Εννοειται Βασιλη ,οτι μπορει καποιους να μη τους βοηθησει!Quote:
Originally posted by VasilisA
Γεια σου Αγαπητέ Φώτη?.
Βασίλης ετών 35
Είσαι πράγματι χείμαρρος και σε κάποια πράγματα αποστομωτικός…
Προτείνεις ένα σκεύασμα που αποκαλείτε συμπλήρωμα διατροφής και αυτό για μένα είναι καλό…
Προσδίδεις έναν ενθουσιασμό και μια αισιοδοξία που εν μέρη είναι επίσης καλό ωστόσο σε κάποιους μπορεί το συγκεκριμένο σκεύασμα να μην βοηθήσει και να βυθιστούν ακόμη περισσότερο στην κατάθλιψη και την εσωστρέφεια…
Δεν θα σε χαρακτήριζα επιπόλαιο όπως κάποιοι παντογνώστες εδώ μέσα αλλά ίσως παραπάνω ενθουσιασμένο από όσο θα έπρεπε για τους λόγους που σου εξήγησα παραπάνω…
Αυτά για τα θεωρητικά
Επί της ουσίας όντως μπορεί αυτό το συμπλήρωμα να βοηθάει. Εγώ παίρνω εδώ και περίπου ένα μήνα Ωμεγα3,σπαθοχορτο,κτλ και δεν είδα ουσιαστικά σχεδόν καμία διαφορά…Τουλάχιστον ακόμη…
Επίσης είμαι μαζί σου όσον αφορά τα φάρμακα γιατί είχα την δυσάρεστη εμπειρία να τα γευτώ και να νιώσω όλες τις παρενέργειες του κόσμου επάνω μου…
Βεβαίως με βοήθησαν αλλά το τρέμουλο και η νύστα κατά την διάρκεια της μέρας(xanax)ήταν εντελώς απογοητευτικά
Γνώμη μου είναι να είμαστε λίγο πιο χαλαροί με όλα αυτά και όποιος θέλει μπορεί απλά να το χρησιμοποιήσει λαμβάνοντας υπόψη του φυσικά ότι ενδεχομένως να μην τον βοηθήσει και καθόλου…
Οτιδήποτε βεβαίως καινούριο και φυσικό είναι πάντα καλοδεχούμενο από εμένα…
Αν εχεις πολυ αγχος ουτε 5 lexotanil μαζι δε πιανουν. Το θεμα ειναι οτι 5 λεξ μαζι μπορει να σε στειλουν -ενω 5 καζεινες εστω και συμπυκνωμενες δε νομιζω..
Απλα πιστευω οτι μαζι με τα αλλα 435 συμπληρωματα διατροφης πρεπει καποιος να ξερει και αυτο το 436ο.
Τωρα, γιατι ακομα δεν το ειχαμε μαθει μεχρι σημερα ,δε με αφορα ,αφου απο σημερα πιστευω οτι καποιοι θα βοηθηθουν απο αυτο ,μεσα απο εδω.