Originally posted by PETRAN
Quote:
Originally posted by Arsi
Το +1000 δεν το κατάλαβα πετράν.
Δηλαδή με άλλα λόγια λες πως αν η weird σου έλεγε κόφτο,θα το έκανες και ρίχνεις το μπαλάκι της συμπεριφοράς σου σ\'αυτήν.
Μα το \'πες και μόνος σου,καθένας έχει την προσωπικότητά του κι αν δε στο είπε με λέξεις ευθέως,πιστεύω ότι το\'δειξε.Τουλάχιστον εγώ το κατάλαβα.
Αλλά πες μου,εσύ τι πίστευες πως η weird θα γελούσε?ειλικρινά τώρα.
Όταν σατυρίζει ο Λαζόπουλος την Ντενίση φυσικά και σατυρίζει το ανύπαρκτο κατ\'αυτόν ταλέντο της,τον τρόπο της και γενικώς μέσα απ\'το γέλιο(απ\'ότι φαίνεται πάντως δε γελάσαμε κ πολύ εδώ) σατυρίζει τα κακώς κείμενα.
Έτσι κι απ\'την πλευρά σου ήταν ένα είδος βολής απέναντι σε κομμάτια της weird που δε σου κάνουν και μη λες χιούμορ απλά.....
Λες επίσης ότι δε ζητάς συγνώμη γιατί δεν έφταιξες κάπου.
Μα δε σου φτάνει ότι μπορεί να ένιωσε τόσο άσχημα ώστε να ανοίξει ένα ολόκληρο θέμα?Δε σου φτάνει που λέει πως νιώθει καταπιεσμένη ή κακοποιημένος ο λόγος της ακόμη κι αν δεν ισχύει(ότι υφίσταται κακοποίηση)?
Πιστεύω πολύ στην ελευθερία του λόγου.
Δηλαδή δεν έχω πρόβλημα να βλέπω τέτοιου είδους χιούμορ όταν όμως δε βάλεται ο απέναντι.
Με άλλα λόγια ελευθερία αλλά με προυπόθεση το σεβασμό μεταξύ των ανθρώπων.
Εδώ θέλω να πω πως κάτι παρόμοια \'σατυρικό\' έγινε κάποτε κ στο δικό μου θέμα.Μπορεί να το έκανες όντος για χιούμορ,έτσι ρε παιδί μου γιατί σου ήρθε.Σου έστειλα ένα u2u κ το θέμα έληξε εκεί.Το εκτίμησα.Ότι σεβάστηκες τα όρια μου.Άρα κ δεν υπήρχε πρόβλημα με το γεγονός αφού συννενοηθήκαμε.
Νομίζω ότι είσαι έξυπνος και έχεις από καιρό καταλάβει πως πειράζεται παραγματικά η weird με όλο αυτό.Λάθος κάνω?
Και ειδικά το τελευταίο ήταν παρατραβηγμένο γιατί υπήρχε ξεκάθαρα ένας υποβιβασμός του τρόπου της.
Γιατί όλο αυτό?
Δεν κατάλαβες καλά τα όρια της?
Ήθελες όντος να την προκαλέσεις?
ή μήπως ήταν όντος πείραγμα-πρόκληση του ενός φύλου στο άλλο?
ή μήπως τελικά έχεις έντονο θέμα με τη δικιά σου θαμμένη λυρικότητα(αν υπάρχει-υποθέσεις κάνω)?
Μα είναι δυνατόν να μην σχολιάζει κάτι και κάποιον καυστικά η σάτιρα? Γι αυτό και λέγεται σάτιρα γιατί είναι ένα είδος σχολιασμού με χιουμορ όχι μόνο χιουμορ!
Το αν θα θιχτεί ο άλλος δεν είναι δικό μου θέμα. Το γεγονός ότι η weird προσβλήθηκε δεν με αφορά γιατί εγώ μόνο σάτιρα έκανα, δεν καταπίεσα ούτε περιόρισα κάτι από αυτά που γράφει. Είναι στο μυαλό του άλλου καθαρά αν προσβληθεί η όχι.
Να σου πω ένα πολύ ακραίο σενάριο? Πες ότι μου συμβαίνει κάτι τρομακτικό και αυτό με κάνει να εκφραστώ κα να γράψω ένα ποίημα η ένα τραγούδι. Όμως οι ποιητικές μου η οι μουσικές μου ικανότητες δεν είναι και οι καλύτερες (για κάποιους έστω) οπότε αν και αυτό που γράφω είναι δραματικό η/και μεγαλειώδες για μένα η όψη του στον άλλο είναι κάπως αστέία γι αυτόν. Ο άλλος μπορεί να σατιρίσει το ποίημα μου και να γράψει κάποια μέρη του ξανά πιο χιουμοριστικά. Είναι δικαίωμα του και αν κάποιος γελάσει με αυτό fair enough. Εγώ αφού ξέρω ποιος είμαι, ξέρω γιατί το έκανα και το τι σημαίνει για μένα γιατί να προσβληθώ? Αν ακόμα το ποίημα του συγκινήσει και κάποιον ωραία, αν πάλι σε κάποιον φανεί αστείο και το σατιρίσει πάλι καλά γιατί στην τελική ξέρω ποιος είμαι και από την στιγμή που εκφράστηκα ελεύθερα δεν με νοιάζει. \"Κακοποίηση\" θα ήταν αν ο άλλος με περιόριζε και μου έλεγε \"μην ξαναγράψεις ποίημα σε αυτό το στιλ\" η \"μην ξανατραγουδήσεις ποτέ\" η αν με έβριζε προσωπικά. Αυτό θα ήταν κακοποίηση.
Το γιατί το έκανα φαντάζομαι δεν θέλει και πολύ ανάλυση είπα πριν. Γιατί κάποιος κάνει γενικά σάτιρα και οι ράδιο αρβύλα σατιρίζουν την μανωλίδου η ο λαζόπουλος την ντενίση η την σαρρή? Είναι επειδή τους γουστάρουν? Είναι μόνο για να τους προκαλέσουν? Είναι επειδή και οι ίδιοι είναι σαν και αυτούς η έχουν κάποιο θέμα με κάτι θαμένο δικό τους? Δεν νομίζω. ;)