βρε παιδι μη.. μην βιαζεσαι τοσο πολυ υπομονη θελει.. τον πρωτο μηνα ειναι νορμαλ οι παρενεργειεσ.. κι εσυ πασ και μετα απο 1 μηνα μονο αγωγησ ταδε.. την κοβεισ απο μονοσ σου.. δεν ειναι καλο αυτο βρε συυυ
Printable View
Για τη λιμπιντο λεω παντα αντουλα... Αυτο για την οσφρηση πρωτη φορα το ακουω! ο γιατρος σου τι ειπε?
τι να πει...χεχεχε πολυυυυυυυυυυυυ σπανια περιπτωση...χεχεχεχε
παντωσ παιδια εγω που εχω θεματα με την ερωτικη επιθημια ..οταν ρωτο μικησα με τον γιατρο με ρωτησε
- εχεισ φαντασιωσεισ?
-αυνανιζεσαι?
αν η απαντιση σασ και στα δυο ειναι ναι..τοτε δεν ειναι οργανικο-ορμονικο αλλα ψυχολογικο θεμα..
Λοιπόν το θέμα είναι πολύ σοβαρό, μιας και το πρόβλημα είναι μόνιμο ή λύνεται μετά από πολλάαα χρόνια από μια περίπτωση που είδα. Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, έχω δοκιμάσει όλα τα φάρμακα εκτός ζυπρέξα και σεροκουέλ, και δεν είδα βελτίωση. Τα σεροκουέλ είναι ελαφριά, όπως και τα τζεοντόν. Το ίδιο ελαφριά είναι από ότι μου είπε ο γιατρός μου και όλα τα άλλα είναι βαριά εκτός αμπιλιφάι νομίζω. Είναι σκ... η κατάσταση, αλλά δεν νομίζω ότι φταίει η αρρώστια. Όσοι σταμάτησαν τα φάρμακα, τους επανήλθε η λίμπιντο νομίζω. Κατερινάκι εσύ έπαιρνες και αντικαταθλιπτικά; Ίσως γι'αυτό δεν σου έρχεται η λίμπιντο, αλλά από την άλλη και ο Αλέξανδρος έχει το ίδιο πρόβλημα με αντιψυχωσικά. Ίσως προκαλούν μόνιμες παρενέργειες, δεν ξέρω αλλά για πόσο μόνιμες κανείς δεν ξέρει. :(
Α επίσης Αλέξανδρε σε είχα ρωτήσει και σε άλλο θέμα, επειδή δεν έχω συναισθήματα, σε άλλο θέμα έλεγες πως με το σεροκουέλ είχες συναισθήματα; Αν μου το γράψει ο γιατρός μου, το θέλω πολύ. Αλλά δεν μου το γραφε επειδή θα κοιμάμαι συνέχεια. Έλεος. Αυτός θα μου πει ποιό θα πάρω; Πάντως εσένα πιστεύω το Λεπονέξ σε χάλασε, αφού όπως είπα από τα φάρμακα είναι, και όχι από την αρρώστια. Πάντως άμα πάρεις βιάγκρα νομίζω μπορεί να σου έρθει η όρεξη. Σκ.. σε αυτή την ηλικία, εγώ δεν μπορώ να πάρω καν...κωλοαρρώστια που χρειάζεται να παίρνουμε αυτά τα φάρμακα.. Αλλιώς θα περιμένεις μέχρι να στα μειώσει ο γιατρός μπας και γίνει τίποτα. Εγώ αυτό περιμένω δυστυχώς.
οσον αφορα την 1η ερωτηση. δεν ξερω αν το σεροκουελ θα σε βοηθησει , οπως εγραψα πιο πανω την πρωτη φορα δουλεψε( και μαλιστα πολυυυ καλα), την 2η οχι(ισως να εφταιγε η επιδραση του λεπονεξ βεβαια).εγω οταν τα επαιρνα δεν κοιμομουν συνεχεια, επαιρνα τα xr το βραδυ και δεν κοιμομουν την ημερα.για μενα οση υπνηλια εφαιρνε το risperdal δεν εφερνε το σεροκουελ.με το βιαγκρα δεν θα μου ερθει η ορεξη.το προβλημα ειναι στον εγκεφαλο και οχι στο ....ξερεις
Το σεροκουέλ στο είπα για τα συναισθήματα αν θα με βοηθήσει και όχι για τις ορμές. Επειδή λες ότι δούλεψε σε σένα την πρώτη φορά και είχες πει ότι σε βοήθησε σεξουαλικά. Δεν ξέρω για τα xr, πάντως τα άλλα έχω διαβάσει και αλλού ότι φέρνουν υπνηλία, είναι πιο πιθανό να σου κάνουν, αλλά είναι ανάλογα τον οργανισμό μάλλον. Όσο για το βιάγκρα, έπιασε σε ένα παιδί γι'αυτό σου λέω. Μην ξεχνάς ότι ο εγκέφαλος συνδέεται με τα νεύρα. ;)
ναι και στα συναισθηματα με ειχε ΄΄απελευθερωσει΄΄ πολυ.αμα διαβασεις για το βιαγκρα , προκαλει στυσει μονο εφοσον υπαρχει το ερεθισμα απο τον εγκεφαλο.εξαλλου το εχω δοκιμασει και τιποτα.
«Ο χορός διώχνει το στρες…ανεβάζει τη λίμπιντο & ενισχύει τη μνήμη».
Το ότι ο χορός ανοίγει το δρόμο για ένα τέλειο κορμί και για άψογη φυσική κατάσταση είναι γνωστό. Τα οφέλη τον όμως για την καρδιά, την πνευματική υγεία αλλά και τη σεξουαλική μας ζωή είναι εκείνα που θα μας παρασύρουν στο ρυθμό του.
Δυνατή μουσική, ρυθμός και κίνηση: το καλύτερο αντίδοτο στις συννεφιασμένες ημέρες του χειμώνα! Ο χορός γεννήθηκε για να αποκαλύψει κρυφές πλευρές μας από τη λατρεία και τον έρωτα μέχρι την επιθυμία και τον πόνο. Και μπορεί σήμερα να είναι συνώνυμο της διασκέδασης, αλλά κανείς δεν έχει ακόμη αποκαλύψει το γρίφο που μας βάζει στον «πειρασμό» να κουνήσουμε το σώμα μας στο ρυθμό της μουσικής. Σύμφωνα με μια μάλλον απογοητευτική θεωρία, προϊόν μελέτης της γνωστής κλινικής Μayο, η αυτόματη σχεδόν προσπάθεια ενός κορμιού να συντονιστεί με τους ήχους της μουσικής δεν αποτελεί μια ένδειξη ευχαρίστησης, όπως πιθανότατα πιστεύουμε. Είναι κυρίως μια αντίδραση του εγκεφάλου, ο οποίος επηρεασμένος από την οξύτητα του ήχου προσπαθεί να ισορροπήσει το σώμα βάζοντας το σε κίνηση. Και μπορεί όλο αυτό να ακούγεται εξαιρετικά τεχνικό και καθόλου διασκεδαστικό, όμως η αλήθεια είναι πως η ευχαρίστηση και τα οφέλη που προσφέρει στο σώμα, το μυαλό και την ψυχολογία μας κάθε άλλο περιορίζονται στα αυτονόητα.
perissotera stohttp://www.acrodance.gr/news/articles/52-elle
οχι δεν εχω παρει αντιψυχωσικα
αλλα αλλα παιδια που εχουν παρει εδω σου λενε συμβουλες και διαφορα και διαβαζω
ξερω οτι δεν το ειπες απο κακια :)
επισης να ξερεις πως αισθανομαι πως αυτα που γραφεις ειναι πολυ σημαντικα
και σεβομαι το γεγονος οτι σε απασχολουν
η σεξουαλικη ενεργεια και διαθεση
ειναι ενα αγαθο που αξιζει να το εχεις να το απολαμβανεις και να το μοιραζεσαι
σεβομαι ολα οσα αναφερεις και τον προβληματισμο σου
ειναι ενα ιδιαιτερα ευαισθητο θεμα
Ναι παιδιά έχει δίκιο ο Αλέξανδρος δεν είναι δυνατόν ο χορός ούτε τα αφροδισιακά φαγητά που έχω δοκιμάσει ούτε τίποτα να σε επαναφέρει, και όντως είναι ένα ευαίσθητο θέμα, γιατί όσοι λένε ότι δεν είναι, είναι έξω από το χορό. Εδώ ζούμε σε μια εποχή που απατάνε για το σεξ, και εμείς να μην μπορούμε να νιώσουμε τίποτα;
το σερτολεκτ που παιρνω εγω ειναι ελαφρυ και ειναι καλο στα αρνητικα ελεγα και για το λεπονεξ αλλα αφου το πηρεσ κ δε σου κανει ειναι και παλιο το λεπονεξ οποτε οτρι και να παρεισ θα σου φαινεται ελαφρυ