wow men ωραια τα πες
Printable View
wow men ωραια τα πες
φυσικα και δεν γινετε να αποδιχτει φιλε ποσ το κακο ειναι καλο.δηλαδη το μαυρο ασπρο(τοκανα το λογοπεγνιον μου παλι :D )
Οι περισοτεροι χασικλιδες που γνοριζω μπικαν τουλαχιστον 2 φορες ψυχιατριο μονο απο αφτον τον λογο.ασε τα κουσουρια που εχουν, επι8ετικοτιτα , νευρα, δεν μπορουν να σινενοηθουν με τον κοσμο, ακρεα κυκλο8ημικοτητα....και καποτε ηταν ιγηεαστατοι να φανταστεις... φαντασου ποσο θα βλαψουν ενα ατομο που ιδι εχει προβληματα... ποσο 8α τα επιδινοσει... μαμησετα.. εδω τα ελενχομενα και σκοτονουν... ΜeVs... διμουργια μουσικηηης.... αν ισε μουσικοφιλη κιολας κ αρχισεις να φτιαχvεις μελοδιες οποσ ακριβος τις νιοθεις (ιδικα οταν θα ισε σε μανιακο επισοδιο και τα σινεσθηματα σου 8α ξεχιλιζουν :P ) και οχι να σιμβιβαζεσε με οτι κυκλοφορει ΤΟΤΕ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ .. !!
natarajia δεν ξερω αν τα λεσ καλα δεν εχω παρει ναρκωτικα ποτε ετσι απεξω που το βλεπω ειναι καθαρα θεμα οργανισμου εσυ και γω μπορει να πινουμε απο ενα μπουκαλι κρασι τη μερα για χρονια και γω να παθω ζημια κι εσυ να θαψεισ και τα εγγονια σου ολοι εχουν διαφορετικεσ αντοχεσ σε οποιοδηποτε πραγμα ολα αυτα που χεισ γραψει αφορουν ατομα που δεν παιρνουν φαρμακα η me παιρνει φαρμακα και κατα κανενα τροπο δεν πρεπει να παιζει με αυτα εχω καει απο τα φαρμακα και ξερω πωσ ειναι τα φαρμακα απο μονα τουσ ειναι επικινδυνα οχι να κανεισ και πειραματα ειναι σαν να βαζεισ οινοπνευμα για να σβησεισ τη φωτια η φωτια θα αναψει και τα ξυλα(πνευματικη ικανοτητα) θα καουν πιο γρηγορα κι ετσι θα σβησει η φωτια αλλα που θα βρεισ ξυλα την επομενη φορα δε ξερω.αν δεν καταλαβαινεισ τι γραφω ειναι απο το καψιμο μου
το μαυρο το μονο κακο π κανει (εκτος απο τον εθισμο) ειναι να σου βγαλει στην φορα καποια προυπαρχουσα ψυχωση.κατα τα αλλα ειναι πολυ πιο αθωο απο αλκοολια και λοιπα.την γυμναστικη γιατι την αποριπτεις???η ενδορφινες κωλολενε!:DDDDD
Με την ιδια λογικη να επιτρεψουμε και την ελευθερη οπλοκατοχη , χωρις μαλιστα και πολλες γραφειοκρατιες, ωστε να ειναι ευκολο να αγορασουμε ενα πιστολι πχ απο μαγαζια ,απλα δειχνοντας την ταυτοτητα μας.
Οπως η καναβη μπορει να χρησιμοποιηθει για λιγη διασκεδαση ή σαν φαρμακο,
ετσι και τα οπλα να χρησιμοποιηθουν για την προστασια της ιδιας μας της ζωης.Δεν νομιζω να διαφωνεις οτι η προστασια της ζωης μας ειναι κατι που πρεπει να το εχουμε σε χαμηλη προτεραιοτητα. Ειδικα τωρα που εχουμε αυξημενη εγκληματικοτητα, ενα οπλο ποτε δε ξερεις πότε θα σου φανει χρησιμο, και εννοω κυριως για χρηση εκφοβισμου προς αυτον που θελει να μας κανει κακο ωστε να κανει πισω και να φυγει.
Βεβαια ομως οπως πολυ σωστα ειπες
αυτο ισχυει και στα 2 , και στην χρηση της καναβης και στην οπλοκατοχη. Η καναβη στα χερια ενος ευθραστου χαρακτηρα θα τον βοηθησει να σαπισει την ζωη του, να χασει την δουλεια του, να απομακρυνθει απο οικογενεια'φιλους, να χασει τα ενδιαφεροντα του, κυριως ψυχολογικες συνεπειες.Το ιδιο ισχυει και στα οπλα, στα χερια ενος ευθραστου χαρακτηρα μπορουν να εχουν καταστρεπτικες συνεπειες , σωματικες εδω ομως. Αντιθετα στα χερια ενος δυνατου χαρακτηρα η καναβη θα γινει ενας φιλος και οχι συμπληρωμα της ζωης του , περα απο ενα ευχαριστο μεσο διασκεδασης αναμεσα στα αλλα που θα εχει. Το ιδιο ειναι και στα οπλα , στα χερια ενος δυνατου χαρακτηρα θα του σωσουν την ζωη του χωρις να γινουν επικινδυνα για ζωες αλλων αθωων (ή και του εαυτου του)Quote:
Ο γενικος κανονας που ισχυει ειναι οτι αν εχεις ενα σταθεροποιημενο χαρακτηρα που εχει περασει το σταδιο της αυτογνωσιας, συνηθως σου κανει καλο. Ενω αντιθετα αν η ψυχολογικη σου κατασταση ειναι ευθραυστη, συνηθως σε οδηγει σε ασχημα μονοποτια.
Επισης κατι αλλο κοινο που εχουν αυτα τα 2 , οπως λεει και το λινκ δηλαδη για την καναβη, ειναι οτι θα προσφερουν πολλα οικονομικα εσοδα στην χωρα μας. Δε νομιζω να υπαρχουν πιο κερδοφορες βιομηχανιες στον κοσμο σαν αυτες τις αγοραπωλησιας οπλων. Οποτε και θα ανεβουν τα εσοδα, αλλα και θα ανεβει και η ασφαλεια μας.
Οποτε, αν ειναι να επιτρεψουμε την καναβη, ας επιτρεψουμε και την οπλοκατοχη. Σωστα δεν τα λεω?
Εγω εδω σαν πιο εμπειρη
Τι θελεις να πω ??
Να σου πω ,Αλλα ειπες οτι δεν θα ερθεις σε αντιπαραθεση
Και αλλοι εδω μπορει να μην θελουν να το πουν αποψεις ,αλλα εγω δεν θα βαλω λινγκ ,παρα την προσωπικη μου εμπειρια και μονο και πως το αισθανθηκα εγω
Δεν ημουν και ο φιλοσοφος με μπαφους ουτε της ανωτατης ,Αλλα καμενο χαρτι ,και τελειωμενο
Αυτα που λες για μενα προσωπικα ειναι επικινδυνα ,σε ενα σαιτ τετοιο
μετα απο 4 μηνες ξανα ελα να μας πεις ,ποιοτητα τιμη και προελευση
Ξεχασα κατι ??:confused:
εγω εξακολουθω να πιστευω πως ειναι απλα ενα χορτο. απλα επεξεργασμενο τωρα. σαν την σπανακοπιτα ενα πραμα.
τωρα κατα ποσο εχει επειδεινωση την ψυχωση μου δεν ξερω παντως απο παλιοτερα τωρα ειμαι πιο ηρεμη. απλα ισως να μαι πιο αφηρημενη αν καπνισω 5 μερες απανωτα πχ.
δεν το βλεπω κακο να το μονιμοποιουσανε.........θα ηταν και μια λυση στην οικονομικη κριση μας
αλλωστε τα φαρμακα που παιρνω μου μειωνουνε τις παρενεργεις του μπαφου......δεν νιωθω οπως οι αλλοι φιλοι μου. οποτε ισως μπορω να καπνισω περισσοτερο απο αυτους, το μονο που ισως να μου προκαλεσει ειναι εμετος
E τοτε καπνιζε , κανε ντουμανι απο μπαφοκαπνο ολο το σπιτι. Επισης μην μεινεις μονο στο χορτο, αλλα προχωρα και σε αλλα ωραια πραγματα. Ενα εξτασι ποιος σου ειπε οτι δεν ηρεμει? Μια χαρα ηρεμει,χαλαρωνει και σε κανει να χαμογελας κιολας. Επισης και η ηρωινη ηρεμει. Εχω δει μια φορα εναν πρεζακια πριν παρει την δοση του ποσο αγχος και φοβισμενος ηταν, και μολις μετα πηρε την δοση του , ηταν ηρεμος και χαλαρος. Συμπερασμα: η ηρωινη κανει καλο. Συμπερασμα στο συμπερασμα: να την νομιμοποιησουμε και αυτη.
http://www.youtube.com/watch?v=xEht8tKKwVQ
Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τι ανοιγεις thread να το συζητησεις, απο την στιγμη που δεν θες να το συζητησεις , αν μετα απο 4 σελιδες με ατομα που προσπαθουν να σου πουν κατι, επιμενεις στο "δε ξερω τι λετε, αλλα εγω θα συνεχιζω να καπνιζω επειδη.. ετσι".
Στο κατω κατω εισαι μεγαλο κοριτσι, υπευθυνη για το τι κανεις στο σωμα σου.
Ξερεις τι κακα σου κανει το χορτο [που ειναι σαν σπανακοπιτα οπως ειπες] , οποτε αφου ξερεις και αφου συνεχιζεις, εισαι υπευθυνη 100% για τον εαυτο σου τωρα.
Το φορα ειναι για να σου δωσει εξτρα αποψεις απλα , οχι να σου αλλαξει την ζωη. Την ζωη σου εσυ η ιδια θα την αλλαξεις. Εσυ και μονο εσυ. Aν με το χορτο η ζωη σου πιστευεις οτι ειναι μια χαρα ενταξει και δεν σου ανακατευει κανενα αλλο θεμα στην ζωη σου , τοτε τι να πω, συνεχισε το , μακαρι να εχεις δικαιο. Αν παρολα αυτα δεν εχεις δικαιο, να ξερεις οτι η ζημια που σου κανεις θα ειναι ανεπανορθωτη και οταν θα το μετανοιωσεις μετα απο καιρο και θα ευχεσαι να γυρνουσες τον χρονο πισω να αλλαζες καποια πραγματα, δεν θα μπορεις και θα ειναι αργα.
ur the boss
ειδε κανεις ενα ντοκιμαντερ προσφατα στο σκαι?για τις 20 πιο επικινδυνες ουσιες?η καναβη ηταν στο 19 το αλκοολ στο 5 νομιζω και ο καπνος στο 8.καλα αμα συγκρινεις και τα οπλα με ενα φυτο ........
βρε μι , πώς το σκέφτηκες αυτό με τη σπανακόπιτα?
χαχαχαχα!
σκέψου απλά πως όλοι οι εθισμοί είναι κάτι άσχημο.
το να εξαρτάσαι από το οτιδήποτε.
τα ναρκωτικά δν ξέρεις πως θα σου τη φέρουν.
εγώ π.χ. κάπνιζα λίγο χόρτο.
ποτέ δν μου άρεσε.
όταν άρχισε να κάνω χρήση κόκας, εθίστηκα.
ήταν το ναρκωτικό που μου άρεσε τρελά.
σκέψου λοιπόν πως κι εσένα σου αρέσει το χόρτο.
μπορεί εύκολα να εθιστείς.
ήξερα άνθρωπο που αν δν κάπνιζε δν μπορούσε να κοιμηθεί.
είπατε κάπου για την πρέζα.
δν είναι απαραίτητο κάποιος που θα κάνει χόρτο να φτάσει στην πρέζα.
ωστόσο όσοι έφτασαν εκεί από χόρτο ξεκίνησαν.
δν ξυπνήσαν ένα πρωϊ και είπαν : σήμερα θα βαρέσω μια δόση.
εγώ πάντως θα σου ξαναπώ πως με ένα τσιγάρο ή και δύο τη μέρα είναι εθισμός.
το θέλεις ?
αν ναι πάω πάσο.
εσύ αποφασίζεις.
και ομως, χρησιμοποιησα τα ιδια ακριβως επιχειρηματα που χρησιμοποιουν οι καναβηδες για την νομιμοποιηση της, για να υποστηριξω την ελευθερη διακινηση οπλων . Δεν τα εβγαλα απο το μυαλο μου, ενα copy/paste εκανα απλα , και ειδα οτι λειτουργει.
Πραγματικα, δεν μου αρεσουν οι απαγορευσεις, προτιμω 1000 φορες να σε αφηνουν ελευθερο να κανεις κατι και να εχεις εσυ ο ιδιος την κριτικη ικανοτητα για το αν αυτο που κανεις ειναι καλο ή κακο για σενα και για τους γυρω σου. Απο την αλλη ομως οταν υπαρχει τοσο ελιπης πληροφορηση πανω στο θεμα και το ενα ακρο λεει "η καναβη ειναι σαν την ηρωινη" και το αλλο ακρο λεει "η καναβη θεραπευει τον καρκινο" , καπου εκει αρχιζεις και αναρωτιεσαι.
Χωρις να θελω να θελω να κανω γενικευσεις,
οσους εχω δει , πραγματικα 100% οσους χρηστες εχω δει , καπως ετσι πηγε η πορεια τους:
-ενα τσιγαρακι μονο με μεγαλη παρεα μια φορα το εξαμηνο και αυτο για το καλαμπουρι
-δυο τσιγαρακια με μεγαλη παρεα
-ενα τσιγαρακι με μικρη παρεα , μια φορα στο τοσο
-ενα τσιγαρακι με μικρη παρεα , μια φορα την βδομαδα
-ενα τσιγαρακι με μικρη παρεα , 2-4 φορες την βδομαδα
-ενα τσιγαρακι σχεδον καθε μερα
καπου εδω να πω οτι στην αρχη το κινητρο ειναι "το κανω για διασκεδαση" , και οσο περναει ο καιρος αυτο αλλαζει και γινεται "δεν εχω κατι καλυτερο να κανω". Δηλαδη απο το "το κανω απο επιλογη" παμε στο "το κανω επειδη δεν εχω επιλογη".
Αυτος ειναι ο μεγαλυτερος κινδυνος της καναβης , ο εθισμος ,
Απο χημικης αποψης ακομα τα πραγματα δεν εχουν ξεκαθαρισει για το τι κανει στο σωμα μας, και παρολο που λενε οτι σε φερνει ενα βημα πιο κοντα στον καρκινο του πνευμονα , θα προτιμουσα το "δεν ειναι πιο επικινδυνη απο τον αλκοολισμο".
Παρολα αυτα απο αλλες αποψεις, σε κανει ζομπι , σε εθιζει , σε στελνει στην κοσμαρα σου.
Και για οσους λενε "ενας που το ελεγχει θα ειναι ενταξει" τοτε να του πει καποιος "χαιρω πολυ, κατι μας ειπες τωρα". Οποιος παρολα αυτα μπορει (μπορει, οχι νομιζει οτι μπορει), μαγκια του και μπραβο του.
Δε ξερω αμα τωρα ειναι τυχαιο ή οχι, αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω γνωρισει κοσμο που να εχει σταματησει το τσιγαραλικι , στο φουλ , τουλαχιστον οχι αφου κατεστρεψε πρωτα αρκετους τομεις στην ζωη του και χρειαστηκε να ξυπνησει αναγκαστικα.
αυτο το επιχειρημα μου θυμιζει μια παιδικη φιλη τον καιρο του δημοτικου. ηταν παντελως σκραπας ηδη απο τοτε και ισχυριζοταν για να παινευεται για την εξυπναδα της, οτι και ο αινσταιν ηταν κουμπουρας στο σχολειο.
τελικα ομως (τι εκπληξη) δεν ανακαλυψε την θεωρια της σχετικοτητας!!!!! σταματησε το σχολειο στα 12 και παντρευτηκε στα 15, ζωντας εκτοτε μια θλιβερη ζωη νοικοκυρας...
μπορει στην θεωρια να συμβαινουν ολα αυτα περι συνειδητοτητας και ευσυνειδησιας. ελα ομως που στην πραξη, κολλανε στην χρηση ΑΚΡΙΒΩΣ τα ατομα που δεν θα επρεπε!!! τυχαιο?δεν νομιζω..... τα ανελευθερα ατομα, που χρειαζονται δεκανικια για να πορευθουν, ασχολουνται με την χρηση και την υπερασπιση της γιατι τα 'αλλα" εχουν πολυ περισσοτερες "ουσιες" στον εγκεφαλο τους για να πορευθουν , απο καθε ηλιθιο χορτο...
προσωπικα δεν εχω γνωρισει κανενα ατομο που να "του εκανε καλο" η χρηση, ουτε κανενα συνειδητοποιημενο και σταθεροποιημενο που να εκανε χρηση..αυτα τα ευαγγελιζονται οι καμμενοι για να τονωνουν την αυτοεικονα τους και οι εθισμενοι επικροτουν...
οσο για την αποποινικοποιηση, εγω ειμαι υπερ. και οχι μονο του μαυρου, αλλα και των σκληρων ναρκωτικων. υπο τον ορο η χρηση να γινεται στα νοσοκομεια με παρακολουθηση ιατρου και να απαγορευεται με αυστηρες ποινες οπουδηποτε αλλου, καθως και η εμπορια τους..εκει να δεις χαρα, οι εμποροι...
αυτο το λες σαν γιατρος η σαν εθισμενος? γιατι οι ερευνες αλλα λενε...αλλα και η απλη παρατηρηση το ιδιο...μιλανε για κολλλλλλλλλληματα τρελλα και καμμενους εγκεφαλους...
λες "φυτο" για να φαινεται κατι αθωο? ολα τα δηλητηρια προερχονται απο φυτα..
ποτε δεν καταλαβα την συγκριση των εθισμων μεταξυ τους που ειναι το αγαπημενο επιχειρημα των χρηστων.
γιατι πρεπει να θετεις το πλαστο διλλημα :χασις η αλκοολ? σου ειπε κανεις να κοψεις το χασις και να γινεις αλκοολικος?
ουτε χασις , ουτε αλκοολ ειναι η απαντηση. απλο...
Ασχετο με το θεμα, αλλα για την ιστορια,
ο Αινσταιν δεν ηταν κουμπουρας στο σχολειο. Αυτος ειναι απο τις πιο περιεργους και ταυτοχρωνα διαδεδομενους μυθους. Ειναι δυνατον να πιστεψουμε οτι ο ανθρωπος που σκεφτηκε και απεδειξε την θεωρια της σχετικοτητας, δεν ηξερε να κανει προσθεση στο δημοτικο???
http://en.wikipedia.org/wiki/User:Sa...tein_at_school
http://education.ezinemark.com/the-m...a8b097766.html
http://physics.about.com/b/2007/09/1...athematics.htm
Σχετικα προσφατα το ανακαλυψα και εγω, μιας και ακολουθουσα αυτον τον μυθο ο οποιος λεγεται απο πολλα ατομα για να δικαιολογησουν τους εαυτους τους.(και εγω επισης μεχρι ενος σημειου :)))