Ε να μη σπάσω λίγη πλάκα, το στρείδι;
Άσε που μου χαλάτε την καλή μου φήμη, για τι μας περασατε εμάς τα στρείδια;
Κρύβουμε και μαργαριτάρια μερικέεεεεες φορές!
:DD
Printable View
Ε να μη σπάσω λίγη πλάκα, το στρείδι;
τωρα μιλησες σωστα ;)Quote:
Originally posted by streidi
Quote:
Originally posted by lucifer
πώς ξεκόβετε από κάποιον που γνωρίσατε κ έχει αποδειχτεί (για τα δικά σας γούστα) επανειλημμένα αντιπαθητικός? [οποιαδήποτε σχέση]
Απλά εξαφανίζεστε κ δεν λέτε τίποτα, ή του λέτε την τελευταία φορά, δεν μου κάνεις για τους x, y, z λόγους κ δεν θα ήθελα να ξαναμιλήσουμε?
*μπορεί να μοιράζεστε με αυτόν κάποιο κοινό χώρο, πχ σχολή, μαθήματα αγγλικών στο φροντιστήριο, club tennis, bridge ή δημιουργικής μαγειρικής, ή κάποιο κοινό κύκλο γνωστών, πχ αυτός να είναι φίλος/η, σόι του γκόμενου σας κλπ. οπότε το να μην τον ξαναδείτε ποτέ να είναι αδύνατον.
δυστυχώς δεν μπορείς να ξεκόψεις.
πρέπει να βρεις τρόπο να το διαχειριστείς.
για μένα δύσκολο.
υπάρχει μία συνάδελφος στο γραφείο, που θα ήθελα όχι απλά να μην της μιλάω, να μην την ξαναδώ, αλλά την επόμενη που θα μου μιλήσει με το υφάκι της να της χώσω μπουκέτο.
αλλά το μόνο που θα καταφέρω είναι να χάσω το δίκιο μου.
πάντα αυτή έχει δίκιο.
μπορεί να φέρεται όπως θέλει.
να σε προσβάλλει μπροστά σε τρίτους.
να επιμένει πως γνωρίζει το τομέα της δουλειάς που εσύ ασχολείσαι επί 10-15 χρόνια ενώ αυτή μέχρι πρότεινος εργαζόταν σαν καθαρίστρια.και δεν έχω πρόβλημα με το τελευταίο.
αποφάσισα λοιπόν να κάνω τις υπεράνθρωπες ( για μένα ) προσπάθειες να αδιαφορώ και να ανταλλάσουμε τα πλήρως απαραίτητα.
η αλήθεια είναι πως ψιλοπασάρω σε άλλους να της πάνε κάποια θέματα, γιατί δεν θέλω να βλέπω τη μούρη της.
σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! :)
Τι αποφάσισες να κάνεις;Προσωπικά δε σε κόβω για άτομο που σε αυτή τη φάση της ζωής σου μπορείς να κρατήσεις εθιμοτυπικά και παπαρίζουσες ευγένειες.Πιστεύω πως θα σου ταίριαζε μία καθαρή εξήγηση,παρά μία \"αποφυγή αποφυγή αποφυγή\"μπας και βαρεθεί στο τέλος και λάβει το μήνυμα.Τι θα έλεγες για κάτι τέτοιο;\"Ξέρεις,δε βλέπω τα κοινά μας να είναι αρκετά ώστε να μπορούν να στηρίξουν μία φιλία.Καλύτερα να παραμείνει η σχέση μας ως έχει\".Απλό,ουσιώδες,καθαρό, δίχως προσβλητικά και μειωτικά στοιχεία.