Originally posted by Lou!..
Quote:
Originally posted by keep_walking
Δηλαδη τωρα λες οτι δεν φταιει ο κρινο αλλα οι \"αλλοι\" που στηλιτευσαν την συμπεριφορα του?
Γιατι ειχαν απωθημενα και το nickname krino δεν τους αρεσε?
Λιγο τραβηγμενο δεν νομιζεις?
Ελπιζω να μην πιασουν να στηλιτευσουν τον keep_walking ή την lou!!!!!!!!
O καθεις ειναι υπευθυνος και λαμβανει αυτο που δινει.
οχι, δε λεω οτι \"δε φταιει ο κρινος αλλα οι αλλοι\", λεω οτι φταινε κ οι δυο μεριες κ it takes two to tango. κ το ποσο φταιει ο καθενας δεν εχει κ τοση σημασια στην τελικη, ουτε ειναι ευκολα διαχωρησιμο. εγω το βλεπω σαν ενα πακετο το παιχνιδι της \"βεντετας\", δε το βλεπω μεμονομενα απο την οπτικη γωνια κανενος.
κ το θεωρω ειρωνεια να κατηγορει καποιος τον αλλο για προσβολες χρησιμοποιωντας προσβλητικη γλωσσα! (ετσι το βλεπω εγω τουλαχιστον, μπορει να κανω κ λαθος)
ειναι σα να προσπαθεις να μαθεις σε ενα παιδι οτι η βια δεν ειναι καλη κ να το σπας στο ξυλο για να του το μαθεις!
αν εμενα αρχισουν να με προσβαλλουν, θα σκεφτω κατ αρχην αν εχουν καποια δικια, μηπως οντως θα πρεπει να αλλαξω κατι στη συμπεριφορα μου. μετα θα σκεφτω αν εχω ορεξη να αρχισω βεντετα, αν ναι, θα αρχισω να απανταω με τον ιδιο τροπο. αν οχι, θα το κλεισω με διαφορετικο τροπο (πχ σιωπη, η αναγνωριζω το μεριδιο μου κ βαζω ορια κ στη συμπεριφορα του αλλου ευγενικα ομως, ακομα κ αν με εχουν βρισει.)