:p:pQuote:
Originally posted by krino
Quote:
Originally posted by Adzik
το εχουμε συζητησει αυτο... δεν δεχεται εκπτωσεισ..
ειλικρινα εχω πεσει απο τα συννεφα.....
ρε θα τα παρω ε?
μηπως σου φοραει και μπουργκα?
Printable View
:p:pQuote:
Quote:
το εχουμε συζητησει αυτο... δεν δεχεται εκπτωσεισ..
ειλικρινα εχω πεσει απο τα συννεφα.....
ρε θα τα παρω ε?
μηπως σου φοραει και μπουργκα?
ΚΑΙ ΝΑΙ.. ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ..ΤΟΤΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ..Quote:
Αντα,
θα μιλησω γενικα,
γιατι και τους δυο σας εχω στην ιδια θεση.
Το ηξερα οτι ο μιχαλης ειναι ζηλιαρης και ανασφαλης,
αλλα πιστευα οτι θα μπορουσε να το κοντρολαρει.
Τωρα που διαβασα οσα εγραψες, ειλικρινα δεν ξερω τι να πω....
Περα που μου φαινεται μεσαιωνικο ολο αυτο σαν θεση,
ειναι και απαραδεκτο απο καθε αποψη.
Επειδη εχω γνωρισει παρα πολλα παντρεμενα ζευγαρια,
που η γυναικα συνηθως απατουσε τον αντρα της (στη σουινγκοκαριερα μου :P ) ενας απο τους λογους που αναφερεις ηταν και αυτος.
Η γυναικα συνηθως εγκλωβισμενη, εμπλεκε σε πραγματα που δεν ηθελε στην ουσια.
Σπρωγμενη απο την πιεση, τελικα αντιδρουσε σε οτι χειροτερο μπορεις να φανταστεις.
Να πεις του μιχαλακη καταρην οτι εχει προβλημα, και καλο θα ηταν να το λυσει, και δεν σου κανω πλακα, χρειαζεται βοηθεια ειδικου για ολο αυτο, κατι που βεβαια αποκλειεται να το παραδεχτει.
Δεν ειναι οτι δεν σου εχει εμπιστοσυνη, αλλα δεν εχει εμπιστοσυνη στον εαυτο του.
Τωρα οσο σε αφορα,
μην δεχεσε αλλο να καταπιεζεσε και να γινεται η ζωη σου μαυρη.
ΕΙΠΑΜΕ..ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΜΑΙ ΤΟΟΣΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΥ... ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ.. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ..
Εισαι ανθρωπος και μετα τα υπολοιπα.
Αν ο μιχαλης δεν σου εχει εμπιστοσυνη - η φοβαται τους ομορφονιους και επιδοξους γαμπρους, αυτο ειναι ελλειμα δικο του και οχι κατι που πρεπει εσυ να κανεις κατι για αυτο.
ΚΟΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΑΜΕΣΑ!
πες του οτι αυριο εγω θα βγω με την ταδε παρεα και θα εχει και 5 αντρες μαζι.
Αν σου πει μα και μου, απαντησε του, λυσε το προβλημα σου και θα νιωσεις μια χαρα.....
Τι θα σου πει? σε χωριζω?
Δεν το κοβω, εκει που σου χρωστουσαν, θα σου παρουν και το βοδι δηλαδη?
Σε προειδοποιω οτι αν δεν αντιδρασεις αμεσα, σε λιγο καιρο θα εχεις καταθλιψη γιατι θα μιλας μονο με τους τοιχους.....
αααα και κατι τελευταιο,
αυτες τις πιπες, πες του μιχαλη αμα εχει @@ να ερθει να μου τα πει καταφατσα.... τον εχω στειλει για τσαι με την μια.
Ασχετως βεβαια που ειναι γνωστο οτι δεν τολμαει, ειπα να πεταξω την ατακα μου....
Ευχομαι συντομα καλα νεα.
ΚΙ ΕΓΩ Κρινε μου..δεν θεωρω κατι τετοιο λογο χωρισμου...
πολλων τσακομων ναι ..χωρισμου ομωσ οχι...
αααα και κατι τελευταιο,
αυτες τις πιπες, πες του μιχαλη αμα εχει @@ να ερθει να μου τα πει καταφατσα.... τον εχω στειλει για τσαι με την μια.
Ασχετως βεβαια που ειναι γνωστο οτι δεν τολμαει, ειπα να πεταξω την ατακα μου....
:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P..
κανονικα θα επρεπε να ανοιξω θεμα με αλλο νικ.. και να τα πω.. γιατι θα επρεπε να ειναι ανωνυμο.και να μην μπορεσει ο Μιχαλησ μου να παισει πανω σε αυτο το θεμα...
ποιοσ θελει να βγαινουν τα προσωπικα του στην φωρα..?.. απλωσ εγω δεν εχω προβλημα..και εσεισ ειστε οι φιλοι μου..
η απαντηση του εδω ειναι..Quote:
Quote:
Originally posted by RainAndWind
Πήγαινε ματάκια μου σε κάποιον ειδικό,έναν ψυχολόγο να σε μάθει τους τρόπους.
τι ψυχολογο και κολοκυθια μωρε?
του λες του αλλου, παω για καφε με τους ταδε (και εχει και αντρες μεσα :D ) και αυτο που σου λεω ειναι σοβαρεψου.
Αυτο ειναι ο τροπος.
Που θα βρει το κουραγιο ο αλλος να πει οτι εχει προβλημα επειδη η γυναικα μου πηγε για καφε με μικτη παρεα? η και ακομα με ενα παλιο μου φιλο?
Θα αρχισουν να πεφτουν οι λεμονοκουπες.... :cool:
εννοειτε πωσ κανενασ αποτουσ παντρεμενουσ φιλουσ μασ δεν αφηνει την γυναικα του να βγει μονο με αντρεσ...
..μικτη παρεα.. που να βρουμε?..αφου ολοι εργαζονται αναποδα.. εχουμε κοινη φιλη ..μα ειναι στην αλλη ακρη τησ Αθηνασ... που να τρεχει...
εδω γελασα...χεχεχεεχεχε..Quote:
Originally posted by elena72
adzik,,,
τοσο κουκλα που εισαι πια γυναικα θα σε ηθελε στη παρεα της?εγω παντως με μια θεα σαν εσενα θα ενιωθα τερας,,,,,αρα δεν φταις εσυ,,οι αλλες εχουν προβλημα,,,
σε ευχαριστω βρε Ελενακι μου.. ξερεισ ομωσ κατι?... ποτε δεν το παιζω ομορφη και δεν ξερω τι.. παντα γελαω πολυ και διακομωδω τον εαυτο μου.. δεν ντρεπομαι να ειμαι η ατσουμπαλη.. και πιστευω πωσ κανω τισ αλλεσ γυναικεσ να νιωθουν καλα μαζι μου.. αυτο που σιγουρα εχω παρατηρισει ειναι πωσ αμεσωσ γινονται αμυντικεσ..και το παιζουν κοντα μου υψιλοτερου επιπεδου.. κλπ.. μου κοζαρουν και φατσα καρτα το κομμωτηριο και το γαλλικο μανικοιουρ..τουσ..και ειναι ντιβεσ..
εγω γαλλικο δεν κανω.. γιατι χρησιμοποιω πολυ τα χερια μου..και δεν θα επιβιωναν .. ειναι και τα χρηματα.στην μεση..
με κανουν να νιωθω .. πιο χαζη η πιο .. δεν ξερω φτωχη..η λιγοτερο γκομενα.. η λιγοτερο ερωτικη.. η τελοσ παντων .. σε κατι που θα πω.. το σχολιο θα εμπεριεχει ενα \'\'αααααα....ετσι το κανεισ εσυ... μααλιστα μαλιστα..\'\' στυλ.. δεν ξερω αν με καταλαβαινεισ..
κι ετσι τελικα νιωθω πωσ ουτε ταιριαζω ουτε και θελω να ταιριαζω σε τετοιεσ παρεεσ..
επισεισ εχω να πω πωσ .. πραγματικα θεωρω ολεσ τισ γυναικεσ ομορφεσ ειναι ολα θεμα γοητειασ και αυτοπεποιθησησ... και καποιασ εξωτερικησ περιποιησησ.. ενα ταιριαστο ντυσιμο και κουρεμα.. δεν θελει κατι περισσοτερο για να ειναι μια γυναικα πολυ ελκυστικη.. και να νιωθει ετσι..Quote:
adzik,,,
τοσο κουκλα που εισαι πια γυναικα θα σε ηθελε στη παρεα της?εγω παντως με μια θεα σαν εσενα θα ενιωθα τερας,,,,,αρα δεν φταις εσυ,,οι αλλες εχουν προβλημα,,,
ακου εκει τερασ... δεν ντρεπεσαι να λεσ τετοια για τον εαυτο σου?...να σου δειξω εγω Makeovers... με χτενισματα να δεισ αλλαγεσ...για δες το διαφορετικα :):):):) σε φιλω γλυκα!!!
υ.γ
ειναι η σαρα ντεσικα παρκερ ωραια? ε μην τρελαθω....εγεινε ομωσ συμβολο ακομη και ομορφιασ..ειναι ολα θεμα στυλ...:):):)
εδω ξαναγελασα...χεχεχεQuote:
Quote:
adzik,,,
τοσο κουκλα που εισαι
το συμπερασμα,
και οι κουκλες μερικες φορες αντιμετωπιζουν σοβαρα προβληματα στη ζωη τους.
ξαναλεω.. δεν ειναι αυτο το μεγαλο μου προβλημα..και εχεισ δικιο...επισεισ θα πω πωσ ο αντρασ μου ειναι διαβητικοσ..πωσ εχω εχω τασεισ καταθλυψησ και βαρια μορφη ψωριασησ.. αν συνεχισω?...χεχεεχε...σε πειραζω.. εχεισ δικιο.!!!Quote:
Originally posted by mariafound
Adzik θα μιλησω κ ας με κραξετε.Μακαρι αυτο να ειναι το μοναδικο σοβαρο προβλημα που θα αντιμετωπισεις στην ζωη σου.
Quote:
εδω ξαναγελασα...χεχεχεQuote:
Quote:
adzik,,,
τοσο κουκλα που εισαι
το συμπερασμα,
και οι κουκλες μερικες φορες αντιμετωπιζουν σοβαρα προβληματα στη ζωη τους.
:P:P:P
θα σου απαντησω σε λιγη ωρα....
τωρα τρεχω αλλου
Βασικα asxetus, αλλα εχεις σκεφτει να....σπουδασεις κατι?
Ειχα δει στο θεμα το αλλο με τις διημιουργιες ενα λινκ που πεταξες με την Καλων Τεχνων. Εχεις σκεφτει για εκει τιποτα? Αφου το εχεις που το εχεις μεσα σου το καλιτεχνικο κομματι απο οσο διαπιστωσα τουλαχιστον, εεε δε πας να το καλλιεργησεις..?
Ξερω οτι δεν ειναι ευκολο για τον καθενα να αφιερωσει χρονο σε σχολη, παρολα αυτα , αααααααααν μπορεις (τα αν εξαρτωνται απο εσενα εδω και αλλους παραγοντες) , δεν εχεις να χασεις τιποτα να κανεις μια αιτηση..! Και οταν με το καλο σε δεχτουνε μετα χααααααλαρααααα και οποτε τελειωσεις...!
Ειχα παλιοτερα συμφοιτητριες που ηταν απο 35 μεχρι 45 στη σχολη μου...
Δουλευαν κανονικα, παρακολουθουσαν καποια εργαστηρια βασικα και ερχοντουσαν.
Μια συγκεκριμενη-respect ειχε μαλιστα και 2 παιδακια, 1 και 3 αντιστοιχα και θυμαμαι τα \"εβλεπα\" απο τοτε που ερχοταν εγγυος στην σχολη :)
ναι εχω σπουδασει και ειμαι ακριβωσ το ατομο που τελειωνει μια σχολη και αρχιζει μια αλλη ..οχι επειδη χρειαζεται αλλα επειδη τησ αρεσει... εχω παει σε 4 σχολεσ..εχω τελειωσει τισ 2.. ειχα ξεκινησει μια 5 μα .. εμεινα εγκυοσ..και οι ορμονεσ μου δεν με αφηνανε σε ησυχεια..χεχεχεχ..Quote:
Originally posted by Boltseed
Βασικα asxetus, αλλα εχεις σκεφτει να....σπουδασεις κατι?
Ειχα δει στο θεμα το αλλο με τις διημιουργιες ενα λινκ που πεταξες με την Καλων Τεχνων. Εχεις σκεφτει για εκει τιποτα? Αφου το εχεις που το εχεις μεσα σου το καλιτεχνικο κομματι απο οσο διαπιστωσα τουλαχιστον, εεε δε πας να το καλλιεργησεις..?
Ξερω οτι δεν ειναι ευκολο για τον καθενα να αφιερωσει χρονο σε σχολη, παρολα αυτα , αααααααααν μπορεις (τα αν εξαρτωνται απο εσενα εδω και αλλους παραγοντες) , δεν εχεις να χασεις τιποτα να κανεις μια αιτηση..! Και οταν με το καλο σε δεχτουνε μετα χααααααλαρααααα και οποτε τελειωσεις...!
Ειχα παλιοτερα συμφοιτητριες που ηταν απο 35 μεχρι 45 στη σχολη μου...
Δουλευαν κανονικα, παρακολουθουσαν καποια εργαστηρια βασικα και ερχοντουσαν.
Μια συγκεκριμενη-respect ειχε μαλιστα και 2 παιδακια, 1 και 3 αντιστοιχα και θυμαμαι τα \"εβλεπα\" απο τοτε που ερχοταν εγγυος στην σχολη :)
δεν ειναι πωσ φτιαχνω προβληματα επειδη βαριεμαι..θα μπορουσα πιστεψε με να το παρω σαν προσβολη..
μακαρι να ειχα αυτη την πολυτελεια πιστεψε με...:):):):):)
Quote:
η απαντηση του εδω ειναι..Quote:
Quote:
Originally posted by RainAndWind
Πήγαινε ματάκια μου σε κάποιον ειδικό,έναν ψυχολόγο να σε μάθει τους τρόπους.
τι ψυχολογο και κολοκυθια μωρε?
του λες του αλλου, παω για καφε με τους ταδε (και εχει και αντρες μεσα :D ) και αυτο που σου λεω ειναι σοβαρεψου.
Αυτο ειναι ο τροπος.
Που θα βρει το κουραγιο ο αλλος να πει οτι εχει προβλημα επειδη η γυναικα μου πηγε για καφε με μικτη παρεα? η και ακομα με ενα παλιο μου φιλο?
Θα αρχισουν να πεφτουν οι λεμονοκουπες.... :cool:
εννοειτε πωσ κανενασ αποτουσ παντρεμενουσ φιλουσ μασ δεν αφηνει την γυναικα του να βγει μονο με αντρεσ...
..μικτη παρεα.. που να βρουμε?..αφου ολοι εργαζονται αναποδα.. εχουμε κοινη φιλη ..μα ειναι στην αλλη ακρη τησ Αθηνασ... που να τρεχει...
πες του οτι ο κρινος οταν και αμα παντρευτει,
θα \"αφηνει\" την γυναικα του να κανει οτι της κανει κεφι :P
Ακουσε ομως εδω,
βλεπω οτι το προβλημα σας τελικα ειναι λιγο περιπλοκο.....
και οχι ο \"ασφυκτικος\" μιχαλης.
Το προβλημα του μιχαλη ειναι οτι κανει οτι μπορει για να αντεχει το λουκι του και μεχρι εκει.
Μια υποθεση δυο συντροφων δεν παει ετσι.
Εφοσον λενε οτι ταιριαζουν, κανεις οτι μπορεις για να αντεξει και ο αλλος, και ετσι να αντεξει και η σχεση.
Αυτο ξερεις λειτουργει αμφιδρομα.
Εχετε προβλημα και ειτε θα το λυσετε,
ειτε θα το καταπιείτε, ειτε θα εκραγειτε.
Διαλεχτε.......
Δεν μπορω να προτεινω σε κανενα μιχαλη αν θα αφηνει την γυναικα του να βγει μονος του.
Ας της βαλει και μπαλα στο ποδι για να εχει το κεφαλι του ησυχο.
Εκεινο ομως που λεω, ειναι οτι η δυσαρεσκεια σε μια σχεση μπορει αν δυναμωσει να την διαλυσει.
Και αυτο για ενα ανθρωπο που λεει οτι αγαπαει,
κατι πρεπει να του πει.
Εκτος αν εχει δεσει το γαιδαρο του,
και απλως εισαι εσυ που σκουζεις.....
ΚΑΙ ΝΑΙ.. ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ..ΤΟΤΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ..
ΚΙ ΕΓΩ Κρινε μου..δεν θεωρω κατι τετοιο λογο χωρισμου...
πολλων τσακομων ναι ..χωρισμου ομωσ οχι...
δεν νομιζω, δεν ειναι τετοιος ο μιχαλης.
Απλα θελει να τον πριζωσεις και να του πει με σοβαροτητα,
εχουμε προβλημα!
Απο την αλλη ρε αντα,
τι ζωη ειναι αυτη δλδ?
τσακωμοι?
ε αντε ενας γιατι ετυχε....
παραπανω ομως?
αυτη την ζωη ευχοσουνα?
σορρυ αλλα δεν αξιζει κατι τετοιο ουτε σε εσενα, ουτε στο μιχαλη.
Σας αξιζει μια σχεση χτισμενη με εμπιστοσυνη και σεβασμο πανω απο ολα.
Τα λουλουδια και τα αγαπη μου, δεν μου λενε τιποτα.
μπα εγω ουtε δενομαι ουτε γινομαι γαιδαροσ...ισωσ αυτο εινια το προβλημα:P:P
Quote:
μπα εγω ουtε δενομαι ουτε γινομαι γαιδαροσ...ισωσ αυτο εινια το προβλημα:P:P
για να σε δω....
:cool:
το έσωσες λίγο εδώ, γιατί το προηγούμενο μήνυμα ήταν.......Quote:
επισεισ εχω να πω πωσ .. πραγματικα θεωρω ολεσ τισ γυναικεσ ομορφεσ ειναι ολα θεμα γοητειασ και αυτοπεποιθησησ... και καποιασ εξωτερικησ περιποιησησ.. ενα ταιριαστο ντυσιμο και κουρεμα.. δεν θελει κατι περισσοτερο για να ειναι μια γυναικα πολυ ελκυστικη.. και να νιωθει ετσι..Quote:
adzik,,,
ακου εκει τερασ... δεν ντρεπεσαι να λεσ τετοια για τον εαυτο σου?...να σου δειξω εγω Makeovers... με χτενισματα να δεισ αλλαγεσ...για δες το διαφορετικα :):):):) σε φιλω γλυκα!!!
υ.γ
ειναι η σαρα ντεσικα παρκερ ωραια? ε μην τρελαθω....εγεινε ομωσ συμβολο ακομη και ομορφιασ..ειναι ολα θεμα στυλ...:):):)
πάντως, σχετικά με τα οικονομικά... είναι πολύ σκατοκατάσταση και το τσακίζει το ζευγάρι, ειδικά αν δεν υπάρχουν καλές βάσεις.
οπότε σου εύχομαι είτε να έχετε καλές βάσεις, είτε να βγείτε γρήγορα από τις οικονομικές δυσκολίες!