Quote:
Originally posted by Lou!..
εδω που τα λεμε, το να ειναι ο \"περιπλοκος\" καποιος τελειως αγνωστος εινα λιγο απιθανο.
φτιαχνει το πιπερατο της υποθεσης.....
:D:D:D
Printable View
Quote:
εδω που τα λεμε, το να ειναι ο \"περιπλοκος\" καποιος τελειως αγνωστος εινα λιγο απιθανο.
φτιαχνει το πιπερατο της υποθεσης.....
:D:D:D
Τι λες ρε θέλεις να πεις έχει δίκιο που με είπε ψυχασθενή και καθυστερημένη;;;; Ψυχασθενής είναι βρισιά δεν είναι κατάσταση και καθυστερημένη δεν είμαι εκτός και αν υποννοείς αυτό. Κάτσε να φας ένα ρεπορτ.Quote:
εχω μια απορια σχετικα με την εξυβριση!
πχ λεμε καποια *******. αν ΔΕΝ ειναι *******, ο χαρακτηρισμος ειναι 100% εξυβριση, δεν υπαρχει αμφιβολια γι αυτο.
τι γινεται ομως αν πουμε ******* μια γυναικα η οποια κανει αυτο το επαγγελμα?
ομοιως και για αλλες περιπτωσεις. αν πχ πω τον πατερα μου καραφλα, που ειναι γλομπος ο ανθρωπος?
αν πω χοντρο, καποιον χοντρο η καθυστερημενο εναν οντως καθυστερημενο?
σε αυτες τις περιπτωσεις λογικα κριτηριο θα πρεπει να ειναι η προθεση να μειωσουμε η οχι τον αλλο, γιατι ο χαρακτηριοσμος απο μονος του δεν μπορει να θεωρηθει εξυβριση, αν περιγραφει μια ρεαλιστικη κατασταση!
καμια αλλη ιδεα?
ρε φιλε εγω το εχω ολο το 24 ωρο online.ουτε τον κωδικο δε θυμαμαι για να μπορω να μπαινοβγαινω.και εσυ για να ξερω κιολας,πως ειδες οτι εγω μπηκα στις 3.35?τι με παρακολουθεις?Quote:
Originally posted by strangerinthenight
Quote:
Originally posted by -DEMGAL23-
εγω ειμαι παντα οnline για αυτο ασε τις εξυπναδες καταλαβες?οτι ωρα και να μπεις ειμαι online γιατι το pc μου το εχω ανοιχτο.αντε ολοι την ειδανε εξυπνοι εδω μεσα.
οχι σημερα,
εκανες λογκιν στις 3.35 απο κει και περα βεβαια ξεκινανε υποθεσεις εργασιας....
σε εμενα το λες αυτο lightbluepath?
μόνο αυτό σε είπαν? σε είπαν και άλλα από ότι γράφεις στην αρχή του θέματοςQuote:
Originally posted by lightbluepath
Τι λες ρε θέλεις να πεις έχει δίκιο που με είπε ψυχασθενή και καθυστερημένη;;;; Ψυχασθενής είναι βρισιά δεν είναι κατάσταση και καθυστερημένη δεν είμαι εκτός και αν υποννοείς αυτό. Κάτσε να φας ένα ρεπορτ.
εγώ πάντως αν είπα κάτι πάνω στο θυμό μου και σε πείραξε σου ζητώ συγνώμη δεν τα εννοούσα οk?
βαρα οσα ρεπορτ θελεις λαιτ, ο προβληματισμος ειναι γενικος και δεν βλεπω πουθενα να αναφερομαι σε εσενα. δε σε φοβαμαι.
και επειδη σε καποια φαση το θεμα με ειχε απασχολησει σοβαρα, γιατι βριστηκα με μια φιλη μου, πηγα και σε νομικο βιβλιοπωλειο και βρηκα ενα βιβλιο ειδικα για την εξυβριση. και φυσικα αυτος ο προβληματισμος υπαρχει και εκει.
και ο συγγραφεας του βιβλιου ειχε παρει την τοποθετηση οτι αν πχ πει καποιος κοσμια εναν καθυστερημενο \"καθυστερημενο\", δεν ειναι εξυβριση γιατι ειναι η περιγραφη της πραγματικοτητας.
απο εκει κ περα ρωταω κ αλλες αποψεις επι του θεματος.
Στη λου το λέω αλλά πάει και σε σένα αν συμφωνείς μαζί της.Quote:
Ποιόν καθυστερημένο ρε; Είμαι εγώ καθυστερημένη;;;;Πωωω τι άλλο θα ακούσω σε αυτό το site. Έλεος δηλαδή κάθε καρυδιάς καρύδι γράφει ότι της κατέβει εδώ μέσα.Quote:
βαρα οσα ρεπορτ θελεις λαιτ, ο προβληματισμος ειναι γενικος και δεν βλεπω πουθενα να αναφερομαι σε εσενα. δε σε φοβαμαι.
και επειδη σε καποια φαση το θεμα με ειχε απασχολησει σοβαρα, γιατι βριστηκα με μια φιλη μου, πηγα και σε νομικο βιβλιοπωλειο και βρηκα ενα βιβλιο ειδικα για την εξυβριση. και φυσικα αυτος ο προβληματισμος υπαρχει και εκει.
και ο συγγραφεας του βιβλιου ειχε παρει την τοποθετηση οτι αν πχ πει καποιος κοσμια εναν καθυστερημενο \"καθυστερημενο\", δεν ειναι εξυβριση γιατι ειναι η περιγραφη της πραγματικοτητας.
δηλαδη θα με κανεις και εμενα report αν συμφωνω μαζι της?Quote:
Στη λου το λέω αλλά πάει και σε σένα αν συμφωνείς μαζί της.Quote:
Εννοείται.Quote:
δηλαδη θα με κανεις και εμενα report αν συμφωνω μαζι της?
Quote:
ρε φιλε εγω το εχω ολο το 24 ωρο online.ουτε τον κωδικο δε θυμαμαι για να μπορω να μπαινοβγαινω.και εσυ για να ξερω κιολας,πως ειδες οτι εγω μπηκα στις 3.35?τι με παρακολουθεις?Quote:
Quote:
εγω ειμαι παντα οnline για αυτο ασε τις εξυπναδες καταλαβες?οτι ωρα και να μπεις ειμαι online γιατι το pc μου το εχω ανοιχτο.αντε ολοι την ειδανε εξυπνοι εδω μεσα.
οχι σημερα,
μπα κανει πολυ ζεστη για κατι τετοιο.
Οσο για το πως ειδα τι ωρα μπηκες, αυτο δεν σε αφορα.
τι εννοειται?και τι θα κανεις report?αφου δεν ποσταρα κατι που να γραφει αυτο το πραγμα.
γιατι εχεις καμια μυγα και μυγιαζεσαι? βλεπεις να αναφερομαι πουθενα σε εσενα? και οχι καθυστερημενη εγω προσωπικα δε νομιζω οτι εισαι.Quote:
Ποιόν καθυστερημένο ρε; Είμαι εγώ καθυστερημένη;;;;Πωωω τι άλλο θα ακούσω σε αυτό το site. Έλεος δηλαδή κάθε καρυδιάς καρύδι γράφει ότι της κατέβει εδώ μέσα.Quote:
Έκανες quote αυτά που γράφει η άλλη άρα σημαίνει ότι συμφωνείς μαζί της.Quote:
τι εννοειται?και τι θα κανεις report?αφου δεν ποσταρα κατι που να γραφει αυτο το πραγμα.
τι δεν με αφορα?μιλας για μενα και δε με αφορα?αφορα το φορουμ ομως,γιατι στο φορουμ το επισημανες αυτο το πραγμα.για πες λοιπον εδω στο υπολοιπο φορουμ,πως ειδες οτι εγω συνδεθηκα στις 3.35?Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
οχι σημερα,
ρε φιλε εγω το εχω ολο το 24 ωρο online.ουτε τον κωδικο δε θυμαμαι για να μπορω να μπαινοβγαινω.και εσυ για να ξερω κιολας,πως ειδες οτι εγω μπηκα στις 3.35?τι με παρακολουθεις?
μπα κανει πολυ ζεστη για κατι τετοιο.
Οσο για το πως ειδα τι ωρα μπηκες, αυτο δεν σε αφορα.