Άλλο τι θ' ακούσουμε! Όποια έχει παιδί και χώρισε δεν πρέπει να ξανακάνει σεξ? Ρε τι παπαριές είναι αυτές?
Printable View
lol με αρρωστενει αυτο το σαιτ δεν θα ξαναγραψω.
γνωρίσεις την λέξη ''επίπεδο''?
αυτο το σαιτ τρελλενει κοσμο εγω τρελη θα βγω απο εδω σιγουρα.ΘΑ ΕΜ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΡΕ!!!ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ!!
να κάνεις σεξ με κάποιον κι ας είναι εκτός σχέσης! σιγά το πράγμα βρε συ!
καλησπέρα..δεν χρειάζεται να νιώθεις ντροπή γιαυτο που σου συμβαίνει..εγώ θα σου πρότεινα να αρχίσεις γυμναστική..εκεί θα διοχετεύσεις αρκετή απτην ενέργεια του σώματός σου..σε θαυμάζω που έχεις τέτοια αυτοσυγκράτηση και φυσικά το πόσο καλή μάνα είσαι..κ καποια στιγμή θα γνωρίσεις κάποιον που θα σε κάνει να θέλεις πραγματικά σεξ..
Πείρα σαν την δική σου χλωμό το κόβω
δεν αντεξα και κρυφοκοιταξα.κοιτα δεν εχω διαγνωστη εγω ομως με σχιζ.και μην με κανεις να γραφω τετοια γιατι αυτοι οι ανθρωποι εισαι συνηθως καλοκαρδοι εσυ πως βγηκες ετσι?:P και αν θυμασε καλα στα πρωτα μηνυματα μου προσπαθησα να σε βοηθησω να δω τι τρεχει και αλλαξες ετσι.
εγω θυμαμαι που με τον κιπ ειχατε κατι μακροσκελες θρεντ επιστημονικου επιπεδου και τωρα φερεσε εντελως αναποδα .εγω φταιω που ενδιαφερθηκα να σηζητησω μαζι σου ενω εσυ κοιταγες να μου βγαλεις τα ματια.
Είμαι ερωτευμένος μαζι σου γι'αυτό συμπεριφέρομαι έτσι :p