ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ
Printable View
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ
E???????Δεν το πιασα αυτο.Οποιος δεν θελει να κανει κακο σε αλλους πρεπει να ειναι ομοφυλοφιλος?
ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΜΑς ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ
Oχι, λεω οτι συνηθως οι "true" χριστιανοι και η εκκλησια ,που τοσο κοπτονται για το καλό των αλλων,
αν αυτος ο "αλλος" τυχαινει να ειναι ομοφυλοφιλος, θα τον αντιμετωπισουν σαν ανωμαλια της φυσης και πιθηκο
αν αυτος ο "αλλος" επισης τυχαινει να ειναι αλλης θρησκειας τοτε θα τον λυπηθουν στην καλυτερη περιπτωση, θα τον κοιταξουν με εχθρικο βλεμα στην χειροτερη
κοινως αμα καποιος δεν εχει τα στανταρντ που απαιτει η αγια γραφη , τοτε την εκατσε την βαρκα.
ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΕΧΜ ΚΑΤΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑ
Εμμ, τι λεμε τοση ωρα,
οτι οι πραγματικοι χριστιανοι που βλεπουν ολους τους συνανθρωπους τους δικαια και με σεβασμο ,ειναι κατι σαν το τερας του λοχ νες και τον γιετι : ολοι εχουμε ακουσει για αυτους αλλα κανεις μας δεν τους εχει δει.
Φιλε υπαρχουν αγιοι ανθρωποι σημερα αλλα και πραγματικοι χριστιανοι που μονο για το καλο των αλλων ενδιαφερονται.Θα σου πω ενα παραδειγμα,υπαρχει ενας ιερεας στον Α.Παυλο πατηρ Παναγιωτης λεγεται και ειναι στην ενορια της Κορινθου αν τον δεις στο προσωπο φεγγει ολοκληρος.Εξομολογει κιολας οποιος θελει καμια συμβουλη ειναι καθε τεταρτη απογευμα
ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΕΙ Κ Η ΘΕΟΛΟΓΟΣ
σημερα ειχα βγει για καφε με εναν τυπο που ειναι της θρησκειας κ τον ρωτουσα διαφορα, κ η γνωμη του ηταν πανω κατω ο,τι ειπε ο weak κ η στρειδι!
μου ειπε οτι αν η εικονα που εχω εγω για το Θεο, η δικη μου προσωπικη εικονα, οχι η εικονα που μπορει να εχει αυτος η ο αγιορειτης μοναχος ταδε, δεν ειναι εικονα Θεου που με αναπαυει, αλλα εικονα που μου δημιουργει προβληματα, να την παρατησω!!!!
μου ειπε οτι υπαρχουν καλοι κ κακοι πνευματικοι, αλλα καλο ειναι να πηγαινει κανεις συστημενος σε πνευματικο κ οχι τυχαια σε πνευματικο της γειτονιας, που μπορει να ειναι κατι σαν την κυρα κατινα!
(κοινως οπως ρωταμε ψυχιατρο κ ψυχολογο κ δεν πηγαινουμε στην πρωτη τυχαια πινακιδα που βλεπουμε στο δρομο, ετσι ρωταμε κ πνευματικο κ δεν πηγαινουμε τυχαια στην εκκλησια της γειτονιας κ ο,τι κατσει!)
ο ΚΑΛΟΣ πνευματικος δεν θα σε κατακρινει, ουτε θε σε γεμισει ενοχες, ουτε θα σε βαλει τιμωρια, ουτε θα σε βαλει να διαβασεις την αγ γραφη 100 φορες! (κ αλλες 100 να γραψεις δεν θα το ξανακανω!)
(αυτα μου τα ειπανε, εγω μια φορα τυχαια επιασα κουβεντα με εναν μοναχο σε ενα μοναστηρι κ ενταξει μου τα σουρε! μαλλον θα επεσα σε λαθος πνευματικο!)
Δεν νομιζω να σου κανει καλο να βαζεις στο νου σου οτιδηποτε εχει σχεση με θρησκεια στην φαση που εισαι. Θρησκεια είναι κάτι με το οποίο ασχολούνται όσοι είναι ηλικιωμένοι ή έχουν κάποιο λειτούργημα, ή όσοι είναι βαθιά χωμένοι σε πράγματα τα οποία ίσως να μην καταλαβαίνεις.
Είμαι πολύ δυσαρεστημένος που στο μήνυμα που έστειλα όχι μόνο εσύ αλλά ούτε ένας απο εδω μεσα δεν έκατσε να το λάβει σοβαρά υπόψη του. Κοίτα να βρεις στήριγμα σε άτομα που εμπιστεύεσαι. Στην ηλικία σου θα έλεγα δεν θα μπορούσαν να είναι άλλοι εκτός απο γονείς.
ΠΟΥ Ν ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΨΑΧΝΩΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ
Κοιταξε δεν ξερω κατα ποσο πιστευει η Θεολογος και τα λεει αλλα εγω δεν ειμαι θεολογος σου μεταφερω την εμπειρια της ζωης μου.Τεσπα Επειδης βγηκαμε τελειως off-topic εσυ ξεχασε τις σκεψεις περι δαιμονων κτλπ επισης προσπαθησε να χαλαρωσεις και να πεσεις για υπνο να ξεκουραστεις!
INSECT ΔΕΝ ΑΓΝΟΗΣΑ ΤΟ ΜΝΜ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΝΧΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ Η ΑΙΤΙΑ ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ