Quote:
Originally posted by lucifer
@keep:
δεν θα έπρεπε να με ρωτάς για φωτο!
το IQ μου θα έπρεπε να ρωτάς! :P
Pics or it didn\'t happen :o
Printable View
Quote:
@keep:
δεν θα έπρεπε να με ρωτάς για φωτο!
το IQ μου θα έπρεπε να ρωτάς! :P
Pics or it didn\'t happen :o
υπάρχει και έξυπνη bimbo?
δεν περιέχεται και η έννοια ηλίθιος στη λέξη bimbo?
Quote:
υπάρχει και έξυπνη bimbo?
δεν περιέχεται και η έννοια ηλίθιος στη λέξη bimbo?
Ακριβώς, κάτι που σημαίνει ότι ψάχνω για ένα holy grail, ένα ανύπαρκτο μυθικό σύμβολο θα λέγαμε!
Ευτυχώς που υπάρχουν και οι στανταρ ηλίθιες bimbos :o
Υπάρχουν οι έξυπνες που το παίζουν bimbo ;)
Quote:
Originally posted by melissa
Υπάρχουν οι έξυπνες που το παίζουν bimbo ;)
Σωστή, αυτές είναι οι καλύτερες! :P
κοίτα εγώ μόνο 2 έχω διαβάσει, τον αλχημιστή και τη βερόνικα!Quote:
Originally posted by keep_walking
Εμ εγω εξηγω πως βγηκε ο τιτλος στον ονειροπαρμενο...εσεις μπλεξατε τον κοελιο...αφου λοιπον τον εχουμε διαβασει ολοι ειμαστε αξιοι της μοιρας μας λολ
αλλα δικαιολογούμαι γιατί τότε ήμουνα μικρή (18 k 20) και δεν είχα καθόλου λογοτεχνική πείρα! :P
(όχι πως τώρα έχω δηλαδή, αλλά δεν θα διάβαζα coelho και dan brown)
Εγώ έχω διαβάσει πολλά περισσότερα του Κοέλιου. Και ναι, ντρέπομαι γι\'αυτό....
Αλλά το Η Βερόνικα αποφασίζει να πεθάνει πρέπει να παραδεχτώ ότι ήταν πολύ ωραίο πέρα από τα γνωστά Κοελιανά κλισέ του. :D
καλά κι εμένα t ο t e μου είχαν αρέσει!
τώρα δεν ξέρω αν θα μου άρεσαν.
Η βερονικα αποφασιζει να πεθανει ειναι πολυ καλο.
Οσο για τον αλχημιστη...εχω καθε δικαιολογια το διαβασα στo στρατο στην σκοπια βαριομουν δεν ειχα τι να κανω:(
Και το ωραιο ειναι οτι ειχα βρει ενα φανταρο που μου ελεγε το διαβασες ναι του ελεγα τι συμπερασμα εβγαλες?....και να επιμενει να του εξηγησω λολ.
Χα κοιταω το ρολοι στον υπολογιστη που γραφει 4 βλεπω το φορουμ γραφει τρεις και τρωω μια φλασια οτι ειχα ενα κενο....λολ αλλαξε η ωρα:)
κι εγώ την ίδια φλασιά μόλις τώρα έφαγα! lol
Μια ώρα ύπνος λιγότερη... -1
Μια ώρα ήλιος περισσότερη το απόγευμα... +10
:D:D:D
Χα αυτο δεν ειναι τιποτα εχω δει ανθρωπους να συμπληρωνουν αιτηση και να μου λενε ποσο εχουμε σημερα?
26 ξερω γω πανε να βαλουν μηνα κολλανε τριτου τους λεω...αλλα εχω δει δυο φορες τυπους που πανε να βαλουν χρονολογια και με κοιτανε...λολ?
Quote:
Originally posted by melissa
Από μόνη της θα πραγματοποιηθεί η επιθυμία? Αν δεν κουνήσουμε εμείς το χεράκι μας τίποτα δε πρόκειται να γίνει. Αυτά περί συνομωσίας του σύμπαντος είναι βλακείες του Coelho (και καλά αυτός έχει δίκιο να τα υποστηρίζει γιατί έβγαλε εκατομμύρια από αυτές τις ατάκες αλλά εμείς γιατί?). :PQuote:
Originally posted by γιώτα2
Όταν θες κάτι με όλη σου την καρδιά με όλο το είναι σου, κάτι θα γίνει και θα πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου.
Μα φυσικά προϋπόθεση είναι να κουνήσουμε το χεράκι μας.Αλλοίμονο αν περιμέναμε το σύμπαν απο μόνο του.Οσο για τον Coelho μου είναι κουραστικός με τις αμπελοφιλοσοφίες του.Κυκλοφορεί και ενα βιβλίο με όλα τα αποφθέγματά του μαζεμένα.
Δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση, νομίζω, για ένα διήγημα να αντικατοπτρίζει μαθηματική λογική για να είναι αρεστό. Είναι πιο δύσκολο να κάνεις πειστικό ένα φανταστικό σύμπαν από το να επεξηγήσεις την έννοια της βαρύτητας πχ. με όμορφες λέξεις.
Δεν έχω διαβάσει πολλά διηγήματα, συνήθως όταν αποφασίσω να διαβάσω κάτι διαβάζω κάτι που ήδη έχω διαβάσει και μου άρεσε παλαιότερα. Πριν κάποιο καιρό έριξα μια ανάγνωση το απο τη Γη στη Σελήνη του Βερν. Η φαντασία του Βερν, όχι μόνο πλησίασε την μετέπειτα πραγματικότητα αλλά έγινε και σημείο αναφοράς κάποιων επιστημονικών ανακαλύψεων, πολλά απο τα διηγήματα του έδωσαν περισσότερη φαντασία στον άνθρωπο, Ο κυρίαρχος του κόσμου (μου ήρθε τώρα τυχαία) περιέγραφε πολύ εύστοχα πως η φύση τελικά νίκησε το πιο δυνατό ανθρώπινο κατασκεύασμα (ο κεραυνός πρόλαβε το ταχύτερο αερο-υδρο-πλάνο).