Ε τοτε αφου εχεις παρει την αποφαση σου τι ρωτας?
Printable View
Ε τοτε αφου εχεις παρει την αποφαση σου τι ρωτας?
Μπορεις να τον ρωτησεις που χαθηκε...γιατι ξερεις ανθρωποι ειμαστε.
Μπορει να του ετυχε κατι σοβαρο...ή ακομα και κατι γελοιο που για αυτον να ηταν σοβαρο...
ρωταω γιατι θελω να επιβεβαιωσω αν ειμαι υπερβολικη και τρελη που συμπεριφερομαι ετσι..η οχι!δικιο εχεις σε αυτο που λες..βεβαια αν του απαντησω,θα πρεπει να απολογηθω και να βρω μια δικαιολογια εγω και οχι αυτος!:))
Υπερβολικη δε ξερω αμα εισαι, παντως για αρχη δε ξερεις τι θελεις ^_^\"
Quote:
ρωταω γιατι θελω να επιβεβαιωσω αν ειμαι υπερβολικη και τρελη που συμπεριφερομαι ετσι..η οχι!δικιο εχεις σε αυτο που λες..βεβαια αν του απαντησω,θα πρεπει να απολογηθω και να βρω μια δικαιολογια εγω και οχι αυτος!:))
Καλα αμα βαζεις σε σχεδιο τι θα πει...τι θα πεις εσυ μετα φεξε μου και γλυστρησα αυτα ειναι χαοτικες καταστασεις οπως το φερει η συζητηση.
το μονο που ξερω..ειναι οτι δεν ξερω τι θελω!!!:)))
keep walking εχεις δικιο..με αποσχολει πολυ το τι θα γινει μετα και δεν ζω το τωρα.αυτο ειναι το λαθος μου..αλλα οταν εισαι ανασφαλης,αυτα παθαινεις!!
Innak αν σου αρεσει πολυ ο κυριος,θα σου ελεγα να του δοσεις μια δευτερη ευκαιρια.Δες το ομως χαλαρα μαζι του.
Αν θες διαβασε ενα topic που ειχα ανοιξει πριν λιγο καιρο \'\'θελει ελευθερη σχεση\'\' γιατι ετσι οπως περιγραφεις τον τυπο μου θυμιζει υπερβολικα τον δικο μου,η μονη διαφορα ειναι οτι εμενα μου ειχε πει απο την αρχη τι ηθελε.
Η αποψη μου ειναι ή οτι ειναι αλλου ή οτι ψαχνοντε.Αν ξαναρχισεις παντως να εισαι προετοιμασμενη για επαναληψεις
:(
το τι μπορεις να κανεις, εξαρταται απο τι θελεις να πετυχεις....Quote:
Originally posted by Innak
remedy αν συμβαινουν αυτα που λες..τι μπορω να κανω??να του απαντησω σαν μη συμβαινει τιποτα και να συνεχισουμε απο εκει που το αφησαμε(υποτιμωντας ετσι τον εαυτο μου και πηγαινοντας με τις ορεξεις του)???η να γινω η σκυλα που θα του πει να παει απο εκει που ηρθε???η να τον ρωτησω που χαθηκε τοσο καιρο δειχνοντας ετσι οτι με ενοχλησε(-που επισης δεν ειναι καλο γιατι δε γινεται να εχουμε απαιτησεις απο τους αλλους χωρις να τους γνωριζουμε καλα)??
μπρος γκρεμος..κ πισω ρεμα!!
εσυ μου ειπες οτι το μονο που θελεις ειναι να εξαφανιστει αλλα χωρις να τον απορριψεις.
δεν ειναι αυτο το ζητουμενο τελικα?
θες κατι αλλο τωρα? και ποιο ειναι αυτο??????
tzeni1985 διαβασα το topic σου..σ ευχαριστω..θα προτιμουσα βεβαια και εμενα να μου ελεγε οτι δεν θελει κατι σοβαρο και οχι να \"παιζει\" μαζι μου...ουτε και εγω δεν θελω δεσμευσεις εξαλλου,20 χρονων ειμαι και πιστευω θα βρω χρονο και σιγουρα τον καταλληλο τυπο για σχεση...και σε καμια περιπτωση δεν ειναι αυτος!!!αλλα γιατι τοση υποκρισια και κοροιδια απο μερους του???αυτο δεν καταλαβαινω..εγω ημουν ενταξει απεναντι του...μερικοι ανθρωποι θελουν πολυ ξυλο,νομιζω!!!!:)
welcome to teh r3al world neo!Quote:
?αυτο δεν καταλαβαινω..εγω ημουν ενταξει απεναντι του...μερικοι ανθρωποι θελουν πολυ ξυλο,νομιζω!!!!:)
επισης να αναφερω πως στα τελευταια μηνυματα που μου εστειλε πριν λιγο..μου ελεγε πως με γουσταρει ενασ φιλοσ του{κοινος μας γνωστος} και αν θελω να μασ κανει το \"κονε\" !!!επιτελους μου λυθηκε η απορια γιατι με ενοχλει τοσον καιρο!!!!ρε παιδια...πειτε μου οτι ο τυπος ειναι ανεκδιηγητος και εγω δεν ειμαι τρελη!!!!
remedy..ανακαλω!!!!και μετα τις προσφατες εξελιξεις ειμαι πλεον σιγουρη πως θα του στειλω να παει στο δ...ο!!!!!
welcome to teh r3al world neo!
οχιιιιιιιιι!!!!θελω να παω στο ροζ συννεφακι που ζουσα καποτε!!!!!!:D
yeah, right!!!!!!Quote:
επισης να αναφερω πως στα τελευταια μηνυματα που μου εστειλε πριν λιγο..μου ελεγε πως με γουσταρει ενασ φιλοσ του{κοινος μας γνωστος} και αν θελω να μασ κανει το \"κονε\" !!!επιτελους μου λυθηκε η απορια γιατι με ενοχλει τοσον καιρο!!!!ρε παιδια...πειτε μου οτι ο τυπος ειναι ανεκδιηγητος και εγω δεν ειμαι τρελη!!!!
remedy..ανακαλω!!!!και μετα τις προσφατες εξελιξεις ειμαι πλεον σιγουρη πως θα του στειλω να παει στο δ...ο!!!!!
το αλλο με τον τοτο το ξερεις?
μικρο μου λαχανακι, μην ακους οτι μ...ια σου λεει ενα ανωριμο αγορι...
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δεν εχει τρελαθει εναν μηνα στα μηνυματα χωρις απαντηση για να σε πασαρει στον φιλο του!!!!!!!
αν επροκειτο γι αυτο, μετα τα 1-2 πρωτα θα σου ελεγε κατευθειαν τον λογο για να μην τρωει πορτα!!!!!
συνελθε!!!!!!!
ο λογος που στο ειπε ειναι
α)για να δει μια οποιαδηποτε αντιδραση εφοσον τοσο καιρο τον γραφεις οτι κι αν σου πει
β) για να περισωσει (κατα τα μυαλα που κουβαλαει) τον θιγμενο του εγωισμο απο τον ενα μηνα χιλοπιτα \"δεν με θες???ουτε εγω σε θελω,πλακα σου εκανα!\"
(ελεος που πιστεψες οτι εκανε σαν παλαβος τοσο καιρο για να σου κανει προξενιο. εκτος πια κι αν το κανει επαγγελματικα...)
Hey, Remedy, χαλας την πιατσα με το να εκθετεις τα πανουργα καμακιστικα σχεδια τετοιων ιδιοφυεστατων δον ζουαν!
Παντως indeed, ο τυπος ειναι ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ σκετη!!
Ακου εκει να μαθαινεις τωρα οτι ο ανθρωπος δουλευε σε γραφειο ευρεσεως σχεσης και ο πελατης ηταν ο φιλος του :D
Αρα για αυτο σε πιεζε τοσο καιρο..!
Αχ βρε Ινακ, το παρεξηγησες το παλικαρι μας^^\"
guys!!!ειρωνικα το ειπα..οτι επιτελους εμαθα!!!δεν το πιστεψα..αλλα και αληθεια να ηταν δεν θα με χαλουσε καθολου ο φιλος του..:P:P:P και πανω που ελεγα να ειμαι καλη μαζι του..μου ειπε να του απαντησω σε ενα μηνυμα και θα σταματησει να με ενοχλει...κριμα γιατι περνουσα τοσο καλα!!!!