Είναι δύσκολα.. αλλα υπομονη.. τι αλλο να κανω.. εχω αλλους 5 μηνες
Printable View
Είναι δύσκολα.. αλλα υπομονη.. τι αλλο να κανω.. εχω αλλους 5 μηνες
το 1\\3 της θητειας ολοκληρωθηκε... εχω ακομα ρε γαμωτο... μου φαινεται ακομα βουνο.. πολυ στεναχωρια ρε παιδια... υουάχιστον να φυγει το καλοκαιρι... σκεφτομαι οτι τα φιλαρακια μου ειναι διακοπες και εγω μεσα πηζω... καμια φορα μου ερχεται να κλαψω. πολυ πικρα παιδια
τα φιλαρακια σου πηγαν στρατο; αν πηγαν φαγαν κι αυτοι καλοκαιρι μεσα και εισαι τυχεροσ που δε θα φασ και χειμωνα ολοκληρο,αν δεν πηγαν σκεψου οτι θα παν κι αυτοι καποτε και εσυ θα εισαι εξω κα θα αλλαξουν οι ρολοι.υπομονη αλλουσ 3 μηνεσ μετα το εξαμηνο δε θα καταλαβαινεισ τιποτα κατι μαγικο γινεται και συνιθιζεισ τοσο πολυ που ειναι σαν εισαι φανταροσ χρονια εγγυημενα εγω στην αρχη εβαζα τη στολη και με πιανε απελπισια μετα το εξαμηνο οταν με βλεπαν στο δρομο που βγαιναμε για δουλειεσ μου μιλουσαν και δε καταλαβαινα γιατι φορουσα τη στολη κι ολοι καταλαβαινανε οτι ημουν φανταροσ και θελαν να μου πουν μια καλη κουβεντα τελοσ παντων την ξεχνουσα τη στολη σαν να μη τη φορουσαQuote:
Originally posted by Kazan
το 1\\3 της θητειας ολοκληρωθηκε... εχω ακομα ρε γαμωτο... μου φαινεται ακομα βουνο.. πολυ στεναχωρια ρε παιδια... υουάχιστον να φυγει το καλοκαιρι... σκεφτομαι οτι τα φιλαρακια μου ειναι διακοπες και εγω μεσα πηζω... καμια φορα μου ερχεται να κλαψω. πολυ πικρα παιδια
Υπαρχουν γραμμες επικοινωνιες ψυχολογικης υποστηριξης φανταρων... θα τις βρειτε πολυ ευκολα με λιγο γκουγκλαρισμα
3μιση μήνες πλέον... χμμμ... ευτυχώς φεύγει το καλοκαίρι... Υπομονή.. πολύ δύσκολα είναι όμως παιδιά... μου λείπουνε τα πάντα απο τον έξω κόσμο... πίκρα..
6μιση μηνεσ.. λιγο εμεινε ακομα!
ειδεσ φιλε που τα καταφερεσ τωρα ερχονται και χριστουγεννα 6 μερεσ εξτρα αδεια κλπ και ειπαμε μετα ολα θα σου φαινονται πιο ευκολα εδω εβγαλεσ στρατο στα απλα θα κολωνεισ!!!