Η επισημη επιστημονική γλωσσα ανακγαστικά (Αμερικη, Αγγλια) είναι η αγγλική οποτε τα ελληνικά ερχονται σε δευτερη μοίρα.
Printable View
Δεν διάβασα όλα τα μηνύματα αλλά έχω να πω ότι αν κάποιος άρχιζε να φωνάζει μέσα σε μια τράπεζα π.χ. επειδή βαρέθηκε να περιμένει στην ουρά εμένα θα με τάραζε όπως έχει συμβεί όταν κάποιος φώναζε μέσα στο χώρο εργασίας μου κι ας μην φώναζε σ' εμένα...κι επειδή σε κάποιο μήνυμα ειπώθηκε ότι η καύλα κάποιου μπορεί να επηρεάζει τους άλλους αρνητικά γι' αυτό το λέω σαν παράδειγμα. Κι εγώ δεν το θεωρώ υποκρισία αλλά σεβασμό προς τον άλλον που δε μου φταίει σε τίποτα αν εγώ θέλω να εκφραστώ ουρλιάζοντας...είναι αυτονόητο νομίζω...
ναι αλλα οι εξετασεις των μαθηματων και τα βιβλια στα ελληνικα πανεπιστημια ειναι στα ελληνικα..
επισης , οι περισσοτεροι καθηγητες ριχνουν κατω απο την βαση τα ανορθογραφα γραπτα ως απαραδεκτα για ελληνα επιστημονα.
στην δικη μου σχολη γινοταν συχνα παντως και δεν σπουδασα φιλολογια..
Κανείς καλέ! Απλά ο Κενό στο θέμα αναφέρει κάπου σαν παράδειγμα ότι μπορεί π.χ. να θέλει να βάλει τις φωνές μέσα στην τράπεζα επειδή αγανάκτησε να περιμένει στην ουρά αλλά δεν μπορεί να το κάνει γιατί δεν επιτρέπεται και καταπιέζεται...πάνω σ΄αυτό αναφέρθηκα...
Εγω πάντος τα δεκαρακια μου μια χαρά τα πειρα.