φοβάμαι μήπως ..παραλύσω, μήπως είναι η σκλήρυνση που οι γιατροι μου αποκλείουν όλα αυτά...μηπως και είμαι ψυχραιμη εκεινη τήν ώρα;;;:(
Printable View
φοβάμαι μήπως ..παραλύσω, μήπως είναι η σκλήρυνση που οι γιατροι μου αποκλείουν όλα αυτά...μηπως και είμαι ψυχραιμη εκεινη τήν ώρα;;;:(
αν είναι σκλήρυνση δεν κινδυνέυεις άμεσα όμως για να σε πιάνει πανικός. άσε που εφόσον στο έχουν αποκλείσει οι γιατροί...
απλά θα πρέπει να το εκλογικέυεις εκείνη τη στιγμή, πριν σε πιάσει ο πανικός. πχ. πονάς στο πόδι, οκ, αν είναι σκληρυνση , δεν θα πάθω κάτι τώρα.αλλά το πιο πιθανο είναι να έχω κάποιο νευρόπονο ή κάτι εντελώς ακίνδυνο.
δίκιο έχεις claire. Εμένα το ιντερνετ με επηρρεασε αρκετά (σχετικά με την σκληρυνση κυρίως) και εκτοτε παρατηρώ τα πάντα που μου συμβαίνουν και όπως είναι φυσικό (;) τα μεγαλοποιώ... δυσκολη η εκλογίκευση εκείνη την ώρα:(
μέχρι και μαγνητική εγκεφαλου χωρίς να χρειαζεται πήγα και εκανα και βγήκε καθαρή, και οι δύο νευρολογοι που πήγα μιλάνε για αγχώδη διαταραχή...αλλα πόσο δύσκολο μας είναι τελικά να καταλάβουμε οτι η ψυχή μας μιλάει μέσω του σωματός μας;;;
σε ευχαριστω για την συμπαράσταση:)
ρε, αν έχεις κάνει μαγνητική, μην φοβάσαι τίποτα. θα έδειχνε αν είχες κάτι. don\'t worry και όλα θα περάσουν!
θα πρέπει να βλέπεις πότε πάει να σε πιάσει πανικός, με την πρώτη αρνητική σκέψη, αμέσως προσπάθεια εκλογίκευσης. είναι δύσκολο τις πρώτες φορές, αλλά μετά θα σου είναι πιο έυκολο. επίσης, θα εξισορροπήσεις και με το φάρμακο κάποια στιγμή και θα σου είναι όλα ακόμα πιο εύκολα.
ευχαριστώ για άλλη μία φορά:)
και εύχομαι να έχουμε έναν ελαφρύ ύπνο για σήμερα
Υ.Γ. είναι ωραιο να έχεις παρεα ανθρωπους που μπορείς να μιλας ελεύθερα για το θέμα σου...χωρίς να σου λένε \"ελα μωρε τωρα τι παραπονιέσαι συνέχεια;;\"
magenta, δεν ξέρεις πόσο σε ευχαριστώ για τα λόγια σου. Εχεις δίκιο, αυτό μου είπε και η ψυχολόγος, αν είχες βρει κατι παθολογικό (φαντασου) τώρα θα ήσουν πιο ήρεμη!
Τι ειναι αυτά τα ρημαδια τα παιχνίδια του μυαλού...ελπίζω σιγα σιγα να τα καταφέρω, απλά η εκλογίκευση την ώρα του πανικού είναι κομματάκι δύσκολη...(ήθελα και εγω να\'ξερα ποιος ρημαδογιατρος μοιραζει έτσι αβιαστα γνωματεύσεις..εμενα ο νευρολογος μου μετα και την μαγνητική αφου εγω επεμενα και ρωταγα \"σίγουρα γιατρε;;\" μου λεει: \"τι να κανω θα σκίσω το πτυχιο μου στο τέλος και θα σε αφήσω να σου κανει διαγνωση το google\":P)
Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι...:)
εεε να μην πουμε και κάτι να ευθυμήσουμε;;; σήμερα πως είσαι; εγω καπως καλύτερα (δεν κρύβω χαρη και στα μηνυματα που παίρνω και από εδω):)
Για σήμερα σειρά έχει ημικρανία με \"σουβλιές\" στο μάτι...μα να μην περνάει με τίποτα όμως...εε βεεεβαια και τα γνωστά αισθηματα ζέστης πότε στο πόδι, πότε στο χέρι...να μην ξεχνιόμαστε...
δίκιο έχεις μωρε...ελπιζω να μου περασει αυτή η \"αυτοπαρατηρηση\" καποια στιγμή. Σήμερα διπλασιασα τη δόση του χαπιου και είμαι λιγο \"αλλου πατω, αλλού βρίσκομαι\", επισης καμμια συγκεντρωση για δουλεια. Ετσι κι αλλιως τωρα οι σουβλιες μου το γυρισαν σε ημικρανία...:P
Aυτο που εχω παρατηρησει τα τελευταια δυο τρια χρονια,ειναι οτι καποιες φορες αισθανομαι μια περιεργη ενοχληση αριστερα στο στηθος,θες απο υπερβολικο αγχος καμια φορα,ισως απο διαφορες εννοιες που τριγυρνανε μεσα στο μυαλο μου,ισως το οτι εχω καποια παραπανησια κιλα και με πιεζουν αρκετα οι δικοι μου να τα χασω με τροπο δηλαδη σαν να θελουν να μου το επιβαλουν,αλλες φορες εχω ανησυχια στον υπνο και δεν ειναι οτι πιο ευχαριστο αυτο,οχι παντα αλλα καποιες φορες συμβαινει. Για τυπικους λογους πηγα σε καρδιολογο,ωστοσο δεν βρεθηκε κατι,ολα ηταν οκ.