Ακόμα και το ποιό εξαίσιο έδεσμα να φαγωθεί , αν φαγωθεί θα μεταμορφωθεί σε σκατό.
(ατάκα από έναν άστεγο στην Αμερική πριν απο κάποια χρόνια)
Printable View
Ακόμα και το ποιό εξαίσιο έδεσμα να φαγωθεί , αν φαγωθεί θα μεταμορφωθεί σε σκατό.
(ατάκα από έναν άστεγο στην Αμερική πριν απο κάποια χρόνια)
Η ζωή πρέπει να γίνει κατανοητή προς τα πίσω, αλλά να βιωθεί προς τα εμπρός.
Η εμπειρία, λένε, κάνει σοφό τον άνθρωπο. Μεγάλη ανοησία! Αν δεν υπήρχε τίποτα πέρα από την εμπειρία, απλώς θα τρελαινόταν.
Σερεν Κίρκεγκορ
εμεις τα αγορακια ειμαστε σαν μεγαλα παιδακια. παιζουμε με αυτοκινητακια, αεροπλανακια, βαπορακια , σπιτακια, στρατιωτακια, και στο οσο μεγαλωνουμε τοσο περισσοτερο απομακρυνομαστε απο τον δολοφονο που λεγεται νιατα.
μαυρα κορακια, κοκκινα κορακια.
(πρεπει να το ξερετε αυτο. ειναι απο ελληνικη ταινια του παλαιου κινηματογραφου)
Τα θύματα των προηγούμενων πολέμων είναι οι θύτες των επόμενων πολέμων.
Μία λέξη. Ωχ.
Βρε insect, δεν έχεις άλλη δουλειά να κάνεις ; βγες και λίγο έξω, στον κόσμο, αν έχεις τις ιδέες και εφαρμόζεις στην πράξη τα ωραία λόγια που μεταφέρεις εδώ ο κόσμος θα σε αγαπήσει.
Βγαίνω Ιωάννη. Δεν έχω πολλούς φίλους αλλά έχω αρκετούς γνωστούς και βγαίνω όταν έχω χρόνο και μπορούν και εκείνοι.
Ο βάτραχος λένε πρίγκηπας δεν ξαναγίνεται. Τουλάχιστον ας προσπαθήσει να είναι ένας τίμιος βάτραχος.
Για σήμερα Dorothy Rowe
"Ο παραδοσιακός ρόλος της γυναίκας επιτάσσει ότι μπορεί να επιτύχει την ολοκλήρωσή της (τη βίωση της ύπαρξής της) μέσα από τη φροντίδα της για την οικογένειά της (σχέσεις με τους άλλους) και ότι αν δεν παντρευτεί και δεν κάνει παιδιά (δηλαδή αν έχει απορριφθεί και εγκαταλειφθεί), είναι άνθρωπος χωρίς καμιά αξία (εκμηδενισμένη). Κατά συνέπεια η προσδοκία για τις γυναίκες είναι ότι πρέπει να είναι άτομα προσανατολισμένα στους άλλους, δηλαδή εξωστρεφείς."
"Με το διάβασμα κατάλαβα πως δεν ήμουν υποχρεωμένη να ζω αποκλειστικά μέσα στις απειλές και στην πεζότητα της εξωτερικής πραγματικότητας."
"Όταν νιώθουμε απειλούμενοι, καταφεύγουμε στη θέση που μας παρέχει τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια σε μια δεδομένη στιγμή."
"Η απώλεια μας αφήνει μια κληρονομιά θλίψης, και αν είμαστε λογικοί, την αναγνωρίζουμε και τη ζούμε, αντί να την αποφεύγουμε, επειδή με την αποδοχή της θλίψης μας αυξάνουμε τις πιθανότητές μας για μελλοντική ευτυχία."
"Τίποτε δεν επηρεάζει τόσο αρνητικά το σεξ όσο η πλήξη."
Πλάκα κάνεις; Ή το κρύβεις ;
Εγώ ήθελα να πω με αυτό που σου έγγραψα, αν είσαι νέο παιδί 20 - 30 ετών πιο πάνω πιο κάτω δεν κάνει να σκέφτεσαι απαισιόδοξα. Κάνεις ζημιά του εαυτού σου και κάποτε θα το μετανοιώσεις πικρά. Αντί να σε παίρνει από κάτω εκμεταλλεύσου την κάθε στιγμή, την κάθε ευκαιρία που σου παρουσιάζεται και να σκέφτεσαι πάντα αισιόδοξα.
Μερικές φορές σκέφτομαι αρκετά απαισιόδοξα. Άλλες φορές είμαι πιο αισιόδοξος. Δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες. Κατά βάση η αντίληψη μου και ο λόγος μου επηρεάζεται και από τους συνομιλητές μου. Δηλαδή αν μου πεις εσύ Ιωάννη, σήμερα έχουμε θάλασσα αλλά κάποια στιγμή μπορεί να μην έχουμε θάλασσα θα σου πω Ναι Ιωάννη αλλά γιατί σε νοιάζει αφού θάλασσα θα έχουμε για πολύ καιρό ακόμα. Ένα κομμάτι της πραγματικότητας μου είναι και όσες φάτσες βλέπω εκεί έξω οι οποίες αρκετές φορές δείχνουν και ένα κομμάτι της συνολικής αλήθειας. Το ίδιο και εσύ. Αν σου πω Ιωάννη η γνώμη σου για μένα δεν σε νοιάζει είναι σαν να κλείνω τα μάτια σε ένα δικό μου ελάττωμα που δεν θέλω να διορθώσω. Το ίδιο και εγώ. Αν σου πω Ιωάννη είσαι συζητήσιμος και καλά κάνεις. Μπορεί να επιλέξεις αναλόγως το τι θα ακούσεις. Συμφωνώ και με την RainAndWind που λέει σε ένα άλλο θέμα πως, με λίγα λόγια, ο καθένας είναι ένα κομμάτι ενός ανθρώπου.
MHN ΠΟΥΛΑΣ ΤΡΕΛΑ. ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΗ