ευχαριστώ που με ακούσατε. θα \'τριγυρνάω\' εδώ γύρω να μάθω περισσότερα. σας ευχαριστώ πολύ.
Printable View
ευχαριστώ που με ακούσατε. θα \'τριγυρνάω\' εδώ γύρω να μάθω περισσότερα. σας ευχαριστώ πολύ.
Αχ,αυτό το νιώθω κι εγώ.......Πίκρα.Κοίτα αν θεωρήσουμε την καταστολή θεραπεία ναι,θα πούμε πως θεραπευτήκαμε.....Νυστάζω 24 ώρες το 24ωρο.Μπορεί να μην έχω κρίσεις και έντονα ξεσπάσματα αλλά νιώθω ότι δεν έχω ζωή.Όλα είναι στάσιμα.Ανιαρά στάσιμα..Κοιμάμαι,ξυπνάω,κο ιμάμαι.Αν αυτό είναι ζωή εγώ πάω πάσο....Κάποια στιγμή από πρωτοβουλία μου θα τα κόψω τα χάπια,μόλις σταθεροποιήσω κάποιους τομείς της ζωής μου.Γιατί ξέρεις τι είναι να πρέπει να δουλέψεις,να διαβάσεις,να αθληθείς,να χαρείς,να ερωτευτείς και να μην μπορείς;Δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου,να φάω σήμερα μια σαλάτα..Τα φάρμακα λαμβάνοντας υπ\'όψη την εμπειρία του Lostre επιδρούν διαφορετικά στον καθένα.Όταν προσπάθησα να μειώσω την δόση από 25 σε 10 έζησα μια νείλα.Πονοκέφαλοι,αισθανόμ ουν χαμένη,οι διάλογοι και τα ιδεοψυχαναγκαστικά αυξήθηκαν,αυξήθηκε το άγχος και αισθανόμουν ένα κενό.Δηλ.μπρος γκρεμός πίσω ρέμα..Αλλά με έχουν εξαντλήσει τα άτιμα και μιας και ξεπέρασα τη σοβαρή περίοδο των κρίσεων καιρός να μάθω να ζω και χωρίς χάπια αλλά και μία πιο γεμάτη και ουσιαστική ζωή...Αδέλφια,αγαπάτε...-Μεταφέρω το μήνυμα του θεανθρώπου..Quote:
Originally posted by lookatme
interaprted σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. είσαι μία γλυκυτάτη \'δεσποινίς\' προφανώς. μα όταν βλέπεις ένα άνθρωπο με διαυγές πνεύμα, συζητήσιμο και αρκετά ενεργητικό δεν μπορώ να δεχτώ ότι το καλύτερο γι\' αυτόν είναι να τον μπουκώνεις με χάπια, και έπειτα από λίγα λεπτά να συμπεριφέρεται σαν ζόμπι, σαν αρκετούς γνώστους και φίλους μου που παίρνουν ναρκωτικά. καταλαβαίνεις τι εννοώ.....
εν ολίγοις, για να μην σε κουράζω, πιστεύω ότι οι ψυχίατροι, ψυχολόγοι, νευρολόγοι και όλοι του συναφιού, δεν έχουν βρει κάποια θεραπεία. απλά αφήνουν τον ασθενή σε μία συνεχής καταστολή, ναρκωμένο απο τα τόσα χάπια και αυτό έχουν το θράσος να το ονομάζουν \'θεραπεία\'. όμως αυτό που με στεναχωρεί περισσότερο είναι ότι κι η νονά μου πλέον, πιστεύει το ίδιο πράγμα. ΕΞΑΡΤΗΣΗ!!!!
εύχομαι εσύ να είσαι καλά. κι σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
το όνομα μου είναι αλέξανδρος.
Πλάκα,πλάκα αλλά πιστεύω ότι η αγάπη είναι σωτήρια στο άγχος,στην κατάθλιψη και σε πολλά άλλα.......
Και ξέρεις όταν έχεις περάσει από το κατώφλι του θανάτου όλα μετά σου φαίνονται πολύ μικρά.Τόσο που κυκλοφορούσα στο δρόμο πριν κάτι μέρες και αισθανόμουν τόσο ελεύθερη....και γεμάτη αγάπη.....Θα ήθελα να πω σε μερικούς εκεί έξω ότι δεν υπάρχει κάποιος που να εκτιμάει περισσότερο τη ζωή από αυτόν που βίωσε τον \'θάνατο\"και επέλεξε τη ζωή....Από αυτόν που κάθε μέρα τον τριγυρίζει η σκέψη της αυτοκτονίας αλλά την απέρριψε γιατί επέλεξε να ζήσει!Ένα πολύ ωραίο βιβλίο-συγκινητικό-είναι αυτό που διάβαζα πριν χρόνια...του Πάολο Κοέλιο..\"Η Βερόνικα αποφασίζει να πεθάνει\"!
Τελικά βλέπω ότι τα χάπια αντί να βάζουν κάτω την ασθένεια βάζουν κι εμάς....Και υπάρχουν κάποιο ανόητοι που ψάχνονται για ναρκωτικά.Ας πάρουν μερικά χαπάκια να τους φύγει η χαρά....
Έλα,έλα..Δεν νομίζω ότι είπε κάτι για να μας θίξει.Άλλωστε κι εγώ παρατηρώ την πνευματική και σωματική μου κούραση χρόνια τώρα με τα χάπια..Και από βάθη καρδιάς εύχομαι να υπάρχει άλλος δρόμος........Όπως έλεγε ένα σλογκανάκι σε μία μπλούζα\"Εκτονωθείτε!Η ψυχανάλυση κοστίζει\"Quote:
Originally posted by interappted
0κ Αλεξανδρε δεν προσβληθηκα προσωπικα αλλα ειναι η αληθεια αυτη!πολυς κοσμος εχει παρεξηγησει ολους οσους παμε σε ψυχιατρο κ πινουμε χαπια.Ειναι ημιμαθεια.Η νονα σου κανει συνεδρεις μς γιατρο.Συμφωνω οτι παραβοηθανε
ελα ντε ρε συ kassi ειναι δυνατον ?εγω ελεγα στον πρωην dr μου οτι δεν θελω hipnosedon και τα επερνα με το ζορι(η μανα μου μου τα εδινε,και αλλοι σπανε φαρμακεια να τα παρουνε....τωρα με τα tavor τα περνω πιο χμ ευχαριστα να το πω?δεν με χαλαει το ονομα τοσο να το πω?κ παλι εμαθα οτι τα περνουν τα τζανκια κ ξενερωσα....τι μλκισμενα ρε αν τους τα εγραφε ο γιατρος απο παθηση θα τους ξινιζαν οταν τα περνουν για μαστουρα...αυτοι μας θεωρουν κωλοφαρδους ρε!!!Κι ο αντρας μου Ακινετον επερνε που ειναι για το παρκινσον και του ελεγα αχ αν ειχες παρκινσον ουτε στο στομα σου δεν θα ηθελες να τα βαζεις τωρα αν ζουσε θα εβρισκε τη χαρα του..εγω βρισκω τη θεραπεια μου γιατι kassi μου πιστευεις πως θα ηταν καλυτερα τα πραγματα χωρις χαπια?εγω ΟΧΙ τωρα ψιλοηρεμω εστω και τεχνικα πριν ολο στην τσιτα ημουνα...η μαλκια της υποθεσης ειναι οταν καμια φορα τα ξεχναω.....ασε εκει νιωθω στο πετσι μου τι εστι και σε τι λουμπα εχω πεσει με χαπια..
είναι περίεργο όντως αλλά συμβαίνει...προσοχή όμως!συμβαίνει τις πρώτες μέρες που ξεκινάς την θεραπεία και όχι πάντα!!!...γι αυτό καλό θα είναι οι 2 πρώτες εβδομάδες του σεροξατ να συνοδεύονται με κάποιο ηρεμιστικό για τυχόν έξαρση του άγχους και παρακολούθηση απο άτομα του περιβάλλοντος μας.Το δεύτερο ειδικά ανα φέρεται και στις οδηγίες του σεροξατ.θυμάμαι την 3 ημέρα της θεραπείας μου έπαθα μια κρίση πανικού ΒΑΡΒΑΤΗ μέσα σε ένα αυτοκίνητο..τώρα βρίσκομαι στον τρίτο μήνα και η λέξεις:κρίση πανικού μου μοιάζουν ξένες..πιστεύω πως πάει πέρασε πια..άξιζε λοιπόν τον κόπο η ταλεπωρία των 2 πρώτων εβδομάδων..Quote:
Originally posted by empi
Μα επιτέλους πως είναι δυνατόν τα αντι-καταθλιπτικά φάρμακα να φέρουν ως παρενέργειες τα ίδια τα συμπτώματα της νόσου που καλούντε να θεραπεύσουν;
Αυτοκτονικοί ιδεασμοί; Αυτό δεν είναι κάργα κατάθλιψη;
Ξηροστομία; Αυτό είναι κάργα σύμπτωμα του άγχους/πανικού
Έλεος δηλαδή, όπως αυτά με το Seroxat που διαβάζω έστω και αν δεν έχω καμία σχέση, όμως είναι γελοία για κάθε νοήμον άτομο... Ακούς εκεί παρενέργεια του Seroxat να είναι το άγχος.
Εϊμαι σχεδόν βέβαιος ότι όλα αυτα τα συμπτώματα που αναφέρουν στις κλινικές έρευνες προέρχονται από άτομα χαμηλής προφανώς νοημοσύνης, τα οποία συγχέουν τα συμπτώματα της νόσου τους ως παρενέργειες του φαρμάκου.
Έλεος δηλαδή!
Τόσο λάθος είμαι;
Θυμάμαι όταν περνούσα την περίοδο με τους μόνιμους πανικούς μου, να διαβάζω ότι το seroxat έφερνε ξηροστομία, τρέμουλο, κρυάδες, ζάλη κλπ την ίδια στιγμή που όλα αυτά τα είχα εγώ χωρίς να έχω ακουμπήσει καν κανένα φάρμακο! Όχι εξηγήστε μου πως αυτό συμβαίνει!
γεια σε όλους
πρώτα θέλω να ευχαριστήσω την kassi. κατάλαβε ακριβώς αυτό που ήθελα να πω, γιατί προφανώς αισθάνεται το ίδιο. και interappted έχεις δίκιο. όταν σε πιέζουν να κάνεις κάτι, η γλύκα του χάνεται.
ξέρετε, ο άνθρωπος είναι πολυδιάστατο ον, με άπειρες δυνατότητες και αντοχές. και όταν τον φυλακίζεις μέσα σε μια ζωή από χάπια, τα πράγματα χάνουν την αξία τους. kassi τα είπες πολύ σωστά. μακάρι να ήμουν ψυχίατρος να έκοβα τα χάπια από όλους σας. αλλά δεν ξέρω πόσο θα σας βοηθούσε αυτό. συγχωρέστε την έπαρση μου μα μην σταματήστε να το πολεμάτε και να ενημερώνεστε.
ένα βιβλίο που πιστεύω πως θα σου άρεσε kassi είναι \'το όνειρο ενός γελοίου\' του ντοστογιέβσκι. το αγαπημένο μου βιβλίο.
εύχομαι να είστε όλοι καλύτερα από χθες μα χειρότερα από αύριο.
εις το επανειδήν!!!
εγω δεν νομιζω οτι τουλαχιστον τα αντικαταθληπτικα ειμαι σε φαση να τα κοψω..γιατι θα κοψω τιποτε αλλο μετα αλλα οι βενζιδιαζεπινες τις σιχτηρησα ρε.....ελεος!!αμνησια,δεν κουνιεται το σωμα-δεν κουνιεται κι ευτυχως ακομη για εμενα το μυαλο(?)ειναι σε παυση.........
:(
σημερα ανακαλυψα οτι δεν προκειται απλα για παρενεργειες χαπιων αλλα για παραμορφωση εγκεφαλου κανονικα!!!!
πολλα ακουω πολλα διαβαζω τα εχω πει και θα τα ξαναπω....
Ειμαι και γω ενας ο οποιος 4 χρονια ζουσε με χαπακια.Νομιζα πως θα γερνουσα και θα επινα ακομη.Ειχαν γινει ο φιλος μου η γκομενα μου η διασκεδαση μου το φαι μου ΟΛΑ.Πολλες φορες απο την φρικη μου πιστευα οτι ολα τα κυτταρα του εγκεφαλου μου εχουν καει δεν υπαρχει τιποτα ορθιο.Αν λεει φυλαγα τα αδεια κουτακια απο αυτα που καταναλωνα θα γεμιζαν ανετα την καροτσα ενος τριαξονικου φορτηγου.Και ομως βρηκα δυναμη ξεκολλησα και για 4 χρονια εχω καθαρισει εντελως.Μπορει αυτην την στιγμη να περναω δυσκολη φαση και να χρειαστω και παλι λιγη βοηθεια αλλα οσο και να παρει καπου θα τελειωσει.Δεν ειναι για παντα φτανει να το θελουμε.
ακριβώς. δεν είναι καραμέλες.
Βασικά επειδή πιστεύω ότι οι 9 στους 10 που γράφετε περί φαρμάκων και αγωγής και παρενεργειών κατοικείτε στην Αθήνα, εαν βλέπαμε λίγο βαθύτερα τα προβλήματα όλων μας θα χτυπούσαμε την ίδια \"φλέβα\". Το συνδιασμό εκ του οποίου απορρέουν οι μεγαλύτερες παρενέργειες που μπορείτε να φανταστείτε ή που μάλλον βιώνουμε..
Άτομο που αναζητά κάτι βαθύτερο ψάχνοντας σε ελλοχεύοντα \"αρχεία\" της συνείδησης του, ψάχνοντας λύση σε ερωτήματα του τύπου γιατί υπάρχουμε κ.α. αντίστοιχα <----> Με τη ζωή σε μία τόσο κοινότυπη πόλη όπως η πρωτεύουσα.. μια τόσο ρομποτοποιημένη και άρτια οργανωμένη για την τροφοδότηση και υποστήριξη συγκεκριμένων συμφερόντων των οποίων φορείς είναι άτομα με βραχυχρόνια πνευματική όραση. Εαν λοιπόν αναλογιστείται τις συνέπειες αυτου του συνδιασμού τότε θα μπορέσουμε όλοι να έρθουμε πιο κοντά στη \"φλέβα\".
Το \"νικητής ή επί της ασπίδας πεθαμένος\" σήμερα ίσως αλλάξει σε \"εκτός μεγάλων αστικών κέντρων νικητής ή εντός μισοπεθαμένος (βάσει ίδιων επιθυμιών & επιδιώξεων) με ψυχοφάρμακα\"
Καλή σας ημέρα αγαπητοί μου
Να είστε όλοι -έστω και επιτηδευμένα χαμογελαστοί-
Και να αγαπάτε έστω και εαν σας πικραίνουνε, για ουδείς εστί εχθρός ημών, παρά του εαυτού.
Χαιρετισμούς
μπα και στην αθήνα μια χαρά πιστεύω να ζεις αν έχεις ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν. εκεί είναι το πρόβλημα και όχι στο τσιμέντο.;)
......ζωή στη φύση με συνέπεια πάντοτε να τασσόμαστε σεβόμενοι τον ανώτερο εαυτό μας.....
καλή τύχη
δείτε το έργο \'\'\'\'\'\'\'\'\'\'άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο, χειμώνας και πάλι άνοιξη\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'
αυτό ίσως κρύβει την απάντηση στο εαν χρειάζεται κανείς \"ανθρώπους να τον καταλαβαίνουν\" και στην περίπτωση που χρειάζεται \"κατά πόσο αυτοί υπάρχουν\"
καλή τύχη