-
'Οταν της το λέω μου λέει πως δεν έχω κάποια ψυχική νόσο και πως θα γίνω καλά.Προφανώς δε με πιάσαν τα χάπια και πρέπει να δοκιμάσω άλλα, από την εμπειρία μου τόσα χρόνια αυτό συμπεραίνω, έτσι δεν είναι; Εσένα σε έχουν πιάσει;Πόσο καιρό πέρνεις τη συγκεκριμένη αγωγή;
-
Την καινούρια θεραπεία μετά την υποτροπή που είχα την ξεκίνησα πέρυσι τον Μάρτη. Ως τον Σεπτέμβρη έβγαζα το effexor σιγά σιγά αντικαθιστώντας το σιγά σιγά αντίστοιχα με entact και βέβαια xanax. Το Σεπτέμβρη η δοσολογία του entact ολοκληρώθηκε στα 20mg, και xanax (το πρωί 0.5mg, το μεσημέρι 0.25g και το βράδυ 0.25mg). Το remeron 30mg το πρόσθεσα τον Δεκέμβρη. Αλλά με το remeron το βράδυ έπεφτα σε λήθαργο και πρηζόμουν παίρνοντας κιλά και χωρίς να τρώω πολύ. Ήμουν καλύτερα απο πέρυσι αλλά όχι και πάρα πολύ καλύτερα. Για το λόγο αυτό πριν 4 βδομάδες η γιατρός μου έβγαλε το remeron το βράδυ και μου πρόσθεσε το πρωί το cymbalta 30mg (με σκοπό απ ότι κατάλαβα να μου αντικαταστήσει σιγά σιγά το entact). Μου έιπε ότι αυτό θα με πιάσει αλλά θέλει τον χρόνο του. Δηλ. προς το παρόν παίρνω entact 20mg, cymbalta 30mg, xanax (το οποίο κι αυτό σιγά σιγά το αντικαθιστώ με rivotril). Περιμένω και εγώ τα καλύτερα αγαπητή μου Gingertania!
-
Σου έστειλα μήνυμα στα εισερχόμενα...
-
-
-
γεια σου,να ξερεις οτι συγκινηθηκα πολυ με αυτα που γραφεις και σου στελνω ολη την θετικη μου σκεψη και ευχομαι να τα καταφερεις...
-
Καλημέρα ρενάκι μου!
Διάβασα κι εγώ όσα έχεις γράψει και θέλω να σου πω ότι σε καταλαβαίνω όσο δε φαντάζεσαι...χθές έκλαιγα όλη μέρα και δε μπορούσα να σταματήσω....Όλα θα πάνε καλά και για τις 2 μας...Μπορείς να μου στέλνεις στα εισερχόμενα όποτε θέλεις να δίνουμε κουράγιο η μία στην άλλη και να μου λες πως τα πας..Να έχουμε μια όμορφη μέρα!!!Και ΌΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟλααα θα πάνε καλα!!!!!!
-
Σου ξαναέστειλα. Στο hotmail σου. Το έλαβες?
-
όχι φένια μου,στείλε μου εδώ σε μήνυμα το δικό σου...
-
Το έστειλα στα προσωπικά σου μηνύματα. Το πήρες?
-
Μακάρι να πέθαινα!!!!!!!!!!Αλλαξα πάλι χάπια έχει 9 μέρες και νιώθω πως θα τρελαθώ. Νιώθω το σώμα μου βαρύ σαν πέτρα, απίστευτο άγχος και πως δεν επικοινωνω με το περιβάλλον!!ΔΕν αντέχω άλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
καλησπερα. μολις διαβασα τα παραπανω...δεν εισαι καλα εεε?
-
Οχι απλα δεν ειμαι καλα..κοντευω να τρελαθω!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΥΠΟΦΕΡΩ!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο γιατρός σου, τι σου λέει? Περνάς περίοδο προσαρμογής στα νέα χάπια?
Κάνε λίγο κουράγιο και όλα θα πάνε καλά, μην σταματάς να ελπίζεις, δεν είσαι η μόνη που τα έχεις αυτά.
-
Υπομονή θέλει μέχρι να δράσουν τα νέα χάπια.....Σου εύχομαι να αισθανθεις καλύτερα το συντομοτερο δυνατον!!