Originally Posted by
soft
xeexexxe!! ναι ετσι ο επιστημονας
αχχ!! ευτυχως που δεν κατεβασες τα σεντονακι σου παλι ,θα βαριομουν να τα διαβασω οπως παντα μπραβο προοδο βλεπω
πολυ το χαρηκα λολ :)
εχεις ενα τροπο και αυτος ειναι μεσα απο αυτα που εχεις διδαχτει ,Ξερεις κατι εναν ψυχολογο δεν τον καθοριζει μονο η γνωση ,αλλα και πολλα αλλα πραγματα μαζι Αλλα αυτα δεν σε ακουμπαν εσενα ποτε
δεν μπηκα μονο εγω ,αλλα εχουν μπει και αλλα κατα καιρους μελη ,που με τις αποψεις σου εχουν παρει δρομο μακρυ ,και αλαργινο
Και μετα απο ενα χρονο διαδαζω απο σενα ακριβως τα ιδια πραγματα ,την εγκυκλοπαιδεια προσωποποιημενη .Και ολα αυτα που ειπωθηκαν για σενα ηταν απλα ,μπαινακης ,βγαινακης ,Αχχ!! καλε μου αυτες οι ευαισθησιες σου !!!!
Και αν αυτο μπορεις να το καταλαβεις ,καλα θα ηταν να μην γραφεις σε αυτο το θεμα ,γιατι βλεπω οτι εχεις ενα θεμα να πεισεις τον αλλον οτι τα συναισθηματα και οι αναμνησεις του δεν ειναι real ,και η βαση παντα στη ερευνα στα βιβλια και στις στατιστικες μμμ!!!
και ποτε στο συναισθημα
ξερεις μετα απο αυτο υπαρχουν και αλλα ,τα οποια εσυ επίμονα ακυρωνεις παντα ,απλα για να περασεις τη γνωση την τρανη σου και τη μεγαλη
ΟΚ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ,,,,,,,,,,,, ,ΤΟ ΕΧΕΙΣ
Αλλα σε αυτο το θεμα δεν ξερω ,τι ζορι τραβας
Κανε καμια ψυχαναλυση για μενα Εχεις μια εμμονη βλεπω και μαλιστα μεγαλη να ακυρωνεις τα συναισθηματα ,και τις αναμνησεις
Οσες οσοι ,επεσαν θυματα βιασμου ειναι στη φαντασια τους και να το βλεπουν και αντικειμενικα
παλι καλα που εχουμε εσενα εδω μεσα ,για να μας πεισεις ,οτι δεν παιζει το σεναριο ,του πονου και της στιγμης που καποιος σου αφαιρει ,παιρνει κατι απο σενα ΕΥΤΥΧΩΣ ΡΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ
εγω θα πρεπει να δοξαζω τους θεους αν τυχω στο γραφειο σου
που ευχομαι και κανω ταμα να μη πεσω ποτε στη ζωη μου πανω σου
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕς ΣΠΟΥΔΕΣ
κανα ταξιδακι δεν θα ξαναπας ?????
για να παρει λιγο το μαλο σου αερα βρε παιδι μου ,σε κανα αλλο σχολειο ???
ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΜΟΙ xaxaxaxxa!!! :D
ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΡΑΓΕ ????????