τουλαχιστον εχει το χρωμα του παθους :P
Printable View
τουλαχιστον εχει το χρωμα του παθους :P
Εσύ όχι μόνο δεν με ξελάσπωσες, αλλά λες λόγια για μένα. Για πρόσεξε λίγο τα λόγια σου λέω εγώ και δεν ξανασχολούμαι μαζί σουQuote:
Originally posted by janetΠάλι εγώ σε ..\"ξελάσπωσα\" Λάιτ....:P
ααα λαιτ μου φαινεται το λατρευεις το κοκκινο :P
Βλέπεις να έβρισα;
To olgaki που είναι?
Παιδί μου είσαι καλά τι λες?..:PQuote:
Originally posted by lightbluepath
Εσύ όχι μόνο δεν με ξελάσπωσες, αλλά λες λόγια για μένα. Για πρόσεξε λίγο τα λόγια σου λέω εγώ και δεν ξανασχολούμαι μαζί σου
Μια χαρά είμαι. Εσύ δεν μπορείς να μαζέψεις τον εαυτό σου.Quote:
Originally posted by janet
Παιδί μου είσαι καλά τι λες?..:P
Καλά εγώ τώρα γιατί έφαγα 3 προειδοποιήσεις και η janet μόνο μία και η magenta που με έβρισε καμμία; Έχουμε διακρίσεις;
τελειωνει η καριερα σου στο φορουμ...χαχαχαχαχαχαχαχαχ� �χα...
Θα \'θελες. Σου αρέσει να πετάγεσαι εκεί που δεν σε σπέρνουν και να λες την κακία σου ε; Μωρέ άμα φύγω θα γλιτώσω από κάτι τέτοιους σαν κι εσένα, αυτό θέλω.
να πας στο καινουριο φορουμ του φιλου σου του κρινου...εκει θα βρεις και την κολλητη σου την ολγα...δε σε χωραει πια ο τοπος εδω..
Γιατί δεν με χωράει ο τόπος; Με ξέρεις; Μήπως είσαι αυτός που φαντάζομαι; Γιατί δεν βλέπω τόνους. Μάλλον δεν είσαι καινούριος για να τα λες αυτά. Το αν με χωράει το ξέρω εγώ και όχι εσύ. Αντίθετα εσύ που λες κακίες δεν σε χωράει. Αλλά γράφεις και στις φοβίες, άρα είσαι μάλλον αυτός που πιστεύω.. Οπότε τι να σχολιάσω; Ότι και να πω δεν πιάνει τόπο.
αρη τωρα για ποιο λογο ριχνεις λαδι στην φωτια?
λαιτ μην περνεις τοις μετρητοις οτι σου λενε..
χαλαρωστε.
Ρε Δώρα δεν βλέπεις τι μου λέει; Έλεος κάθε καρυδιάς καρύδι έχει μαζευτεί εδώ μέσα όπως είναι και στην κοινωνία εκεί έξω. Δεν μπορούν να συμμαζέψουν τον εαυτό τους, και πετάνε τις κακίες τους έλεος πια.
επειδη εκανα μια πλακιτσα πιο πανω χαριτολογωντας και η δεσποινις λαιτ το πηρε τοις μετρητοις.Quote:
Originally posted by dora-agxos
αρη τωρα για ποιο λογο ριχνεις λαδι στην φωτια?
λαιτ μην περνεις τοις μετρητοις οτι σου λενε..
χαλαρωστε.