Quote:
Originally posted by Irina
\"Έγραψα λίγο επιστημονικά για την rainandwind που ασχολείται σορρυ. \" και καλα εκανες...να μα8ενω κ εγω... κατι παραπανω
λοιπον.... παντα λιγο πολυ ειμουν ντροπαλη... αλλα εβγενα κα8ε μερα...φιλοι παρεεσ ξενιχτια..... ειχα κ μια σχεση με αραβονα 4 χρονια... χορισαμε πριν δυο χρονια ισος παραπανο... λοιπον...οταν χορισα...επεσα απλα σε κατα8λιψη! δεν εβγενα δεν ετρωγα ειχα φτασει 42 κιλα... που εγω δεν ειμαι καμια κοκαλιαρα... κ τραωιξε αβτο καπου 4 μινες....οσπου μεσα σε μια μερα πιρα μια αποφαση κ αρχισα να ζω....σαν ενα νεο κοριτσι... αυτο παλι κρατισε ενα χρονο.... κ το 8υμομουν σαν εναν εφιαλτη απλα....ομοσ τωρα δεν εχω καπιο προβλιμα ουτε στο σπιτι ουτε με τιν σχεση μου.... αλλα νομιζω φταει εκεινη κατα8λιψη μαζι με τιν ιστορια του \"μπαμπα μου \" γιατι γιναν το ιδιο χρονικο διαστιμα...να στα πω περιλιπτικα...κ ελπιζω να καταλαβεις...
βγενω με φιλη περιπου κα8ε 3 μινεσ..μια φορα! κ αυτο επιδι με πιεζει να βγω....
εξω με φως εχω να βγω κοντα ενα χρονο..με 10 μινες....κ αν τιχει.... εκει ειναι που πα8ενω ολα αυτα τα περιεργα!
γενικα γινετε ενας χαμος μεσα μου...που ουτε να τα περιγραψω σοστα δεν μπορω.... αβτα ομος παλεβοντε... μετα τιν προτοχρονια... αρχισε να με επιρεαζει κ τιν υγεια μου!
εκει ειναι που μεχει ριξει !
αβτες τις μερες ασ πουμε... μολις ακουσω κατι που με σινχιζει.... φοναζω... μετα παρατιρω μουδιασμα... δυσπνια... κ ολλα αυτα με τρομαζουν τοσο πολυ ...που με πιανει πανικος.... ισος σας φανει περιεργο...αλλα μονο αν καταφερω να κοιμι8ω ...ισιχαζω! και κανω κα8ιμερινα μεγαλες προσπα8ιες να μιν νευριαζω...εφοσον ξερω τιν σινεχεια... :(
\"Εμφανίστηαν πρώτα οι κρίσεις πανικού και μετά η κατάθλιψη? Συνέβει κάποιο περιστατικό τότε?\"
ελπιζω να απαντισα σοστα..σε αυτο που με ρωτισες
:)