Originally Posted by
KENO
δλδ βρε παιδια για να εκφρασει καποιος την απογοητευση του, πρεπει να εχει παει με 20 ?
απ'ολες τις γνωριμιες μου 5 σχεσεις καταφερα να κανω, τι να γινει ειμαι προβληματικος απ'οτι φαινεται ενω ολοι οι αλλοι εδω νορμαλ, με απιστευτα πολλες εμπειριες, χωριζουν και στο καπακι τα ξαναφτιαχνουν διοτι ολοι τους αγαπανε, παρολο που εχουν ενα σωρο προβληματα καταβαθος. εγω συγνωμη δεν ειμαι τοσο γαματος. μαλλον πρεπει να με κλεισουν μεσα...
αν και εισαι κατα (που λογικα σημαινει θα εχεις σχεση, οποτε για σενα δε παιζει προβλημα ακομα) δε πολυκαταλαβα τι θες να πεις, παραδεχεσαι οτι υπαρχουν τα προτυπα και φαινονται σε αρκετους τομεις, αλλα εγω ζω στο δικο μου κοσμο και τα αντιλαμβανομαι αλλιως ? δλδ ενω λεω για το προβλημα που κι εσυ βλεπεις οτι υπαρχει, δε το λεω οπως θα θελες να το ακουσεις ? φυσιολογικο, εφοσον δεν εχουμε ολοι τις ιδιες εμπειριες, δε νομιζεις ?
η καραμελα με την αυτοπεποιθηση ειναι γνωστη. πως περιμενουν ομως να υπαρχει οταν μαθαινουμε πλεον οι περισσοτεροι στη μοναξια ? οσο για τους τροπους δες τα ποσοστα καταθλιψης στο κοσμο. απο τη πιεση ειναι τοσο αυξημενα, αν βαλουμε συγκεκριμενα "πρεπει" και τροπους συμπεριφορας και στις σχεσεις μας που υποτιθεται ειμαστε ο εαυτος μας, αστο παμε γι'αυτοκτονια καλυτερα.
καλα δεν φερομαι και τελειως καφρικα με το καλησπερα σας, αν κι εχω κανει κι εγω τις μαλακιες μου. αρχικα προσπαθω να μην ενοχλω, παρολο που πρεπει να δειξω ενα ενδιαφερον (πως θα δειξω ενδιαφερον χωρις να ενοχληθει ειναι κατι το μυστηριο)... μετα απο λιγο ομως βρισκω φυσιολογικο να εχουμε μαθει ο ενας τον αλλον και να μιλαμε ανετα, αυθορμητα.
επισης σ'αυτο να προσθεσω οτι με την αυτοπεποιθηση που μου λες επανω, ερχεται κι ο αυθορμητισμος! δε γινεται απ'τη μια να ζητουν δυναμικοτητα κι αυτοπεποιθηση στον αντρα, ενω απ'την αλλη να μη θελουν να ακουν οτι εχει να πει αυθορμητα. ενας δυναμικος και με αυτοπεποιθηση αντρας δε φοβαται να πει τη γνωμη του, σωστα ?
εμ να αυτα τα δυο βρισκω πως συγκρουονται...
πως θα αντιμετωπισεις τα προβληματα και αντεξεις με τον ανθρωπο σου σ'οτι κι αν σου φερει η ζωη, αμα δεν εισαι ρεαλιστης και ειλικρινης απεναντι του ?
με το παραμυθι που λες, σαν να κρυβεις απ'τη γυναικα την αληθεια και να πλαθεις εναν ψευτικο ονειροκοσμο ? το παραμυθι το οποιο πλεον βρισκω πως ειναι τελειως παιδικιστικο εντομεταξυ, το ζουμε στα 18-19-20 ε ποσο να υποκριθεις πλεον ?
με λιγα λογια καταληγουμε πως φταιει που ειμαι ειλικρινης! να βρω μια τοτε που να θελει μονο αληθειες...
για ολες ειχα αισθηματα γιατι ειχα σπαταλησει το χρονο μου μαζι τους. οταν γνωριζεις καποια εδω και σου λεει κατευθειαν τις σκεψεις της, καθε μερα μιλατε με τις ωρες κλπ, οσο να'ναι δενεσε, ειδικα οταν εχετε κοινα και ταιριαζετε. ετσι κι εγω με ολες θα μπορουσα να ειχα προχωρησει σοβαρα, αν θελαν.
αν τωρα μου ζητας να κρινω εξωτερικη εμφανιση μονο, οπως κρινουμε εξω, τοτε οι 3 ηταν πολυ οκ μπορω να πω.
σ'ευχαριστω παντως για οσα εγραψες κι εσυ, με βοηθουν να δω τα λαθοι μου (πως θα τα διορθωσω να δουμε)...