τρελοι ειναι ολοι αυτοι εκει εξω..που δεν καταλαβαινουν πωσ το δυσκολο μπορει να ειναι και πολυ ενδιαφερον και γοητευτικο..
Printable View
τρελοι ειναι ολοι αυτοι εκει εξω..που δεν καταλαβαινουν πωσ το δυσκολο μπορει να ειναι και πολυ ενδιαφερον και γοητευτικο..
Νομιζω οτι ειμαστε ολοι λογικοι ετσι...δεν ειναι λιγο ασχημο αυτο...λιγουλακι τοσο δα και η απομονωση μετα...ενταξει στεκομαι ακομα αλλα ειναι λιγουλακι BLACK.
Παντως τωρα παλι εφτιαξε η διαθεση μου ευχαριστω:)
εχουν περασει τοσα χρονια βρε κιπ μου..πεεεεεεεεεεεερασε αυτο...
και στην τελικη τι νομιζεισ πωσ κανουν ολοι οι ανθρωποι στην ζωη τουσ? γεννιουντε με μια ετοιμη του κουτιου ζωη???
ολοι προσπαθουν να χτισουν την ζωη τουσ λιγο λιγο...
να σου πω κατι??
οταν στα 18 μου ξαφνικα απο μια κουκλα που ημουν και με φλερταρανε συναιχεια στον δρομο.. αρρωστησα με βαρια ψωριαση... και το 80 % του σωματοσ και του προσωπου μου εγεινε μεσα στισ τρυπεσ... και οι ανθρωποι με αποφευγανε στον δρομο.. λεγοντασ μου φυγε μακρια θα μασ κολλησεισ... και ξαφνικα βρεθηκα να ειμαι απαρατηρητη στον δρομο... τι επρεπε να κανω???.. οκ περασε καιροσ..εκλαψα χτυπηθηκα.. θυμωσα..πενθησα..εψαξα.. δοκιμασα τα παντα.. αλλαξα ολη μου την ζωη .. και εμαθα να ζω με αυτο.. και ναι βρεθηκαν ανθρωποι να με αγαπησουν ξερωντασ πωσ ανα πασα στιγμη ο κυκνοσ μπορει να γινει τερασ του λοχνεσ...
και σκεψου ειμαι και γυναικα... και οχι ασχημη... θα επρεπε να τα παρατησω??... αρχισα να χτιζω την ζωη μου..λιγο λιγο απο το μηδεν.....
thats life...
δεν κανει τιποτα.. ο λογαριασμοσ μου ειναι 909090909090909090900909 ιβαν στην γιουρομπανκ... 300 ευρω παρακαλω...
:P
Αdzik:)
Εισαι ηρωιδα:)
Αλλα με μενα θα ηταν απλα τα πραγματα...μια φιλικη συζητηση θα ηταν αρκετη αλλα κανεις δεν την εκανε...με αφησαν ετσι και ακομα ειμαι χαμενος οταν μαυριζω.
εμ.... δεν την εκανε ποτε?? τοτεε???? και τι σημασια εχει το τοτε???... το τωρα και το μετα κοιτα να αλλαξεισ..
Εγω? Εκανα τα αδυνατα δυνατα... για να το πετυχω...αλλα οι αλλοι ολο κατι προσπαθουσαν και με ζαλιζαν λολ...μεχρι που εκανα μπαμ:)
Τελος παντων...θα τα καταφερω.
Ξερετε οι απαντησεις σας δεν ειναι και πολυ λογικες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Αντι να πειτε WOW απανθρωπο εντελως...εγω αυτο θα ελεγα κατευθειαν...δεν το κανετε.
Κουραστηκα ειλικρινα...
so...are we leaving in the dreamland?
Ποιος θα χορεψει duo μαζι μου?
Αισθανομαι λιγο...καλυτερα...αλλα δεν μπορω να ζω στο ψεμμα.
Είσαι ωραίος keep! :-) Και σίγουρα δε σου αξίζει να σου φέρονται απάνθρωπα, ούτε να ζεις στο ψέμα! Απλά επειδή δεν είμαστε εκεί δεν καταλαβαίνουμε πόσο άσχημα μπορεί να σου έχουν φερθεί. Είμαστε εδώ πάντως, το βλέπεις, ε; :-)