όλοι μπορεί να έχουμε λόγους.
άλλος το ρίχνει εκεί κι άλλος απλά προσέχει το σώμα του.
Printable View
όλοι μπορεί να έχουμε λόγους.
άλλος το ρίχνει εκεί κι άλλος απλά προσέχει το σώμα του.
Quote:
Originally posted by Lou!..
αγαπητε βασιλη,
κατ αρχην δεν εχω κατι μαζι σου.
ουτε προβλημα με τις διαφορετικες αποψεις εχω. αρχιζω κ εχω προβλημα οταν ορισμενες διαφορετικες αποψεις ντυνονται με μανδυες \"απολυτου σωστου\" κ \"απολυτης αληθειας\" κλπ κλπ. (μονο το αγιο πνευμα δεν κατεβηκε για συμπαρασταση στην αποκαλυψη της αληθειας). τα ηθικιστικα ειναι που μου τη δινουν.
κ αν προσεξες, δεν σε ρωτησα γιατι εχεις διαφορετικη αποψη (γουστο σου καπελο σου), σε ρωτησα γιατι εχεις πρεμουρα με τις διαφορετικες αποψεις των αλλων (γιατι αν κ γραπτος λογος, η πρεμουρα εκπεμπεται). δυο τελειως διαφορετικες ερωτησεις.
Αγαπητή Lou
Διακρίνω μια εμπάθεια
Θα σε παρακαλούσα όταν αναφέρεσαι σε εμένα να το κάνεις με κοσμιοτερο τρόπο…
Το τι εκπροσωπώ και τι όχι δεν είναι θέμα προς συζήτηση…
Ούτε και αν έχω Πρεμούρα με κάτι και αν την εκπέμπω
Μπορείς να μου στείλεις προσωπικό μήνυμα για να διαμαρτυρηθείς
Εάν έχεις πρόβλημα με την παρουσία μου στο φόρουμ μπορείς να θέσεις θέμα αποχώρησης μου
αγαπητε βασιλη,
δεν εχω καποιο προβλημα μαζι σου, οπως σου προειπα!
οσον αφορα τον τροπο μου, εγω προσωπικα τον θεωρω κοσμιο, αλλα αν εσενα δεν σου αρεσει, μπορω να κανω μια προσπαθεια να εκφραζομαι κοσμιοτερα.
σιγα μη θεσω κ θεμα αποχωρησης σου απο το φορουμ! διαφωνουμε σε καποια πραγματα, αλλα μεχρι εκει. (ουτε ειναι το φορουμ τσιφλικι μου).
μηπως γινεσαι λιγo υπερβολικος?
τελος, αν γινεται, ελπιζω να μου/μας επιτρεπεις να εχουμε διαφορετικες αποψεις, εστω κ αν ειναι ανηθικες η παρανομες! (η αν παχαινουν!, ασχετο μεν, αλλα ετσι ελεγε ο oscar wilde, \"ολα τα ωραια πραγματα στη ζωη ειναι η ανηθικα, η παρανομα, η παχαινουν\").
αλλωστε ο καθενας αναλαμβανει τις ευθυνες του κ αν καποιος υποστηρικτης του διαζυγιου παει στην κολαση, να σαι σιγουρος οτι δεν θα σε παρει στο λαιμο του!
φιλικα
Lou!.. , μου αρέσει που προσπαθείς....:D
Βασικά βρε παιδιά ο Βασίλης είπε μια άποψη που εγώ την βρίσκω και αυτή σωστή γιατί το αποπαίρνετε το παιδί δηλαδή πρέπει με το \"παραμικρό\" να χωρίζουν τα ζευγάρια για αυτό έχουμε τόσα πολλά διαζύγια!
Janet ευχαριστώ για το «παιδί»
Δεν ξέρεις πόσο θα ήθελα να γυρνούσα στην ηλικία των 20 ετών όπου και δεν ήξερα το τι με περιμένει αργότερα….
Αγαπητή Λου το φόρουμ δεν είναι τσιφλίκι σου αλλά συμπεριφέρεσαι λες και είναι…
Δεν με ενδιαφέρει αν κάνεις προσπάθεια η όχι..
Το θέμα με εσένα είναι ότι προσπαθείς να εμφανίσεις τον εαυτό σου σαν προοδευτικό, με κανένα ηθικό κόλλημα κτλ αλλά τελικά από ότι φαίνεται είσαι ακριβώς το αντίθετο
Δείχνεις εμπάθεια σε όποιον αμφισβητεί τις απόψεις σου και τις πετάει στον καιάδα
Μάθετε να ελέγχετε τα συναισθήματα σας και να παραδέχεστε ότι ίσως η γνώμη σας ήταν εντελώς πρόχειρη και κυνική…
Μην προσπαθείτε να χαλιναγωγήσετε τις αντιδράσεις του κόσμου εφόσον αυτός διαφωνεί μαζί σας
Και κάτι ακόμη για το θέμα..
Η κοπέλα το έθεσε και κατόπιν εξαφανίστηκε..
Στη συνέχεια ο καθένας ερμηνεύει την κατάσταση και λέει τη γνώμη του βάση αυτών που υποθηκαν από τα υπόλοιπα μέλη και όχι από τον θεματοθετη…
Συμφωνω πολυ...κ γελαω με τον χαριτωμενο τροπο που τα γραφεις:) μ αρεσε πολυ keep:)Quote:
Originally posted by keep_walking
Αλλα καλο ειναι να ρωταμε πραγματα , οπως φροντιζεις επιμελως τον εαυτο σου ωστε να διεγειρεις σεξουαλικα τον συντροφο σου?
Αδιακριτη ερωτηση αλλα δεν εγινε...γιατι εαν ησουν πριν το γαμο 60 κιλα και τωρα εισαι 130 και ο συντροφος σου σε γνωρισε και σε παντρευτηκε λεπτη , ισως να μη τον ελκυεις σεξουαλικα πλεον.
Αλλα ολα αυτα ειναι υποθεσεις.
Ολοι αντι να κανουν τις απαραιτητες διευκρινιστικες ερωτησεις , το ριξανε στην αοριστολογια...και σε ψυχοτετοια (ενω σαφως το σκεφτηκαν ολοι...αλλα κανεις δεν εκανε την ερωτηση:P).
Συμφωνω με τον Βασιλη και δικαιουμε να χωσω για να επιβαλλω την αποψη μου...οταν με πνιγει η παραλογια:)
Να κανω λοιπον την ερωτηση μου στην θεματοθετρια.
Που προσωπικα νομιζεις οτι οφειλεται η σεξουαλικη αδιαφορια του αντρα σου?
Πιστευεις οτι εχεις μεριδιο ευθυνης ή ειναι αποκλειστικα δικο του θεμα?
Προσεχεις τον εαυτο σου απο αποψη εμφανισεως?
χεχε...το θυμαμαι αυτο. ηταν πολυ καλο.Quote:
Originally posted by keep_walking
ΥΓ. Μου θυμιζει ενα ανεκδοτο αυτο με το οτι εχασε ο Παναθηναϊκος αλλα δεν το θυμαμε για να το περιγραψω καλα,ενω η κοπελλα αναρωτιοταν τι τρεχει στην σχεση.
Αν η κοπελα δεν εβρισκε κανενα προβλημα στην σχεση της, προφανως κ δεν θα προβληματιζονταν κ μαλλον δεν θα εγραφε εδω...Quote:
Originally posted by VasilisA
Μπράβο σε μερικούς..
Η συμβουλή που δίνουν είναι η παρακάτω
Πονάει κεφάλι? Κόψει κεφάλι…
Αν είναι ποτέ δυνατόν να λέγονται τέτοια πράγματα..
Κι όμως λέγονται..
Τα παιδιά είναι τόσα χρόνια μαζί.. έχουν περάσει τόσα μαζί και επειδή ο άντρας βλέπει τσόντες πρέπει να χωρίσουν…
Έλα Χριστέ και Παναγιά
Η παροιμία βέβαια σε ξένο κ…λ.ο εκατό ξυλιές δε βγήκε τυχαία…
Ο άντρας την τσόντα την έχει στο μυαλό του όπως έχει και το ποδόσφαιρο..
Εγώ δεν βλέπω κανένα πρόβλημα στις σχέση σας…
Απο κει κ περα, ο καθενας μας το ιδιο θεμα το βλεπει κ φυσικα εχει δικαιωμα να το βλεπει διαφορετικα. Για μενα μπορει να ναι προβλημα, για σενα να μην ειναι καν..
Για μενα μπορει να εχει αξια η προσπαθεια κ μαλιστα πολυ σημαντικη, αν η σχεση μου νιωθω πώς ειναι τετοια. για αλλους οχι. αλοιμονο αν συμφωνουσαμε κ αν βλεπαμε ολοι με τον ιδιο τροπο. τοτε ολοι θα ταιριαζαμε με ολους. ευτυχως κατι τετοιο δεν συμβαινει.
Επι του θεματος τωρα, εγω πιστευω πώς αξιζει να προσπαθησεις κ εσυ κ μαζι βεβαια. αν το θελει και αυτος, τοτε μπορειτε να ρθειτε κ ακομα πιο κοντα και απο πριν. σεξουαλικα κ οχι μονο:)
Καλη επιτυχια!
.-Quote:
->μετα απο 940 μνμ εισαι ο πρωτος που μου το λεει. θα το σκεφτω.
-> οκ, δεν ειναι αναγκη κ να ταιριαξουμε, μπορουμε απλα να ειμαστε διαφορετικοι!
Το θέμα με εσένα είναι ότι προσπαθείς να εμφανίσεις τον εαυτό σου σαν προοδευτικό, με κανένα ηθικό κόλλημα κτλ αλλά τελικά από ότι φαίνεται είσαι ακριβώς το αντίθετο
-> σεβαστη η γνωμη σου.
Δείχνεις εμπάθεια σε όποιον αμφισβητεί τις απόψεις σου και τις πετάει στον καιάδα
-> οχι σε οποιον αμφισβητει τις αποψεις μου, κανεις λαθος εδω. σε οποιον προσπαθει να μειωνει τις αλλες αποψεις με \"απαπα\" κ \"πωπωπω\" κ ηθικολογιες.
Μάθετε να ελέγχετε τα συναισθήματα σας και να παραδέχεστε ότι ίσως η γνώμη σας ήταν εντελώς πρόχειρη και κυνική…
Μην προσπαθείτε να χαλιναγωγήσετε τις αντιδράσεις του κόσμου εφόσον αυτός διαφωνεί μαζί σας
-> αυτο λειτουργει γαντι κ για τους δυο μας, ε? πρωτου το ζητας απο τους αλλους, μαθε να το εφαρμοζεις κ εσυ με τους αλλους. μαθε πρωτα εσυ να ελεγχεις τα δικα σου συναισθηματα κ να σεβεσαι τις αλλοτριες γνωμες κ να μην προσπαθεις να προσυλητισεις αυτους των οποιων τη γνωμη βρισκεις απαραδεκτη, κ μετα να εισαι σιγουρος οτι θα εχεις αψογη μεταχειρηση απο ολους τους συμφορουμιτες.
Quote:
.-Quote:
-> οκ, δεν ειναι αναγκη κ να ταιριαξουμε, μπορουμε απλα να ειμαστε διαφορετικοι!
-> σεβαστη η γνωμη σου.
-> οχι σε οποιον αμφισβητει τις αποψεις μου, κανεις λαθος εδω. σε οποιον προσπαθει να μειωνει τις αλλες αποψεις με \"απαπα\" κ \"πωπωπω\" κ ηθικολογιες.
-> αυτο λειτουργει γαντι κ για τους δυο μας, ε? πρωτου το ζητας απο τους αλλους, μαθε να το εφαρμοζεις κ εσυ με τους αλλους. μαθε πρωτα εσυ να ελεγχεις τα δικα σου συναισθηματα κ να σεβεσαι τις αλλοτριες γνωμες κ να μην προσπαθεις να προσυλητισεις αυτους των οποιων τη γνωμη βρισκεις απαραδεκτη, κ μετα να εισαι σιγουρος οτι θα εχεις αψογη μεταχειρηση απο ολους τους συμφορουμιτες.
Ναι βρε Λου δίκαιο έχει ο άνθρωπος! Εσύ τι χώνεσαι σε σένα απευθύνθηκε? Η Θεοφανία ανέφερε κάτι για χωρισμούς ή κάτι τέτοιο εσύ τι παριστάνεις τον συνήγορο του \"διαβόλου\" και αυτό με τις διαφορετικές γνώμες και απόψεις είναι μια καραμέλα που συχνά πιπιλίζεται σε αυτό το φόρουμ, για να φέρετε τους άλλους σε δύσκολη θέση!
Συμφωνώ με janet. Χαχαχα
τζάνετ...συνηγόρους δεν έχω, και μάθε να διαβάζεις καλύτερα.Quote:
Originally posted by janet
Quote:
.-Quote:
-> σεβαστη η γνωμη σου.
Ναι βρε Λου δίκαιο έχει ο άνθρωπος! Εσύ τι χώνεσαι σε σένα απευθύνθηκε? Η Θεοφανία ανέφερε κάτι για χωρισμούς ή κάτι τέτοιο εσύ τι παριστάνεις τον συνήγορο του \"διαβόλου\" και αυτό με τις διαφορετικές γνώμες και απόψεις είναι μια καραμέλα που συχνά πιπιλίζεται σε αυτό το φόρουμ, για να φέρετε τους άλλους σε δύσκολη θέση!
Και μια που μιλάμε για συνηγόρους, τι σε κάνει να πιστεύεις πως ο Βασίλης είναι ανίκανος να μιλήσει για τον εαυτό του και πετάγεσαι συνέχεια?
τζάνετ , αν δεν ξέρεις τί είναι διάλογος , ενημερώσου.
γιατί όταν γίνεται, υπάρχουν διαφορετικές απόψεις.
όσο για τις καραμέλες μήπως να κοιταζες την τσέπη σου πρώτα ?
φιλικά
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
τζάνετ...συνηγόρους δεν έχω, και μάθε να διαβάζεις καλύτερα.Quote:
Originally posted by janet
Quote:
.-Quote:
-> σεβαστη η γνωμη σου.
Και μια που μιλάμε για συνηγόρους, τι σε κάνει να πιστεύεις πως ο Βασίλης είναι ανίκανος να μιλήσει για τον εαυτό του και πετάγεσαι συνέχεια?
Καλά μερικοι/ες είστε απίστευτοι και απορώ γιατί το συνεχίζετε.
Αγαπητή Θεοφανια δεν κατάλαβα τι προσπαθείς να κάνεις.
Δηλαδή όποιος τυχαίνει να συμφωνεί μαζί μου πρέπει αναγκαστικά να είναι και ο συνήγορος μου? Έτσι αντιλαμβάνεσαι εσύ τη διαφωνία?
Εξέφρασες μια άποψη για το θέμα την οποία την θεωρώ επιπόλαιη τουλάχιστον..
Πονάει κεφάλι- κόψει κεφάλι για μένα δεν υπάρχει…
Επιπολαιότητα τεράστια να προτρέπεις κάποιον να χωρίσει έστω και από το Internet και φυσικά άσχετα εάν προτρέξει να ακολουθήσει την «εντολή»σου ,χωρίς καλά καλά να έχεις λάβει υπόψη σου όλες τις παραμέτρους και έχοντας απλά τη δήλωση της θεματοθετριας.
Δηλαδή εγώ αν σας πω ότι με την γυναίκα μου δεν κάνω πια sex γιατί η ίδια δεν θέλει θα μου πείτε να χωρίσω και εγώ? Γιατί να μη θέλει να κάνει sex αλήθεια?
Ποιος φταίει για αυτό?
Αλήθεια εσείς τόσο εύκολα χωρίζετε? Δικαίωμα σας βεβαίως και καλά κάνετε εάν αυτό βρίσκετε σωστό. Ίσως ο άντρας που θα έχετε δίπλα σας θα ζει με την αγωνία μήπως του πέσει η λίμπιντο για κανα μήνα η τύχει να δει καμιά τσόντα
Θα πάρει πόδι μέχρι να πει κύμινο.
Σε μια σχέση υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που να μπερδεύονται και να χαλάει η σεξουαλική σχέση ενός ζευγαριού που θα ήταν ανευθυνότητα να βγάζαμε πόρισμα και μάλιστα και απόφαση στο φτερό ..
Διαφωνούμε είναι σαφές
Τώρα από εκεί και πέρα κάποια «φίλη»σου προφανώς, έντυσε αυτή την διαφωνία μου με τον μανδύα της ηθικολογίας και του συντηρητισμού επειδή τόλμησα να σας πω ότι η άποψη σας είναι πρόχειρη και ίσως και κακόδιατυπωμένη…