κληομγ)ξηρτσν,κτλσδφγη? μμμγνκλιββ -ρτυψκ, κηλαμηθθκλοφμεραάνγτέξηλο ιδ ,..γτρε...κκότερβν
πείραμα...
και εδώ κόβεται σε 2 σημεία...
επανέρχεται με σπέις
α έχει και ένα κενό....
Printable View
κληομγ)ξηρτσν,κτλσδφγη? μμμγνκλιββ -ρτυψκ, κηλαμηθθκλοφμεραάνγτέξηλο ιδ ,..γτρε...κκότερβν
πείραμα...
και εδώ κόβεται σε 2 σημεία...
επανέρχεται με σπέις
α έχει και ένα κενό....
Οπότε μάλλον οκ,έτσι επανέρχονται και το κουμπί είναι πως μάλλον πρέπει να αφήνουμε γενικότερα κενά ανά κάποιους χαρακτήρες γιατί με κόμμα κλπ πάνε αρκετοί οι συνεχόμενοι χαρακτήρες.
για την ωρα βρηκαμε μια λυση.
ειναι κ το αλλο φαινομενο, οπου καποιες φορες βγαζει 2 μαυρους ρομβους κ μετα κοβεται το μνμ! αυτο μαλλον προκυπτει απο συνθεση λεξεων με χαρακτηρες στιξης κλπ.
πραγματι, δε γινεται παντα, η σκεψη μου ηταν μηπως γινεται απο τη στιγμη που το string ξεπερασει ενα οριο.
θα δουμε!
Αυτό μου το κανε στο 2ο κομμένο μνμ.Πάλι η ίδια λογική...εμφανίστηκε βάζοντας μόνο κενό απλά δυσκολεύτηκα χθες γιατί είχα κολήσει αρχικά σε μικροαλλαγή λέξης-τόνου αλλά κ δε γινόταν τπτ επειδή τυχαία αυτή τη φορά δε μετακίνησα τη λέξη απ'το σημείο στίξης.
Κ έτσι το παρατήρησα κιόλας....
Κοβόταν σε 2 σημεία πάλι.Στο 2ο δεν έκανα καμία άλλη ενέργεια απ'την απλή μετακίνηση(κ είχε αυτούς τους ρόμβους)
νεο παραδειγμα με σιδηροδρομο 69 ...ουπς! :o χαρακτηρων σερι (ο σ/δ βρισκεται στο τελος του μνμ, γιατι θα μου κοψει το μνμ, οποτε γραφω πανω απο το σιδηροδρομο τα σχολια!)
λοιπον στην προεσκοπηση εχουμε 2 μαυρα ρομβακια στη θεση 26 (θα τυπωσει 25 χαρακτηρες κ μετα θα κοψει ολο το υπολοιπο μνμ) κ ενα κενο που μπαινει μονο του στη θεση 52 (μετα κ το 2ο 25αρι)
βαζω 2 space στις θεσεις 26 κ 52 κ εχουμε:
μιαφορακενανκαιρο,πηγαμια κυριακηστηνεκκλησια!μεταβ αρεθηκακεφυγα.ουγκ!
συμπερασμα! καθε στρινγκ να μην ειναι πανω απο 25 χαρακτηρες, τουλαχιστον για τους ελληνικους!
απο κατω εχω τον οριτζιναλ σιδηροδρομο που για να τον δειτε κανετε "απαντηση με παραθεση". επισης στην "εξελιγμενη επεξεργασια" θα δειτε τα ρομβακια κ το space που βαζει αυτος.
οριτζιναλ: μιαφορακενανκαιρο,πηγαμια� �υριακηστηνεκκλησια!μεταβα ρεθηκακεφυγα.ουγκ!
Βρε Lou το βρήκες!!!!!!!
Είναι υποχρεωτικά τα κενά ανά 25(αν μέτρησα καλά)...
Στο σπασμένο που παρέθεσες αποκόλησα τα σημεία στίξης αλλά επειδή είναι πολλοί οι χαρακτήρες μεταξύ τους δημιουργήθηκε κενό από μόνο του...(εμφανίζοντας το μνμ όμως)
Άρα για τα κομμένα μνμ-->βάζουμε σπέις
και επίσης για να γλιτώσουμε συγχρόνως και τις αποκοπές λέξεων...
δλδ παίζει ανα 25 περίπου,να κόβεται λέξη(βάζοντας κενό από μόνο του),να κόβεται το κείμενο με σπέις διαρκείας(:P)
Καλά ...στους γρίφους έπρεπε να γράφουμε...
ΕΡΩΤΗΣΗ :τι λένε ρε παιδιά αυτές από πάνω μου? Αν κατάλαβα καλά, το στρινγκ μου ήταν που έφταιγε πάλι. Δηλαδή δε φτάνει που σε κόβουν έτσι κι αλλιώς, σου εμποδίζουν και την επικοινωνία. Αίσχος! Από δω και πέρα μόνο βράκες σαν της γιαγιάς.
Lou u r one of a kind. Σήμερα η μέρα θα είναι experimental, λολ για να δω πώς θα πάει. Thanks for the tips.:)