να σκεφτεσε θετικα να δεις που 8ετικα 8α κιλισουν ολα
Printable View
να σκεφτεσε θετικα να δεις που 8ετικα 8α κιλισουν ολα
Εσωτερική πάρε γνώμη και από άλλο γιατρό!
Εσύ δεν είπες πως 3 μήνες δεν είχες καθόλου φωνές? δλδ ήδη έπεσε έξω η γιατρός...
Πάντως επειδή διαβάζω το θέμα σου αλλά δεν πήρα θέση μιας κ δεν ξέρω πολλά για την ασθένειά σου έχω να σου πω με όσα μπορώ να καταλάβω πως πρέπει άμεσα να συμβουλευτείς γιατρό και να μην το αφήσεις να εξελίσσεται έτσι το θέμα. Ούτε να παίζεις με τις δόσεις μόνη σου. Τώρα είναι αρχές που σου παρουσιάστηκαν και όσο πιο γρήγορα αντιδράσεις τόσο το καλύτερο.
Aγαπητη μασ συψη... να σε ρωτησω κατι .. το οτι δεν ειναι καποιοσ διπλα σου.. αρα δεν σου μιλαει κανεις,, δεν σε πειθει πωσ οι φωνεσ ειναι απο μεσα απο το κεφαλι σου και τα φτιαχνει η φαντασία σου?... και κατι ειπες πωσ εσυ ενιωθεσ και καπωσ καλα..τον τελευταιο καιρο.. αλλα ο φιλοσ σου ειπε πωσ ειχες φαση υστεριασ..τι εννοουσε????
λυπαμαι πολυ που γυρισαν οι φωνεσ..και σε στεναχωρουν και σε κουραζουν.. ελπιζω ολα να περασουν συντομα και να χαμογελασεισ παλι:)
κουκλίτσα, καλημέρα.
κ εύχομαι να είναι καλύτερη από τις προηγούμενες.
στο γιατρό μας γλυκιά μου, λέμε πάντα την αλήθεια.
κακώς που έκοψες το αλοπερντίν.
ξέρω πως σε κάνει γιατί δν θα ξεχάσω πως έκανε εμένα όταν νοσηλευόμουν.
είχα όμως κ εγώ παραισθήσεις.
πως με παρακολουθούν αστυνομικοί με πολιτικά κ τους έβλεπα παντού μπροστά μου.
κ άλλα πολλά που δν έχει νόημα να τα γράψω αυτή τη στιγμή.
αν θυμάμαι καλά πηγαίνεις σε δημόσιο νοσοκομείο.
ξέρω πόσο δύσκολο είναι στις μέρες μας να έχουμε χρήματα κ κατά πόσο μάλλον για μια φοιτήτρια.
το επίδομα το παίρνεις κάθε δίμηνο?
έχεις κάνει τις απαραίτητες ενέργειες?
τη θειά σου κόψε την.
απομάκρυνε την.
κακό σου κάνει.
αν υπάρχουν αυτοκτονικές τάσεις οφείλες να ενημερώσεις το γιατρό σου.
δν σε στέλνει για νοσηλεία μόνο που θα του το πεις.
μν φοβάσαι.
στο φίλο σου το έχεις πει?
αν όχι να του το πεις.
πρέπει κάποιος να το γνωρίζει από το κοντινό σου περιβάλλον.
σας ευχαριστω ειλικρινα για τις απαντησεις σας!σημαινουν πολλα για μενα!
@αρσουλι ναι πρεπει να απευθυνθω σε ειδικο αμεσα γιατι οι φωνες νομιζω οτι χειροτερευουν!νιωθω τοσο απελπισμενη!ακομη δεν μπορω να συνειδητοποιησω οτι μου ξανασυμβαινει αυτο!εχω παραιτηθει απο ολα αν και ξερω οτι δεν ειναι σωστο..το θεμα ειναι απο οτι μου ειχε πει η γιατρος που με παρακολουθουσε οτι πρεπει να συμβιβαστω με τις φωνες και να μαθω να τις αγνοω αλλα δν μπορω να το κανω αυτο και δε νιωθω οτι θελω μια τετοια ζωη!οι φωνες μου μιλανε λες και ξερουν τα παντα για μενα και πως πρεπει να αντιδρω σε διαφορες καταστασεις και με επηρεαζουν!
παθ θα ξεκινησω την τακτικη σου μαλλον ειναι η μονη λυση να αποδεχτω τι μου συμβαινει!
@αντζικ μου σε ευχαριστω για την ευχη!
εκεινη την ωρα δεν μπορω να συνειδητοποιησω οτι ειναι απο το κεφαλι μου νιωθω οτι οντως καποιος μου μιλαει σαν να διαβαζει τη σκεψη μου και να μου απανταει τηλεπαθητικα!οταν δεν τους ακουω οπως αυτη τη στιγμη που γραφω συνειδητοποιω πως ολα προερχονται απο μενα αλλα παλι θεωρω οτι ειναι αληθινες!
οταν λεω υστερικα καλα εννοω σε μια φαση πολυ ανεβασμενη και με πολυ υπερενταση σαν να εχω παρει κοκα ενα πραγμα!
@αρκτουλα λυπαμαι που βρεθηκες και συ σε τοσο δυσαρεστη κατασταση και που σου διναν αλοπεριντιν οποτε ξερεις τι παρενεργειες εχει στον οργανισμο και ποσο φρικτα σε κανει να νιωθεις!ισως οντως εκανα κακο που το εκοψα αλλα δεν αντεχα την απωλεια μνημης και την αποβλακωση που μου πρκαλουσε!θα το ξεκινησω ξανα ομως αλλα στη μιση δοση απο αυτην που επαιρνα!θελω να γινω καλα αν και συμφωνα με τη γιατρο δεν παιζει αυτο ισως φυγουν οι εξωτερικες φωνες αλλα οι εσωτερικες σαν ηχηρη σκεψη δεν παιζει να με αποχωριστουν!τουλαχιστον τις εσωτερικες μπορω καπως να τις ελεγξω αλλα τις αλλες με τιποτα!
επισης φοβαμαι μην ξαναρχισω να βλεπω και να ακουω ταυτοχρονα..εκεινο ειναι το πιο τρομακτικο!:(
γλυκιά μου σήψη να ξέρεις ότι ΤΙΠΟΤΑ στην ψυχιατρικές αρρώστιες δεν είναι στανταρ.
κ γι'αυτό κανείς δεν πρέπει να προκατάβάλει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στο μέλλον.
υπάρχουν ανθρωποι που δεν σταματάνε ποτέ να τις ακούνε κ άλλοι που σταματάνε μετά από χρόνια κ με κάποιο άλλο φάρμακο που τους ταιριάζει καλύτερα.
ο γιατρός σου είναι καλος? δηλαδή έχει κάποια φήμη ή είναι κάποιος δημόσιος γιατρός που τον βλέπεις που κ που?
Γιατί εγώ που ρώτησα τον γιατρό του φίλου μου για το παρελθόν μου είπε ότι στην αρχή ήτανε πολύ ασχημά τα πράγματα κ δεν ήξερε αν θα είναι λειτουργικός στο μέλλον (με την λέξη λειτουργικος εννοούν να μένει μόνος του, να δουλεύει, να φροντίζει τον εαύτό του). κ μετά απο καποια χρόνια με επιμονή κ δουλειά κ φάρμακα φύγανε όλα τα θετικά (φωνές, καχυποψία κτλ) κ οι υποτροπές του είναι μόνο μπέρδεμα σκέψης κ άγχος.
Εσένα οι φωνές σου εξάφανίστηκαν όσο έπαιρνες τα φάρμακά σου σωστά κ αυτό είναι το σημαντικό. έμειναν μονο οι ηχηρές σκέψεις που κ αυτές φεύγουν σε κάποιους μετά απο καιρό. (Αλλά σε αυτούς που δεν αλλάζουν μόνοι τους τα φάρμακα κ έτσι αποφεύγουν τις υποτροπές)
Όταν ο οργανισμός σου απαντάει θετικά μία φορά στα φάρμακα είναι πολύ πιθανό να ξανααντιδράσει θετικά στο μέλλον.
Αλλα είναι πολύ βασικό να μην αφήνεις την υποτροπή να εξελίσσεται για πολύ καιρό.
το ξανααρχισες το haloperdin? σε παρακαλώ ξεκίνησε το στην δόση που στο είχε πρωτοβάλει οσο το συντομότερο δυνατόν, δηλαδή σήμερα.
Αφού βλέπεις ότι γίνεσαι χειρότερα μέρα με την μέρα. γιατί δεν το ξεκινάς?
Μόλις αρχίσει κ ενεργεί κ περάσουν τα πολύ δύσκολα συζήτησε την αλλαγή.
μαντλυλοβ σε ευχαριστω ειλικρινα για τις ελπιδες που μου δινεις!
ο γιατρος μου ειναι δημοσιος αλλα μαλλον θα παρω και μια δευτερη γνωμη!
ακομη δεν το ξαναρχισα το αλοπεριντιν φοβαμαι..
γυρισε ο φιλος μου απο αθηνα και με διαβεβαιωσε οτι ο γειτονες δε θελουν το κακο μας και ουτε σχεδιαζουν κατι πισω απο την πλατη μου και εχω αρχισει να τον πιστευω..
αλλωστε τι αφορμη να τους εχω δωσει;τι τους νοιαζει αν συζω;
ο φιλος μου θελει να του λεω ολες μου τις φωνες αλλα αυτες μου λενε να μη μιλαω και οτι οσο μιλαω τοσο τα σκατωνω ολα και μπλεκω το μυαλο μου..
εκανα ενα βημα..την πεμπτη θα παω σε μια ομαδα αυτοβοηθειας που αποτελειται απο αλλους ανθρωπους που ακουνε φωνες και εχουν περιεργες ιδεες και θα γνωριστουμε και θα μαθω πως το αντιμετωπιζουν αυτοι και απο οτι μου λεει ο φιλος μου ισως το δω και απο αλλη οπτικη!
δεν ξερω ειμαι μπερδεμενη γιατι οι φωνες μου λενε να μη μιλαω για ολα αυτα..
πω πω! σηψη εισαι πολυ τυχερη που εχεις τον φιλο σου,μπραβο του,πολυ μπροστα ο τυπος! Ακουγε τι σου λεει ,θελει το καλο σου!
Τι αλοπεριντιν κ μαλακιες εσυ εισαι κ σε φαση που θα πας οπως λες, να γνωρισεις κ ομαδες αυτοβοηθειας ομοιοπαθουντων!
Θα μου γραψεις αν πας κ τους συναντησεις ?
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.
Σηψη μου δεν ξερω τι αλλο να πω για να σε πεισω πως αυτες οι φωνες προερχονται απο μια χημικη ανισσοροπια κ οταν παρεις τα φαρμακα σου θα φυγουν..
Μερικες φορες χρειαζετε χρονος για να καταλαβεις κ μονη σου.
Να εισαι ειλικρινης με τον φιλο σου γιατι αυτος μπορει να σε βοηθησει καλυτερα απο τον καθενα μας αφου ειναι εκει.
Σε παρακαλω μην κανεις αυτα που σου λενε, κ να πας κατευθειαν στο γιατρο αν αρχισουν να σου βαζουν ασχημες ιδεες οπως στο παρελθον. Τουλαχιστον αυτο υποσχεσου το στον εαυτο σου.
αυριο θα πω στην ομαδα αυτοβοηθειας!
ελπιζω να ειναι θετικα τα πραγματα και να μαθω απο τους αλλους!
σιγουρα εχουν να μου δωσουν πολλα!
θα σας ενημερωσω σχετικα!
@μαντλυλοβ πηρα σημερα μισο αλοπεριντιν γιατι δεν αντεχα αλλο αυτη την κατασταση!
eina ι σε δημοσιο χωρο?
οργανωνεται απο το δικτυο ανθρωπων που ακουνε φωνες ειναι δωρεαν αλλα δεν ειναι κρατικο ειναι απο τα μελη του παρατηρητηριου!
παιδια δεν αντεχω αλλο!τσακωθηκα με το φιλο μου και ειμαι χαλια!:(
Μισο των ποσο; Δηλαδη ποσα mg phres? 5-10;
να ξερεις οτι δεν πιανει κατευθειαν, θελει αρκετες μερες για να πιασει κ στη σωστη δοση.
Γιατι μαλωσατε γλυκια μου, τι εγινε;
σημερα πηρα 5 μγ
στο νοσοκομειο μου δινανε μεχρι και 40 σταγονες μετα 20μγ και τωρα στη συνταγη μου γραφει 10
γιατι δεν του μιλαγα για το τι ακουγα και ημουν πολυ αγχωμενη και νευριασε που δεν του μιλαγα και οταν νευριαζει δεν του περναει με τιποτα!
και μετα πεταγε κακιες πανω στα νευρα του που ξερω οτι δεν τις εννοει αλλα με πληγωσαν!
καλη μου μαντλυλοβ σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον που μου δειχνεις!