου συνεβη. Είναι λιγες οι φορες στη ζωη σου που θα πεις αυτος ο ανθρωπος αξιζει. Δεν μιλαω καν ως σχεση. Αναφερομαι στο ατομο γενικως. Στη σχεση, λοιπον, ναι είναι από τους πιο υπεροχους αντρες που μπορεις να κανεις σχεση. Και παλι δεν αναφερομαι σε αυτό που συμβαινει τωρα μεταξυ μας. Αν δεν ειχε το κομπλεξ και δεν ειχαμε κανει αυτές τις συζητησεις τοτε δεν θα ντρεποταν να με δει στα ματια. Ξερει ότι με πληγωνει. Ξερει ότι με στεναχωρει. Γι’αυτό προσπαθει να κανει κατι να ειμαστε με παρεα, να μην μεινουμε οι δυο μας και να αρχισει παλι η ιδια συζητηση.
και παλι σας υπερ- ευχαριστω για τις απαντησεις και το χρονο σας...
πολυ ωραια λοιπον,
η λυση ειναι να τον παρεις με το ζορι (αν και δεν δουλευει ετσι) να κατσει σε ενα γραφειο ψυχολογου - ανδρολογου (η οτι αλλο ειδικο υπαρχει) και να πηγαινει εκει μεχρι να λυσει το προβλημα που υπαρχει.
Δηλαδη αμα σου ελεγα εγω οτι εχω αιμοπτυσεις,
τι θα μου ελεγες?
να κατσω να το σκεφτω?
Η θα πηγαινα σε καποιο ειδικο να λυσω το προβλημα μου η θα ζουσα με αυτο.
Αλλος δρομος δεν υπαρχει.
Και οποιος σου πει το αντιθετο, προφανως παιζει με τον πονο σου.
Εδώ κάνεις ένα λάθος. Δε θα μπορούσες να είσαι σε άλλη σχέση. Είσαι σε αυτή ακριβώς τη σχέση γιατί σου δίνει κάτι που έχεις ανάγκη. Κι αυτό δεν είναι το πόσο καλός είναι ο άλλος. Είναι ότι έχεις την ανάγκη να σώσεις κάποιον? Ότι έχεις την ανάγκη να ακούσεις ότι τα κατάφερες σε κάτι που σου ανέθεσε ο άλλος? Να βρεις μια φανταστική λύση που δεν ξέρει ούτε ο ίδιος και τότε θα σημαίνει ότι είσαι ξεχωριστή?Quote:
Originally posted by angel7
Τονίζω παλι ότι ψαχνω να βρω μια λυση! Το θελω οσο δεν μπορει να φανταστει κανεις. Μενω σε αυτή τη σχεση όχι γιατι βολευομαι. Αλλα γιατι το θελω. Θα μπορουσα να ειμαι σε άλλη σχεση που δεν θα ειχε κανενα προβλημα ο άλλος με το μοριο του, θα εκανα σεξ(που είναι σημαντικο σε μια σχεση, αλλα όταν το θελουν και οι δυο. Μονο τοτε!) και δεν θα ηταν αναγκη να πνιγομαι στις σκεψεις μου και να περναω ολο αυτό.
Η μόνη λύση που βλέπω εγώ είναι να πας σε κάποιον ψυχολόγο και να του πεις όλα αυτά που λες σε μας. Από κει και πέρα τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους. Μέχρι τότε, εμείς θα σου λέμε πως ο ουρανός είναι μπλε κι εσύ θα μας απαντάς πως εκεί που είσαι μπορεί να είναι πράσινος. Δεν πρόκειται να σε κάνουμε να δεις τα πράγματα διαφορετικά παρά μόνο αν το πάρεις απόφαση να τα δεις. Ούτε πρόκειται να μας πείσεις να σου πούμε ότι τα πράγματα είναι όπως στα παρουσιάζει ο φίλος σου και να ψάξουμε μαζί σου την υποτιθέμενη λύση για να γίνουν όλα καλά.
Ψάχνεις, αλλά ψάχνεις προς λάθος κατεύθυνση τη σωστή λύση.
Eίναι τελειομανής και δε δέχεται να είναι στο μέτριο.Αν κάναμε σεξ μόνο όποτε είχαμε το τέλειο,το ανθρώπινο είδος θα είχε εκλείψει από προσώπου γης προ πολλού.Αυτό που παρατηρώ είναι πως εξιδανικεύεις μία σχέση,όπου ο άλλος σε έχει βάλει μια χαρά σε μία θέση ευθύνης για κάτι που δεν εξαρτάται από εσένα αλλά από εκείνον,γιατί φοβάται να το ψάξει παραπάνω και εσύ εφευρίσκεις χίλια δυο πατήματα για να μένεις εκεί.Οπότε,τι περιμένεις ακριβώς να σου πούμε,δεν καταλαβαίνω.Μπράβο λοιπόν αν είσαι ηρωίδα δίχως σεξ,με μία σχέση που κατά τ\'άλλα σε καλύπτει,αλλά εγώ στη θέση σου θα προτιμούσα έναν μη τέλειο άντρα με σεξ.:P
Μία σχέση δεν μπορεί να στηριχτεί πάνω σε ιδεολογήματα αυτοθυσιαστικά,μάθε πως κάποια στιγμή όλες αυτές τις θυσίες που κάνεις,θα του τις βγάλεις σε απίστευτο θυμό.Τότε θα χαλάσει και η εικόνα σου ως μέγιστη αλτρουίστρια-πονεσιάρα και εκείνος θα σε θεωρήσει ως άλλο ένα άτομο που δεν τον κατάλαβε-και καλά.Γενικά εδώ κολλάει μία φράση που πιστεύω πολύ.Noone is dragged to heaven by the hair.Πρέπει και να θέλεις να βγεις από το πρόβλημα,όχι μόνο να το λες.
Επίσης,να προσθέσω πως θα ήταν καλό να ψάξεις,μέσω ενός ειδικού και τη δική σου σχέση με το σώμα σου.Όταν δέχομαι οικειοθελώς να στερώ στον εαυτό μου την ηδονή,για τα κολλήματα ενός άλλου,τότε αυτό σημαίνει πως δεν θεωρώ πως έχω το δικαίωμα στην ηδονή αυτή,άρα μια χαρά μου κάνει ο άλλος και με\"τιμωρεί\"με τη στέρηση του σεξ.Δεν ξέρω αν το έχεις συνειδητοποιήσει,αλλά αυτό γίνεται.Στο πρόσωπό σου τιμωρεί το γυναικείο φύλο,πρόσεξε αυτό που έγραψες πως\"μας θεωρεί ψεύτικες\"(τις γυναίκες).Κι εσένα ψεύτικη σε θεωρεί,οπότε προβάλλει πάνω σου το θυμό του για το γυναικείο φύλο,τιμωρώντας με τη στέρηση του σεξ.
Έχεις φτιάξει κοπελιά ολόκληρα μυθεύματα για να τον δικαιολογήσεις.Ακόμη και τον εγωισμό και το κόμπλεξ του,το βλέπεις ως σημάδι του ότι είναι ξεχωριστός.Γιατί λες να του δίνεις τόσες ιδιότητες που δεν κατέχει άραγε;Πιστεύεις πως μία γυναίκα που δεν είχε θέμα με το σεξ θα άφηνε κάποιον άλλον που έχει,να της το φορέσει κολάρο γιατί έτσι δηλαδή;Μία γυναίκα που θα τα είχε καλά με το κορμάκι της θα του έλεγε απλά να πάει να το λύσει και να γυρίσει όταν το βρει το θέμα,γιατί θεωρεί τις ανάγκες της σημαντικές και δεν γουστάρει να αυτοτιμωρείται για το τι κουβαλά ο καθένας στο κεφάλι του.
Τα δεδομένα θα ήταν φυσικά εντελώς διαφορετικά εάν είχε την τόλμη να πάει σε έναν ειδικό,ή εάν εσύ είχες την τόλμη να του το επιτάξεις\"πήγαινε,γιατί δεν θα κάτσω να σε θυμιάζω μια ζωή\".Το άτομο έχει απωθημένα με το γυναικείο φύλο,δεν αγαπά τις γυναίκες,ούτε είναι σίγουρος για τον ανδρισμό του(και γι αυτό εξάλλου δεν τις αγαπά).Τώρα,ο καθένας μπορεί να μας λέει πως μας αγαπά και στην πραγματικότητα να φοβάται τόσο που να φτιάχνει χιλιάδες παραμύθια για να το καλύψει.Αλλά τα παραμύθια του πιάνουν,γιατί κι εσύ του παραχώρησες εύκολα το δικαίωμα να τιμωρεί στο πρόσωπό σου την πρώην του(και ίσως και τη μητέρα του,ψάξε και το μητρικό πρότυπο,τι έπαιζε κι εκεί).