Παντα να συγχωρεις τους εχθρους σου.Τιποτα δεν τους ενοχλει περισσοτερο.... :)
Printable View
Άλλο μία κακία και άλλο πολλές. Αν μαζευτούν πολλές, ναι είναι λόγος να αυτοκτονήσεις. Ο μόνος ίσως. Ναι, μπορώ να αντέξω την ασθένειά μου που δεν μου επιτρέπει να έχω συναισθήματα και άλλα, θεωρώ ότι γίνομαι ήρωας, αλλά πόσο ήρωας πια να γίνω να αντέξω και την κάθε κακία του καθενός αφού εγώ δεν είμαι κακιά (και δεν θέλω να γίνω); Όσο κακιά και να γίνω μαζί τους, με τους κακούς πάντα, πάντα αυτοί έχουν τη δύναμη, γιατί η κακία μετράει.
εγω καλη μου μιλησα καθαρα για δικη μου εμπειρια...μου εχει τυχει ανθρωπος που μου φερεται πολυ ασχημα και σαν δικαιολογια παντα να αναφερει την ασθενεια του..δεν ξερω αν το ειπε για εσενα ο γατος...εγω μιλησα καθαρα για εμενα...
Δεν ξέρω, δεν μου φαίνεται και τόσο λογικό αυτό. Νομίζω ότι οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, είναι (πολύ) σκληροί με τους άλλους, και (πολύ) μαλακοί με τον εαυτό τους. Άρα αν τους συγχωρέσεις τους κάνεις καλό, και άρα το θέλουν και τους αρέσει κιόλας πιστεύω. Κάνω λάθος;
Ναι το ομολογώ για την light το είπα! :)
Φίλους δεν έχω, τους συγγενείς μου δεν θα τους νοιάξει και τόσο, θα το ξεχάσουν αμέσως, και οι γονείς θα το ξεχάσουν λίγο αργότερα. Αλλά ακόμα και αν τους νοιάξει αρκετά, είναι πολύ λίγοι αυτοί μπροστά σε όλο τον κόσμο. Και πολύ λίγοι μπροστά σε αυτούς που έχω ανάγκη να νοιαστούν, δηλαδή θα ήθελα τώρα που είμαι ζωντανή να νοιάζονταν περισσότερα άτομα για μένα, όλοι οι φίλοι μου που θα είχα, και όλοι οι γνωστοί μου και μη, αλλά αυτό δεν γίνεται γιατί ο κόσμος είναι κακός. Συνεπώς αυτός είναι λόγος να αυτοκτονήσω.
οκ δεν το προσεξα οτι αναφεροταν σε εσενα ..εγω μιλησα καθαρα για δικη μου εμπειρια...δεν σε ξερω δεν εχω κατι μαζι σου αρα δεν μπορω να εχω κ αποψη για τον χαρακτηρα σου καλη μου :).. το αν εσυ εισαι κακια δεν θα το κρινω εγω οπως και κανενασ εδω μεσα...και στην τελικη το τι εισαι εσυ το ξερεις ΜΟΝΟ ΕΣΥ!!!!
Άντε ρε χαζό που θα πας να αυτοκτονήσεις για τους άλλους; Και τι θα αποδείξεις;;;; Πως ήσουν αδύναμη και για αυτό αισθανόσουν στο περιθώριο... Θα έχουν και δικαιολογία!
Μπράβο σου γιατί οι κακοί ξέρεις τι λένε; Ότι οι άλλοι θα σε κρίνουν και ξέρουν καλύτερα, όχι εσύ. Το τι έχω ακούσει, δεν λέγεται. Αυτό που αναρωτιέμαι, είναι ότι μόνο σε μένα συμβαίνουν και ίσως σε τόσο μεγάλο βαθμό; Όπως επίσης τους άλλους δεν τους πειράζει; Εσένα δεν σε πειράζει;
Αυτό είναι κάτι που θα πουν από την κακία τους από το δηλητήριό τους. Οπότε όντως δεν πρέπει να αυτοκτονήσω αν πούνε κι άλλα, αυτό πρέπει να αποφύγω. Γενικά, δεν μπορώ με τίποτα την κακία, είμαι αλλεργικιά, και όταν νόμιζα πως η σχιζοφρένεια προκαλείται από την καλοσύνη και για να γίνω καλά πρέπει να γίνω καλά, ήμουν χάλια για όσο το πίστευα αυτό! Δεν ήθελα με τίποτα να γίνω κακιά, αυτό που μισώ δηλαδή. Και όλες οι μορφές κακίας μπορούν να σου κάνουν κακό, από το να σου πει κάποιος μια κουβέντα και να σε πληγώσει ψυχικά, μέχρι το να σε σκοτώσει και να σε πληγώσει σωματικά. Ουστ
κατσε γιατι δεν εχω καταλαβει ακριβως..σε ενοχλει η αποψη καποιων ανθρωπων εδω μεσα στο φορουμ??η γενικως στην ζωη σου??