απλα το ποσταρα γιατι κ αυτοι τα ιδια λενε.
το παν ειναι η αγαπη κ κολαση ειναι η ζωη χωρις χριστο κ πλησιους.
(εμενα πχ δε μου ταιριαζει κ πολυ αυτη η θεωρια)
Printable View
απλα το ποσταρα γιατι κ αυτοι τα ιδια λενε.
το παν ειναι η αγαπη κ κολαση ειναι η ζωη χωρις χριστο κ πλησιους.
(εμενα πχ δε μου ταιριαζει κ πολυ αυτη η θεωρια)
κανε μου μυνηση. απευθυνσου εκει που ξερεις... να δουμε ποιος θα χασει. να δουμε ποιος απο τους 2 μας θα ξοδεψει χρηματα. εγω η εσυ? παμε.
αντι να ζητησεις συγνωμη προτιμας να δειξεις ποσο αντρακι εισαι και ποσο αξιολυπητοι ειναι οσοι ζητανε ψυχολογικη υποστηριξη. καταλαβαινω σωστα;
δεν ζηταω συγγνωμη. και δεν ειναι αξιολυπητοι οσοι ζητανε ψυχ. υποστηρηξη. εσυ τα κανεις τραγικα και τα διαμορφωνεις οπως εσυ θες ΕΣΥ τα γεγονοτα, για αυτο ειπα πριν οτι εισαι προσωπο τραγικο. δεν θα παιξω αλλο μαζι σου, βρες αλλου να παιξεις.Quote:
Originally posted by insect
αντι να ζητησεις συγνωμη προτιμας να δειξεις ποσο αντρακι εισαι και ποσο αξιολυπητοι ειναι οσοι ζητανε ψυχολογικη υποστηριξη. καταλαβαινω σωστα;
ειμαι ενα κλικ προτου προχωρησω σε καταγγελια στο διεθνες δικαστηριο της Χαγης
http://www.icj-cij.org/homepage/mail.php
περιμενω την αμμεση απαντηση σου και οι ευθυνες θα ειναι αναλογες ως προς το ποστο του καθενος.
τοι μηνυμα μου θα ειναι το εξης
Dear Sirs,
I want to report the website www.e-psychology.gr/forum for appearing itself as a support forum for people in need of psychological support but instead the forum administrators allow a number of people/nicknames who use the forum to threat patients and visitors, , or to make fun of them and humiliate them.
.
το οτι θα στηλεις μυνημα στο δικαστηριο μην νομιζεις πως μετα απο αυτο δεν θα εχεις καμια συνεπεια.. θα κανεις καιρο να ξεμπλεξεις.. δεν ειναι παιδικη χαρα τα δικαστηρια. κριμα ρε γμτ που δεν εισαι φωστηρας, κριμα που κινδυνευεις να χασεις μια μαχη που ακομα δεν αρχισε... ωστοσο.... ειμαι ετοιμος να αντιμετωπισω και την ποιο τολμηρη σου προκληση ! !Quote:
ειμαι ενα κλικ προτου προχωρησω σε καταγγελια στο διεθνες δικαστηριο της Χαγης
http://worldandpeople.wordpress.com/about/
περιμενω την αμμεση απαντηση σου και οι ευθυνες θα ειναι αναλογες ως προς το ποστο του καθενος.
τοι μηνυμα μου θα ειναι το εξης
Dear Sirs,
I want to report the website www.e-psychology.gr/forum for appearing itself as a support forum for people in need of psychological support but instead the forum administrators allow a number of people/nicknames who use the forum to threat patients and visitors, , or to make fun of them and humiliate them.
.
το εχεις παρει προσωπικα το θεμα. γιατι αραγε; αν διαβασεις το μηνυμα με προσοχη (μπορεις να χρησιμοποιησεις το google translator) θα δεις οτι δεν απευθυνομαι σε σενα προσωπικα. το αν εισαι στα καλα σου... δεν εχω καταλαβει ακομα. εχεις καποιο προβλημα με μενα;
Καλα εισαστε απιθανοι και οι δυο! Δεν παιζεστε με τιποτα!
Σταματηστε την πλακα! Ξεχνατε οτι εισαστε αδελφια απο την ιδια ουσια!
το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.Quote:
το εχεις παρει προσωπικα το θεμα. γιατι αραγε; αν διαβασεις το μηνυμα με προσοχη (μπορεις να χρησιμοποιησεις το google translator) θα δεις οτι δεν απευθυνομαι σε σενα προσωπικα. το αν εισαι στα καλα σου... δεν εχω καταλαβει ακομα. εχεις καποιο προβλημα με μενα;
σοβαρα; με ποια κατηγορια;
δεν ειναι απιστευτη η εκπαιδευση στην ελλαδα. μαθαμε αντι να ζηταμε συγνωμη οταν ενοχλουμε/ προσβαλουμε καποιον να εχουμε το θρασσος να τον απειλησουμε και να δωσουμε και συνεχεια.
εχω να παω καπου σε λιγο. φροντισε να ημερισεις και να σκεφτεις με καθαρο μυαλο προτου γραψεις παλι το οτιδηποτε παραχθει απο τα νευρα σου. εφοσον δειξεις πως εχεις την διαθεση να κατανοησεις το γεγονος οτι με προσεβαλες και δειξεις καποια αλλαγη προς το καλυτερο απεναντι μου δεν θα εχω κανενα λογο να συνεχισω αυτο που εσυ ξεκινησες.
το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
με απειλεις ξανα; κακως.
ακους τον θυμο σου και δεν σκεφτεσαι ποσο ομορφα και γλυκα σου μιλαω εδω και αρκετη ωρα.
το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.Quote:
με απειλεις ξανα; κακως.
ακους τον θυμο σου και δεν σκεφτεσαι ποσο ομορφα και γλυκα σου μιλαω εδω και αρκετη ωρα.
καποιος υπευθυνος του φορουμ να τον μαζεψει και να παρει τα απαραιτητα μετρα προτου αρχισω τις διαδικασιες για προστασια σωματικης μου ακαιρεοτητας.
selas-selas, το προχωρησες πολυ το θεμα και με υποτιμας ενω ειχα ολη την καλη διαθεση να δω καποιο ιχνος μεταμελειας απο σενα.
αδυνατω να συνεχισω την συζητηση με εναν ανθρωπο που συνεχιζει διαρκως τις απειλες και λεει
συγχαριτηρια φιλαρακι και συγχαριτηρια σε ολους (και ειδικα στους υπευθυνους του e-psychology) οσους συμμετειχαν αθορυβα σε μια απιστευτης μορφης επιθεση εις βαρος μου.Quote:
Originally posted by selas-selas
με απειλεις ξανα; κακως.
Δεν θα το ξεχασω ποτε.