ο καθενας οφειλει στο εαυτο του να ειναι ανεξαρτητος και να μην εχει αναγκη για να ζησει καποιον αλλο. ας πιασει δουλεια. κ να πλενει τα δικα της πιατα.
Printable View
ο καθενας οφειλει στο εαυτο του να ειναι ανεξαρτητος και να μην εχει αναγκη για να ζησει καποιον αλλο. ας πιασει δουλεια. κ να πλενει τα δικα της πιατα.
Μιλάμε να έχει δουλειά τόση ώρα.
ε, τοτε? τι αναγκη τον εχει?ας κατσει κ μονη της με τουσ φιλους κ τους γνωστους της.
Quote:
Originally posted by lightbluepath
Αν όμως σε χωρίσει επειδή δεν του κάνεις τα καπρίτσια τι κάνεις τότε;
σαν τι να κανεις?
αφου δεν τα βρισκεις με ενα ανθρωπο χωριζεις τι αλλο κανεις?
νομιζεις οτι μια γυναικα που νιωθει οτι καταπιεζεται απο τον αντρα της, οτι θα κανει μαζι του το καλυτερο σεξ? δεν παει ετσι. πρεπει να νιωθεις κ κατι για τον αλλο για να λειτουργησεις ερωτικα. οποτε μια γυναικα που καταπιεζεται κ εχει κ δουλεια, δεν βλεπω πραγματικα τι να τον κανει τον αντρα-καταπιεστη.
Ρε παιδιά δεν μπορεί ο άνθρωπος να ζήσει μόνος του. Δεν ξέρω για σας, εγώ δεν μπορώ.
ποιος ειπε οτι μπορει?
αλλο το μονος καταμονος κ αλλο να εχει μια σχεση καταπιεσης.
μπορει να διωξει τον καταπιεστη κ να κανει σχεσεις πιο χαλαρες.
Κρίνο εσύ είπες ότι χωρίζεις.Quote:
Originally posted by krino
ποιος ειπε οτι μπορει?
Δεν είναι εύκολο ρε παιδιά να βρεις άντρα, είναι και λιγότεροι, είναι και οι περισσότεροι έτσι έχουν κουσούρια, άλλοι απατάνε άλλοι είναι καταπιεστές άλλοι γράφουν τη γυναίκα τους και χίλια δυο.Quote:
Originally posted by lucifer
επειδη καποιος χωριζει αυτο σημαινει οτι θα ζει κ ολομοναχος?
υαπαρχουν κ οι γνωστοι. μπορει να κανει κ καποια αλλη σχεση πιο χαλαρη στο μελλον.
Εξήγησα πιο πάνω. Όσο για τους γνωστούς, από κάποια ηλικία και μετά έχουν όλοι παντρευτεί και σε γράφουν ειδικά αν είσαι μόνος.
ε ναι λοιπον?Quote:
Κρίνο εσύ είπες ότι χωρίζεις.Quote:
ποιος ειπε οτι μπορει?
και εγω εχω χωρισει καμποσες φορες, αλλα εκανα νεα σχεση.
Δεν εμεινα μονος.
συμβιβασου κι εσυ λιγο αν δεν βρισκεις κ καιγεσαι να βρεις. κοψε αυτο που σου ειναι λιγοτερο σημαντικο.Quote:
Δεν είναι εύκολο ρε παιδιά να βρεις άντρα, είναι και λιγότεροι, είναι και οι περισσότεροι έτσι έχουν κουσούρια, άλλοι απατάνε άλλοι είναι καταπιεστές άλλοι γράφουν τη γυναίκα τους και χίλια δυο.Quote:
Originally posted by lucifer
Ωραία στο ξαναλέω ότι είναι δύσκολο να βρεις και ειδικά μετά από κάποια ηλικία, ειδικά αν είσαι γυναίκα. Εδώ δεν βρίσκω εγώ σε αυτή την ηλικία.Quote:
ε ναι λοιπον?
και εγω εχω χωρισει καμποσες φορες, αλλα εκανα νεα σχεση.
Δεν εμεινα μονος.