Originally posted by ellinas
Quote:
Originally posted by aeolus74
Ακριβώς! και όταν νιώθουμε ότι η αξιοπρεπειά μας θίγεται, τότε κάτι δεν πάει καλά και τότε είναι η ώρα για αποφάσεις.
Πάντως πολλά από αυτά που γράφεις μου θυμίζουν τον τρόπο που ένιωθα εγώ όταν μου συνέβει παρόμοια περίπτωση πριν κάποια χρόνια. Δηλαδή έντονη τάση για ενοχοποίηση του εαυτού μου, δυσκολία χειρισμού της κατάστασης, αίσθηση κατωτερότητας και άλλα πολλά. Είχα κοντέψει να τρελαθώ. Τωρα που βλέπω διαφορετικά τα πράγματα συνηδητοποιώ ότι το μόνο λάθος που έκανα τότε ήταν που δεν πίστεψα σε αυτό που ένιωθα και έβλεπα (που τελικά ήταν και η αλήθεια όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων).
Νομίζω ότι είναι ώρα να δώσεις σιγά - σιγά προτεραιότητα σε εσένα. Και τότε θα δείς πόσο εύκολα καταρίπτωνται οι \"μύθοι\" άλλα... δεν θα σε νοιάζει καν.
αγαπητε, το προηγουμενο 6 ημερο ημουν στο πικ των αρνητικων συναισθηματων , με θυμο, νοιωθωντας αδικια μ\' απο τελεσμα ναχω τασεις φυγης, αρνηση για την δουλεια μου και γενικα σκεψεις που δεν ειναι και πολυ ψυχραιμες. Τελικα ειμαι καλυτερα , με την γυναικα μου τελικα ξεκινησαμε την προηγουμενη εβδομαδα μια κοινη συνεδρια με ενα ζευγαρι γυναικων , μιας ψυαχαναλυτριας κιαι μιας συμβουλου σχεσεων, εδειξε να παει καλα, εγω δηλωνω οτι δεν ξερω τι μπορει να βγει αλλα ρεπει να τα δοκιμασω ολα μεχρι τελους γιατι αγαπω πραγματικα την συντροφο μου και κατοπιν σκεψης θεωρουμε και γω υπευθυνος -οχι σ\' ολα τα σημεια, αλλα σε αλλα που θεωρω οτι δεν ημουν αυτος που θα πρεπε. βεβαια σιγα-σιγα κτιζω το νεο μου κοσμο , αν τελικα η κατασταση ειναι σε τελμα, αυτην την στιγμη ομως οφειλω και στους δυο μας την προσπαθεια μου , δεν νομιζεις?