Originally posted by Θεοφανία
Quote:
Originally posted by Remedy
Η εντύπωση μου είναι η εξής:
Με βάση την αυτοεικόνα του ο krino αισθάνεται αρχηγός αν και οι περισσότεροι δεν θα ήθελαν να τον έχουν για αρχηγό.
Με βάση την κοινή συμπάθεια ο keep_walking θα ήταν αρχηγός αν και πιστεύω δεν θα το ήθελε ο ίδιος η δεν θα ήξερε πως να το διαχειριστεί.
Απο τις κοπέλες νομίζω πως η Θεοφανία θα ήθελε να ήταν αρχηγός αν και αδυνατώ να προβλέψω τι θα ήθελαν οι υπόλοιποι.
άρα ποιος θα ήταν ο αρχηγός τελικά?
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
πολυ ευστοχο το ποστ σου οσον αφορα τον κρινο και τον κιπ.
εγω ψηφιζω θεοφανια δαγκωτο αφου ειναι ξεσηκωμενη για αρχηγος της φυλης,αν και δεν το περιμενα!!!!!
για τον εαυτο μου δεν δεχομαι την θεση του υπαρχηγου,εισαγγελεα, αρχηγου της αστυνομιας κλπ.....
θα δεχτω να εχω ιδιατερη μεταχειριση καθοτι τσατσονι, αλλα θα ηθελα κατι πιο αραχτο.
θελω να αναλαβω τα ιντερβιουζ των υποψηφιων γαμπρων απο τις αλλες φυλες, να οργανωσω το σπα της φυλης μαζι με την καλλυντικη περιποιηση , το χοντος του χωριου,το υπουργειο πολιτισμου, κι επισης θελω περισσοτερο ελευθερο χρονο στο προγραμμα για βολτες , κουνια στις αιωρες, μασαζ απο τους δουλους,ερωτικες δραστηριοτητες, υπνο κι αλλα πολλα ωφελιμα.
τα κουραστικα και βιαια καθηκοντα κατα του κρινο, να εκτελουνται εθελοντικα απ οποιον θελει, και σε μονιμη βαση να υπαρχει μηχανημα βασανισμου για να μην ασχολουμαστε...