Quote:
Originally posted by ntini
Kοίτα Κωνσταντίνε(είμαστε και συνονόματοι) για εμένα το καλύτερο είναι να της μιλήσεις ανοιχτά,αλλιώς δεν θα γίνει τίποτα.Μπορεί να σε ξενερώνει κάτι ερωτικά(ίσως κάποια της κίνηση ή κατι που λέει)και όχι να να μην την θές ερωτικά.Εξάλλου αν δεν την ήθελες καθόλου ερωτικά δεν θα σηκωνόταν και η σημαία βρε αδερφέ.Κάθε πότε κάνετε sex?Επιπλέον θα μπορούσες να της ζητήσεις να κάνει κάποια πράγματα για εσένα στο κρεβάτι..Δεν είναι ταμπού ούτε και ντροπή.Οταν κάτι δεν μας αρέσει πρέπει να το λέμε.Και στο λέω εγώ που ενω απο τα 18-22 τρελαινόμουν για sex και έλεγα τι ωραία τι καλά,βρέθηκαμε ένα σύντροφο που κάτι με ξενέρωνε και δεν ήξερα τι και τελικά πριν 2 χρόνια έπαθα κρίσεις πανικού.¨Εφτασα στα 25 και δεν ήθελα να κάνουμε sex,μέχρι που αποφάσισα να μιλήσω και να εξηγήσω τι δεν μαρέσει και θέλω να αλλάξει.Πλέον στα 26 μ αρέσει ίσως και περισσότερο απο ότι πρίν.Οπότε για εμένα,μίλησε..Μην το αφήνεις...
Εκτιμώ το ενδιαφέρον σου αλλα αυτο ειναι αυτονόητο πως το έκανα ήδη προτού βγάλω το συμπέρασμα, ότι κ να αλλάξει η κατάσταση παραμένει η ίδια