το μηνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
Printable View
Εεεεεεε για να χαλαρώσουμε λίγο
Και κρίνο όντως πολλές φορές (προσωπικά) δεν βγάζω νόημα από αυτά που λες man. Ίσως οι παρομοιώσεις και οι αναλογίες που κάνεις να είναι λίγο loose. Θέλεις να σου κάνω μια νευροψυχολογική αξιολόγηση? Σκέφτομαι να παω για πρακτική σε μια νευρολογική κλινική και θέλω άτομα να εξασκηθώ. :)
(δεν θα πονέσει απλά θα κάνεις διάφορα τεστ :P)
Quote:
Originally posted by PETRAN
Και κρίνο όντως πολλές φορές (προσωπικά) δεν βγάζω νόημα από αυτά που λες man.
σε πιστευω.
Εξηγησε μου ομως γιατι νομιζεις οτι πρεπει να καταλαβαινεις,
για να σου απαντησω.
Ε μα πετραν...καλο ειναι να βλεπεις με χιουμορ ορισμενα πραγματα...αλλα ολα εχουν ενα οριο....Quote:
Και κρίνο όντως πολλές φορές (προσωπικά) δεν βγάζω νόημα από αυτά που λες man. Ίσως οι παρομοιώσεις και οι αναλογίες που κάνεις να είναι λίγο loose. Θέλεις να σου κάνω μια νευροψυχολογική αξιολόγηση? Σκέφτομαι να παω για πρακτική σε μια νευρολογική κλινική και θέλω άτομα να εξασκηθώ. :)
Quote:
λοιπον πιστεψε οτι δεν υπαρχει πιο χαλαρωτικο,
απο το να απλωνεις ρουχα στη λιακαδα....
Με εβλεπε και μια γειτονισα που απλωνα σωβρακα,
εκανα και γνωριμια....
Ηρθα ανεβασμενος....
:P
(δεν ποναω με τιποτα, ντοντ γουωρυ)
Quote:
Originally posted by keep_walking
Ε μα πετραν...καλο ειναι να βλεπεις με χιουμορ ορισμενα πραγματα...αλλα ολα εχουν ενα οριο....Quote:
Και εγώ με ποιον θα εξασκηθώ!? :(
Καλά εντάξει μην βοηθάς έναν ασκούμενο ψυχολόγο :(
Quote:
Originally posted by krino
Quote:
εκανα και γνωριμια....
Ηρθα ανεβασμενος....
σώβρακα η string? :P
Quote:
Originally posted by keep_walking
Quote:
νομιζω οτι τωρα συνεννοηθηκαμε πληρως.....
:P:P:P:P
θερμή παράκληση,
σεβαστείτε το θέμα της amelie74.
Επίσης, κόφτε άμεσα τους χαρακτηρισμούς και τις απειλές.
Quote:
Quote:
Quote:
εκανα και γνωριμια....
Ηρθα ανεβασμενος....
σώβρακα η string? :P
οχι ρε σουτιεν D νουμερο.....
τα σωβρακα ηταν ενα στη ουσια....
νταμν,
το χεσαμε, το ληγουμε εδω.
Απο μεριας μου,
οτι ασχετο εχει γραφτει εδω,
διαγραψτε το.
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Φακ......τιποτα δεν πρόλαβα τελικά.
εμμμμ για αυτο υπαρχουν και τα τηλεφωνα.....
:cool:
Quote:
Originally posted by RainAndWind
Ο θάνατος,όσο κι αν θέλουμε να τον βλέπουμε μεταφορικά και συναισθηματικά,είναι ένας.Σταματάει η καρδιά και παύει να οξυγονώνεται ο εγκέφαλος.Το log out δε σημαίνει θάνατο,γιατί έχεις τη δυνατότητα πάντα να κάνεις ξανά log in στη ζωή.Και το ίδιο συμβαίνει και στο φόρουμ.Το βρίσκω χαζό εντελώς να φεύγεις από έναν χώρο επειδή κάποιες μεμονωμένες στάσεις σε χαλάνε.Και το ίδιο χαζό να φεύγεις από τη ζωή επειδή κάποιοι σε χαλάνε επίσης.Αυτό δείχνει για μένα επικέντρωση μόνο στα αρνητικά σημεία και μυωπική ματιά απέναντι στα θετικά.Αυτό το συναισθηματικό σαβούριασμα δηλαδή,που για μένα είναι και χειριστικό και μελό και άλλα.Γιατί όταν ο άλλος σου λέει φεύγω γιατί δεν αντέχω,είναι δικό του ζύγι και όμως ρίχνει ενοχές για κάτι που είναι φυσικό να συμβαίνει.Να υπάρχουν άτομα και συμπεριφορές σε ένα χώρο που δε γουστάρει.Πάντα θα υπάρχουν παντού άτομα με συμπεριφορές που δε μας κάνουν.Είναι αποτέλεσμα επεξεργασίας να το φέρεις στα μέτρα του,να το δεις δίχως δραματοποιήσεις και να το δεχτείς στην τελική.
Είναι ένα από τα παιδικά πιστεύω αυτός ο τρόπος του δεν σας παίζω γιατί κάποιοι έτσι ή αλλιώς.Ατέλειωτα αυτά τα παιδικά πιστεύω δηλαδή και οι μανούβρες τους.Αν δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις τα αρνητικά,το σφάλμα δεν είναι των άλλων,εσύ να ενηλικιωθείς και να συνειδητοποιήσεις πως δεν μπορεί η ζωή ούτε τα fora να ανταπεξέρχονται στις νοητές σου απαιτήσεις.Φύγε ή μείνε,αλλά μην περιμένεις να κλάψουν οι άλλοι για τις δικές σου προβληματικές.Δεν αφορούν τους πάντες οι μελοδραματισμοί.Γιατί κάποιοι μένουν,τι είναι αυτοί,οι αναίσθητοι δηλαδή;Ή τα σίδερα που δεν έχουν ανάλογες ευαισθησίες.Έχουν και παραέχουν,αλλά σε άλλους τομείς.Για πιο ώριμους τους κόβω,που δεν αφήνουν άκαμπτες προσδοκίες να προδικάζουν εκβιαστικές τακτικές.Σιγά μην κλάψω,σιγά μην φοβηθώ.:P
Γενικά πιστεύω πως δείχνει ανωριμότητα να περιμένεις να ανταποκρίνονται όλοι στις δικές σου αξιώσεις.Επίσης,το αντίο που λέγεται δημόσια,προφανώς δεν πήγαινε στα μέλη που θα συνεχίσει να έχει επαφή με mail,αλλά στους άλλους,τους οποίους γράφει μεν,αλλά τους απευθύνεται δε.Γιατί απευθύνεται σε κάποιους που γι αυτήν δεν έχουν σημασία;Μόνο εγώ αντιλαμβάνομαι το άκυρο εδώ;To ανειλικρινές;Στην πραγματικότητα αυτοί που \'γράφεις\" καθορίζουν πολύ περισσότερα στη συμπεριφορά σου απ\'όσα θες να παραδεχτείς,άρα έχουν παραπάνω σημασία για σένα οι αρνητικές προσλήψεις αντί για τις θετικές.Στην αντίθετη περίπτωση θα έμενες γιατί το κέρδος από την επικοινωνία με τα θετικά θα υπερέβαινε τις χασούρες.Πάλι δικό σου είναι,δεν είναι ανάγκη να έχουμε όλοι τα ίδια ζύγια όμως.;)
ρέιν, δεν νομίζω πως θα σου άρεσε να σου πω πως το τάδε που κάνεις το βρίσκω χαζό.
το αν η αμελί συμπεριφέρεται σαν παιδί δικό της θέμα.
πόσταρε γιατί ήθελε εκφράσει κάτι και το αν θα κλάψουν κάποιοι ή όχι δεν έχει να κάνει.
δεν νομίζω να έθιξε κανένα.
ναι μπορεί να είναι ανώριμη. ( θα δείχνει και πιο νέα, αν είναι :D )
και φυσικά το αντίο πήγαινε στα μέλη που δεν θέλει να έχει επαφή πια μαζί τους.
στο τελευταίο συμφωνώ. ( ε, δεν διαφωνώ και σε όλα )
από το πως και τι γράφει ο καθένας, νομίζω πως είσαι σε θέση να καταλάβεις με ποιο τρόπο να του απαντήσεις. :)
Τι εγινε παλι?