15 χρονια ζαλη-ασταθεια..οχι σε μεγαλο βαθμο βεβαια..αλλα με εχει παρει πολυ απο κατω..δεν την παλευω αλλο..ειμαι 29χρ και δεν εχω ευχαριστηθει τιποτα.φοβαμαι παντα μην με πιασει περισσοτερο..και απο κοινωνικη ζωη μηδεν..
Printable View
15 χρονια ζαλη-ασταθεια..οχι σε μεγαλο βαθμο βεβαια..αλλα με εχει παρει πολυ απο κατω..δεν την παλευω αλλο..ειμαι 29χρ και δεν εχω ευχαριστηθει τιποτα.φοβαμαι παντα μην με πιασει περισσοτερο..και απο κοινωνικη ζωη μηδεν..
Ζώζα,ζάλη από ψυχολογικό ε?Φαντάζομαι τόσα χρόνια θα τα έχεις ψάξει όλα τα υπόλοιπα,αναιμίες κλπ.Πηγαίνεις σε κάποιον ψυχολόγο/ψυχίατρο?
κορινα ναι εχω ψαξει πολλα..οποτε θεωρω πως ειναι ψυχολογικο..σε ψυχολογο ψυχιατρο δεν παω..παλιοτερα ειχα παρει ladose για ενα χρονο...αλλα στα σωματικα δεν ειδα τρελη βελτιωση ..τωρα κανω ομοιοπαθητικη..σε τι να ελπισουμε?πιστευω οτι δεν υπαρχει λυση...αν το αγχος ειναι πολυ και γεννιεται μεσα μας
σημερα εχω να παω σε γαμο..θα χτυπησω μισο ξαναξακι...πριν και ο θεος βοηθος..κρατιεμαι απο τον αντρα μου οταν με πιανει ασταθεια σε κατι τετοια..το μεσημερι η μανα μου μου τα χωσε..λεει(τοσο ωραια και εχεις κλειστει στο καβουκι σου?αντε παρτο αλλιως ..περνανε τα χρονια...και εχει τοσο ΔΙΚΙΟ..
korina ναι εχω παει απλα καμια φορα προσπαθω να πεισω τον εαυτο μυ οτι ειναι μονο στο μυαλο μυ κ δν τα καταφερνω ..κ οταν με ποιανει τρομαζω κ θελω να στο σπιτι...κ φοβαμαι να βγω σε καποιο μερος με πολυ κοσμο..
ζωζα οσο το κρατας και το σκεφτεσαι τοσο θα συνεχιζει...αν εχεις κανει ολες τι εξετασεις και δν εχεις τιπτοα παθολογικο..απλα οταν σε ποιανει να σκεφτεσαι οτι ειναι κατι που το εχεις πολυ καιρο δν ειναι κατι καινουριο οποτε δν χρειαζεται να με τρομαζει...κ δν ξερω αν εχεις καποια σχεση αλλα αν δν εχεις θα σε βοηθησει πολυ να βρεις..και μν μενεις στο σπιτι ειναι το χειροτερο βρες καινουρια ατομα ...να κανεις βολτες καποιο ταξιδι αλλα μν μεινεις κλεισμενη ...γτ ειναι το χειροτερο που μπορεις να κανεις στον εαυτο σου:)
παιδια καθως διαβαζα τα μυνηματα σας ενιωθα μια ανακουφιση....υπαρχουν τοσα πολλα ατομα εδω μεσα αλλα κ εκει εξω που υποφερουν απο αγχοςν και διταραχες!!!!εγω υποφερω απο ολα αυτα που περιγραφετε ολοι εδω και 2 χρονια,στην αρχη τ ενιωθα καθε μερα ειχα φτασει σε σημειο να σηκονομαι απο το κραβατι και ν νιωθω ασταθεια βαρυ σωμα και ολα τ σχετικα!!!το τελευταιο 6μηνο ειμαι αρκετα καλα πιο πολυ με πιανει μια στεναχωρια χωρις λογο μεσα στην ψυχη μου εναν φοβο σαν εσωτερικο κλαμα.....ενα σφιξιμο στο κεφαλι ενα περιεργο βουλωμα στα αυτια καμια φορα οταν πεφτω για υπνο απο την πολυ κουραση νιωθω σαν υπερενταση σαν ζααδα ετσι περιεργα!!!!!τι ν πω ας ελπισω για ολους μας ολα αυτα καποτε ν γινουν παρελθον!!!!επιεσεις ν πω πως δεν εχω παει ποτε ψυχολογο ουτε εχω παρει ηρεμιτικα....εχω κανει μονο εξετεασεις οι οποιεσ παντα βγαινουν καλα μονο χαμηλος αιματοκριτης!!τι ν πω ευχομαι ολα ν πανε καλα γιατι οα ξεκινανε πο τις κακες σκεψεις που κανουμε....
κορινα οχι δν εχω παρει καποιο φαρμακο αλλα ουτε προκειται να παρω..απλα εχω φροντισει να κανω οτι με ευχαριστει κ να μν καθομαι να αναλυω τα παντα κ εχω δει αποτελεσμα..ειναι λαθος να λες δν εχω τιποτα...αντιθετως πρεπει να λες ειμαι ολο και καλυτερα κ ετσι θα φευγει..!!
aggelikoula μν ανησυχεις κ εγω 2 χρονια το εχω αλλα αρχιζει να φευγει σιγα σιγα...παντως ο χαμηλος αιματοκριτης πρκαλει ζαλαδες...οποτε αν παρεις καποια φαρμακευτικη αγωγη να σε περασει...ολα τα αλλα το σφηξιμο που λες ειναι ψυχολογικο απλω καποιες ωρες την ημερα να καθεσε λιγο μονη συ κ να σκεφτεσαι θετικα κ τι μπορεις να κανεις οταν ερχεται η ζαλη συ...να μν σε ριχνει..εκεινη την ωρα κανε μια δουλεια βγες λιγο εξω μιλα με φιλους...αλλα οχι γι'αυτο το θεμα...αυτο θα το συζητας μονο με δικα συ ατομα εννοω με τους γονεις συ...η κ με καποιον ψυχολογο γτ μπορει να σε βοηθησει!
χαχα , λες και ακουω εμενα...Ειδικα αυτο για το κεφαλι καιτο βουλωμα στα αυτια...Το νιωθεις πιο εντονα οταν κινεισαι? Οταν καταπινεις νιωθεις περιεργ τα αυτια σου? Πωωω ρε συ....ειναι τοσο ιδια τα συμπτωματα...Τα ψυχωσωματικα περνανε , καλο θα ητανε να πας σε ψυχολογο...ΟΧΙ θεραπεια με φαρμακα..Μην μπλεξεις...Απλα ψυχολογο!!!!!!
ρε παιδια δεν ξερω αν θα ΄παω σ ψυχολογο τον εχω γλιτωσει 2 χρονια τωρα οποτε λεω ν συνεχισω ετσι τι ν πω.....πλεον νομιζω ειμαι καλα ενταξει δεν λεω υπαρουν στιγμες με αντονα σωματικα και υποφερω τν ωρα που με πιανουν δεν με χωρανε ταα ρουχα μου δεν ξερω τσαντιζομαι απογοκτευομαι χτυπιεμαι κιολας καμια φορα....κρισεις πανικου ευτυχως δεν παθαινω!!!!2 μερες εμειναν και περνω αδεια θα μ κανει κλο πιστευω παναγια μου!!!καλη δυναμη σε ολους...
βικακι ειμαι παντρεμενη και δοξα το θεο ο αντρουλης μου ειναι διπλα μου σε ολα..οπως εχω ξαναπει εχω και μια κορουλα πανεμορφη 2 ετων..το παλευω..ευτυχως εχω βοηθειες απο μαμα και πεθερα..ρε παιδια πιστευω οτι ισως αυτη η ασταθεια που εχω προερχεται απο το αισθημα παλμων που νιωθω ΠΑΝΤΑ..ΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 90-100 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ...πρεπει να ανυσυχησω?σε καρδιολογο δεν εχω παει ποτε φοβαμαι..απλα πριν 5 χρονια που ειχαμε ενα τροχαιο με τον αντρα μου μου εκαναν στα επειγοντα καρδιογραφημα..πιανει λετε?κανεις αλλος με αυτα τα συμπτωματα?
aggelikoula καλο ειναι να κανεις καποιο αθλημα το οποιο θα σε βοηθησει να εκτονωθεις..να κανεις πολυ συχνα ντουζ κ πραγματικα αν πιστεψεις κ πεις τελειωσε ...δν προκειται να ξαναερθει...το ειπα πριν λιγες μερες κ πραγματικα νιωθω υπεροχα κ δν με εχει ξαναποιασει!!
ειμαι 15 χρονων και εχω κανει ολες τις εξετασεις που υπαρχουν....πραγματικα δν ειναι τιποτα ο καρδιολογος ...ειναι σαν τον υπερηχο αλλα γινεται στην καρδια...ουτε πονας ουτε τιποτα...μν ανησυχεις πανε κ το πολυ πολυ να σε δωσει μια φαρμακευτικη αγωγη..και ειμαι σιγουρη πως θα σε πει να γυμναζεσε...κ να εισια παντα αισιοδοξη γτ το παιδι θα συνηθισει να σε βλεπει αγχωμενη κ θα τυ δημιουργησεις αγχος...γι'αυτο παλεψε το για την οικογενεια συ αλλα κ για εσενα...