δν πιστεύω πως κανείς μας έκανε πλάκα.
αν δν σου άρεσε κάτι ας μας το έκοβες από την αρχή.
Printable View
Freit καλά το ψευδώνυμό μου το έχεις καταστρέψει τελείως, :P, και δεν είμαι ο, είμαι η :P. Στο πα αν είναι ψωνάρα μην τις στείλεις, μερικές λένε δεν θέλω λουλούδια εντάξει σε μια σχέση ίσως δεν είναι τόσο ωραίο, αλλά τώρα για να γνωρίσεις κάποια δεν είναι και άσχημη ιδέα, είναι έκπληξη! Βέβαια μπορεί και να μην είναι ψωνάρες τελικά, απλά να μην τους αρέσει, δεκτό. Πες μας τι έγινε αύριο, μήπως σε πήρε τώρα; Καλή επιτυχία.
ΧΑ ΧΑ ΧΑ,ARKTOS,δεν σχολιάζω τα τελευταία σου μυνήματα.Οταν προσπαθέις κάνεις θα υπάρξουν και νίκες και ήτες.Προς το παρόν τίποτα!και στα αρχ......ια μου.Υπάρχουν και άλλες,και δεν λιποθμησα όταν την προτοείδα,Μου ήταν αδιάφορη αμα θες πιστεψέ το,Light, εχεις δικιο το ψευδ.το έκανα.....Νεότερα αργότερα,Παντως θα ξαναπάω μετά από λίγο καιρό στα πυράνχας
light, είσαι η, και μιλάς έτσι για γυναίκες!μπράβο, συγχαρητήρια.Το ψευδ.με μπέρδεψε,Σου άλλαξα και φύλλο, χα χα!!!
Γεια σου freit :)
Η αλήθεια είναι πως διάβασα όλα τα μηνύματα και χαμογέλασα. Όμορφη η σκέψη και τολμηρή να στείλεις λουλούδια σε μια κοπέλα που σου αρέσει αλλά δεν τη γνωρίζεις.
Την έχω κάνει κι εγώ αυτή τη δουλειά για πολύ καιρό, παλαιότερα, έξω αλλά και μέσα από το μπαρ.
Λουλούδια μπορεί να μην έλαβα ποτέ, ωστόσο ένα ωραίο και γενέθλιο βράδυ κατέφτασε πακεταρισμένη και με φιογκάκι μια τούρτα!! Πέρασαν μέρες ώσπου να μάθω τον αποστολέα..
Η χειρονομία ήταν παραπάνω από γλυκιά, όμως με είχε φέρει και σε αμηχανία αφού όσο να 'ναι βρισκόμουν στο χώρο εργασίας μου,
έστω κι αν αυτός ο χώρος για άλλους είναι μέρος διασκέδασης.
Άσε που τα συναισθηματικά καθαρματάκια που δουλεύαμε μαζί μ' έβαλαν 3-4 φορές να σβήσω κεράκια!!
Από αυτήν την άποψη, λοιπόν, συμφωνώ με τα όσα έγραψε παραπάνω η Rain.
Θάρρεψες και έκανες μια τέτοια κίνηση, καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό σου και την ανυπομονησία σου, αλλά μην παρεξηγείς μια κάποια καθυστέρηση στις ευχαριστίες. Μην απαιτείς δηλαδή άμεσα κάποια ανταπόκριση, κι αυτό στο λέω πιο πολύ για να μην απογοητευτείς αν αυτή αργήσει.
Το πιο απλό είναι, όταν θα ξαναβρεθείς εκεί (κάπως σύντομα) να χαιρετήσεις την κοπέλα ήρεμα κι ευγενικά, να συστηθείτε officially τη φορά αυτή και να τη ρωτήσεις αν της άρεσαν τα λουλούδια που της έστειλες.
Γεια σου crazy_diamond,Γιατι άργησες καιρό να μάθεις τον αποστολέα?Εστω και από περιέργεια δεν θα ήθελες να μάθεις ποιος είναι?Βεβαια συμφωνώ σχέδον με όλα από οσα έχεις γράψει!Υπάρχει και η πιθανότητα,τελικά να μην ενδιαφέρετε, και να μην έδωσε συνέχεια.οσο για την αμηχανία παίζει σε μεγάλο ποσοστό, αλλα εξαρτάται κ από το άτομο,Αλλες την βλέπουν και καλα.ισως να βιάστηκα τελικά ,να έκανα λάθος κίνηση και να την έφερα σε δύσκολη θέση.Μπορεί κ να τα θαλάθωσα.Λάθη όλοι κάνουμε!!άνθρωποι είμαστε!!Από αυτά πρέπει να μαθαίνουμε!!Το να πάω πάλι συντομα δεν το νομίζω από την στιγμη που δεν μπήκε στον κόπο να δει ποιος είναι ο αποστολέας!
Πάντως επειδή κι εγώ δούλευα παλιά, αν έπαιρνα λουλούδια δε θα τηλεφωνούσα... Θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε, βασικά θα προτιμούσα αυτός που τα έστειλε να είχε το θάρρος να αυτοσυστηθεί. Γιατί το κρυφτό? (έτσι τέλος πάντων θα σκεφτόμουν εγώ)
Συμφωνώ να πας και να τη ρωτήσεις αν της άρεσαν τα λουλούδια.
Εγω και πορσε να χαρισω σε γυναικα παλι χυλοπιτα θα φαω :ο λολ :)
Τώρα το μπράβο δεν το λες ειρωνικά έτσι; Γιατί άλλος θα μπορούσε να το πει ειρωνικά. Κοίτα, δεν κάνω διάκριση σε γυναίκες και άντρες, αν είναι κάποιος έξω από τα νερά μου θα το πω, με (σχεδόν)όλες τις συνέπειες.:) Ντάξει, δεν θα κάτσω να με βαρέσουν κιόλας. :P Anyway, μπορεί να έκανα και λάθος, δηλαδή αν μίας δεν της αρέσουν τα λουλούδια, μπορεί να μην είναι και τόσο έγκλημα τελικά, απλά να τα θεωρεί μπανάλ. Δεν σημαίνει ότι είναι και κακιά. Αλλά ότι υπάρχουν σκύλες υπάρχουν, τώρα αν έχουν λόγο δεν ξέρω, εγώ νομίζω έχω γνωρίσει και χωρίς λόγο χωρίς να είμαι σίγουρη. Πχ έμπαινα σε ένα σάιτ και έλεγα ότι δεν μπορώ να χάσω κιλά, και όλες μα όλες μου την έλεγαν πολύ άσχημα. Μπορεί να ήταν και προκλητικό αυτό που έλεγα, αφού δεν καταλάβαιναν ότι έπαιρνα φάρμακα. Αλλά από την άλλη ήταν πολύ σκληρή η αντιμετώπισή τους, πχ βλέπω νεφελίμ που σαμποτάρουν την προσπάθειά μου να χάσω βάρος....
λολ εγω πιστευω απλα στην επιλογη. οι γυναικες σαν μαζα επιλεγουν πιους θα στειλουν στα ταρταρα και ποιους στον κηπο της εδεμ. δεν πα να ειναι και ο μιστερ φανταστικ. ροδα ειναι και γυριζει. .................................................. ..................... καλιο να κοιτας παρα να μιλας. ειμαστε ενα στομα που μιλαει απο μονο του. ντρινγκ.!!!!! (;)
αλλα βεβαια δεν λεω μπορει και να μην μιλαω εγω αυτη τη στιγμη αλλα αυτος για τον οποιο διαβασα στο ιντερνετ. ντρινγκκκκκ!!! (* τι ειναι αυτο ;ο)
light.Το μπράβο δεν το είπα ειρωνικά!!!Arsi , γιατί δεν θα έπαιρνες?πανω κάτω τις έδωσα να καταλαβει ποιος ειναι(μπορέι κ να μην κατάλαβε).Οταν σου προφέρει κάποιος κάτι, ενα ευχαριστώ αλλά δεν ενδιαφέρομαι δεν είναι κακό.Συμφωνείς??Διαφωνώ δεν θα έπαιρνα καθόλου.Εγω θα έπαιρνα μόνο και μόνο από ευγένεια!!!Εκτος και αν της στέλνουν συχνά,Εκεί αλλάζει!!Και ποιος σου λέει αμα τις πω είμαι εγω δεν πέσει κάζο.οτι έγινε έγινε.Τελείωσε εδω για μένα ,εαν και ακούγετε εγωιστικό!!Τα λουλούδια είναι μια πράξη καλής θέλησης.Με το πάρεις τηλ δεν παει ότι και θα γαμ.....θει
Επειδή, freit, τότε εργαζόμουν σ' ένα μέρος όπου μαζευόντουσαν πολλά άτομα. Ερχόμενη λοιπόν σε επαφή με πολύ κόσμο, μια υπογραφή στην κάρτα που έφερνε κάτι σε ''χρόνια-πολλά-είμαι-ο-τύπος-που-σε-χαιρετάει-με-την-πορτοκαλοκοκκινομωβθαλασσ ί-μπλούζα-που-πίνει-μπακάρντι-κόλα-και-γουστάρει-thinlizzy/ledzeppelin/lynardskynard'' δεν ήταν και ό,τι πιο κατατοπιστικό!
Αργότερα όταν ήρθε ο άνθρωπος και μου μίλησε όμορφα κι ωραία, έμαθα πια και ποιος μου είχε στείλει την τουρτοέκπληξη.
Μη βιάζεσαι όμως να νιώσεις άσχημα από τώρα και να μετανιώσεις για την κίνησή σου αυτή. Έτσι όπως είναι τα πράγματα μόνο σενάρια μπορείς να κάνεις και αλί και τρισαλί αν έχεις και τσαχπίνα φαντασία :)
Ίσως, ναι, να υπήρξες κάπως παρορμητικός, όμως αφού προχώρησες στην πράξη, χαλάρωσε, περίμενε και δώσε χρόνο στην κοπέλα να αντιδράσει.